Merhaba arkadaşlar,
İnternetteki uçuk fiyatları gördükten sonra kendi kovamı ve grit guardımı yapmaya karar verdim. Yapılışını ve malzemeleri aşağıda paylaşıyorum. Biraz el işçiliğiniz varsa siz de yapabilirsiniz.
*Kova 20lt : 50₺
*Islak zemin karosu 30x30: 15₺
*Alt ayraçlar için malzeme:5₺ (bunu hırdavatçı artık pres strafor malzemeden verdi. Buna uygun bişeyler bulup siz de kesebilirsiniz)
*Maket bıçağı, cırt kelepçe,
*Hepsini yapmam toplam 1 saat sürdü.
*Eksik gördüğünüz kısımlarda kendinize göre geliştirmeler yapabilirsiniz.
*Not: kanatlar pres strafor olduğu için suda yüzüyor
yıkama esnasında grit guard üzerine temiz birer taş koyup sorunu çözeceğim.
Malzemeler
Pervane şekli için iç içe geçecek kanatları yapıyoruz. Kenarlarını kovanın dibine göre oval kestim.
İç içe geçiriyoruz
Islak zemin karosuna yerleştirip cırt kelepçelerle tutturuyoruz
Kelepçelerle tuturduktan sonra ıslak zemin karosunu yuvarlak şekilde kovaya göre kesiyoruz
Yandan görünüm
İki adet kova ve iki grit guart toplam 140 tl. Güle güle kullanın
İnternetteki uçuk fiyatları gördükten sonra kendi kovamı ve grit guardımı yapmaya karar verdim. Yapılışını ve malzemeleri aşağıda paylaşıyorum. Biraz el işçiliğiniz varsa siz de yapabilirsiniz.
*Kova 20lt : 50₺
*Islak zemin karosu 30x30: 15₺
*Alt ayraçlar için malzeme:5₺ (bunu hırdavatçı artık pres strafor malzemeden verdi. Buna uygun bişeyler bulup siz de kesebilirsiniz)
*Maket bıçağı, cırt kelepçe,
*Hepsini yapmam toplam 1 saat sürdü.
*Eksik gördüğünüz kısımlarda kendinize göre geliştirmeler yapabilirsiniz.
*Not: kanatlar pres strafor olduğu için suda yüzüyor
Malzemeler
Pervane şekli için iç içe geçecek kanatları yapıyoruz. Kenarlarını kovanın dibine göre oval kestim.
İç içe geçiriyoruz
Islak zemin karosuna yerleştirip cırt kelepçelerle tutturuyoruz
Kelepçelerle tuturduktan sonra ıslak zemin karosunu yuvarlak şekilde kovaya göre kesiyoruz
Yandan görünüm
İki adet kova ve iki grit guart toplam 140 tl. Güle güle kullanın