Alış Yıkama Kovası / Chemical Guys

AithX

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar,

Chemical guys kova setini şuan sadece Boyassi satıyor 194tlye ve dirt trap yerine grit guard var.
Sizce alınabilir mi?

Chemical Guys Yıkama Kova Seti - Kova+Kapak+Grit Guard Fiyatları ve Özellikleri

Açıkçası fiyat fazla geliyor, özellikle de zamanında alışverişin yanına hediye olarak verildiğinden dolayı. Fakat kapaklı olması ve grit guard girebiliyor olması cezbediyor benzinlikte yıkayan biri olduğum için.

Veya elinde fazla kovası olup da satmak isteyen var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hocam merhaba,

Dediğiniz gibi zamanında belli bir tutar üzerinde alışveriş yapıldığında bedava verilmiş. Ancak ne yazıkki şuan %25 indirimle dahi alamıyoruz :alisveris:..

Ben alırken çok araştırmıştım sizde fikir sorun, video ları izleyin. Hangisi daha mantıklı gelirse onu alırsınız. Ben dirt trap ten yana oyumu kullanıyorum. Dirt trap in delikleri genişten dara doğru gidiyor ve altına düşen kum, taş vb yabancı cisimleri eldiven i siz tekrar kova içine köpük almak için daldırdığınızda yukarı çıkmasını engelliyor. Grit guard bunu tam sağlayamıyor gibi geliyor. Dirt trap alınıp ona uygun kova bulunabilir diye düşünüyorum..

AithX

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam merhaba,

Dediğiniz gibi zamanında belli bir tutar üzerinde alışveriş yapıldığında bedava verilmiş. Ancak ne yazıkki şuan %25 indirimle dahi alamıyoruz :alisveris:..

Ben alırken çok araştırmıştım sizde fikir sorun, video ları izleyin. Hangisi daha mantıklı gelirse onu alırsınız. Ben dirt trap ten yana oyumu kullanıyorum. Dirt trap in delikleri genişten dara doğru gidiyor ve altına düşen kum, taş vb yabancı cisimleri eldiven i siz tekrar kova içine köpük almak için daldırdığınızda yukarı çıkmasını engelliyor. Grit guard bunu tam sağlayamıyor gibi geliyor. Dirt trap alınıp ona uygun kova bulunabilir diye düşünüyorum..
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Kesinlikle dirt trapin daha iyi olduğu konusunda size katılıyorum. Beni iten kısımlardan biri de bu oldu zaten, dirt trapi değiştirmiş olmaları. Üstüne bir de elimde henüz kullanamadığım bir grit guard hali hazırda mevcut. Bu kovanın dediğim gibi beni asıl cezbeden kısmı kapanabiliyor olması, hoş grit guard/dirt traplere uyan bir kova da bulamadım henüz ama yeterince bakmadığımdandır, o sorun çözülür dediğiniz gibi.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Merhabalar,

Chemical guys kova setini şuan sadece Boyassi satıyor 194tlye ve dirt trap yerine grit guard var.
Sizce alınabilir mi?

Chemical Guys Yıkama Kova Seti - Kova+Kapak+Grit Guard Fiyatları ve Özellikleri

Açıkçası fiyat fazla geliyor, özellikle de zamanında alışverişin yanına hediye olarak verildiğinden dolayı. Fakat kapaklı olması ve grit guard girebiliyor olması cezbediyor benzinlikte yıkayan biri olduğum için.

Veya elinde fazla kovası olup da satmak isteyen var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.
sizi caydırmak gibi olmasın ,ben geçen ay bu firmadan almıştım ancak kargoda ürünün grit guardı çatlak gelmişti,çok içime sinmediği için geri iade etmiştim.Sonrasında Yamaçlar’da dirt trap lı olan modeli o fiyattan biraz daha uyguna buldum ve aldım.3 adette fısfıs şişe hediye koymuşlar içerisine.Kovadan da hediye fısfıs şişelerden de şimdilik memnunun.

AithX

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sizi caydırmak gibi olmasın ,ben geçen ay bu firmadan almıştım ancak kargoda ürünün grit guardı çatlak gelmişti,çok içime sinmediği için geri iade etmiştim.Sonrasında Yamaçlar’da dirt trap lı olan modeli o fiyattan biraz daha uyguna buldum ve aldım.3 adette fısfıs şişe hediye koymuşlar içerisine.Kovadan da hediye fısfıs şişelerden de şimdilik memnunun.
Estağfirullah hocam aksine çok değerli bu söylediğiniz :) Belki aynı şekilde bana da gelecekti. Tecrübeleri yaşayanlardan öğrenmek önemli. Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Siz ne kadara buldunuz acaba ve kalitesinden memnun musunuz? Fena durmuyor gibi o ürünler de.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Estağfirullah hocam aksine çok değerli bu söylediğiniz :) Belki aynı şekilde bana da gelecekti. Tecrübeleri yaşayanlardan öğrenmek önemli. Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Siz ne kadara buldunuz acaba ve kalitesinden memnun musunuz? Fena durmuyor gibi o ürünler de.
Çok pardon,ürünü kimyasaladamlardan almışım,kargo dahil 180tl tutmuş.
Gayet sağlam bir kovaya benziyor,uzun süre kullanılabilir kanaatimce.Bakalım kullanıp göreceğiz..

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Dirt trap olan çok daha iyi kum va tutuyor. Kovalar çok sağlam ben 2 tane almıştım 3-4 yıldır kullanıyorum ilk aldığım gibi herhangi bir sorun olmadı

AithX

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dirt trap olan çok daha iyi kum va tutuyor. Kovalar çok sağlam ben 2 tane almıştım 3-4 yıldır kullanıyorum ilk aldığım gibi herhangi bir sorun olmadı
Ben de dirt trapli bulmaya çalışacağım bakalım hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için.

AithX

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
“Yok mudur fazladan CG Kovasını satmak isteyen?” güncelimizi çekelim :alisveris:

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam böyle de oluyor mu ama nispet yapar gibi :D Şaka bir yana hayırlı olsun, son çare ben de bu şekilde devam edeceğim. Sadece kova kapakla çok işe yarar hale gelecek o sebepten arıyorum.
vallahi abd den aldım ben. süpermarkette satıyorlar şu resimlerdeki ürünleri :D