Yıkama kovası ve grit guard arıyorum.

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Değerli arkadaşlar, bana yıkama kovası ve grit guard lazım. Ayrıca Temizlik madeni kendisine ait grit guard alan varsa tecrübesini paylaşabilir mi. Bundan da alabilirim burda satan bulunmaz ise.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende uzun zamandir yamaclarin kovalarindan var, temizlikmadeninin sattigi da ona benziyor gibi geldi bana.

Kalite olarak kova kovadir. Sadece yikama icinse auto finesse chemical guys yamaclar ya da bir milyoncu kovasi fark etmez. Ama ustune oturacağım ya da cok agir kimyasal da koyacagim icine derseniz bir arastirma icine girmeniz gerekebilir.

Onemli olan icerisinde bir dirt trap ya da grid guard bulunmasidir. Benim yamaclardan aldigim sette grid guard tabana inmiyordu, zorla bastirarak tabana oturtuyordum. Fotograflarda gordugum kadariyla hem kova hem de grid guard yamaclarinkiyle ayni boylarda ve tipte.

Temizlik madenine bunu sorar misiniz almadan once? Tabana bire bir oturan bir grid guard ile her kova iyidir kisacasi.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bende uzun zamandir yamaclarin kovalarindan var, temizlikmadeninin sattigi da ona benziyor gibi geldi bana.

Kalite olarak kova kovadir. Sadece yikama icinse auto finesse chemical guys yamaclar ya da bir milyoncu kovasi fark etmez. Ama ustune oturacağım ya da cok agir kimyasal da koyacagim icine derseniz bir arastirma icine girmeniz gerekebilir.

Onemli olan icerisinde bir dirt trap ya da grid guard bulunmasidir. Benim yamaclardan aldigim sette grid guard tabana inmiyordu, zorla bastirarak tabana oturtuyordum. Fotograflarda gordugum kadariyla hem kova hem de grid guard yamaclarinkiyle ayni boylarda ve tipte.

Temizlik madenine bunu sorar misiniz almadan once? Tabana bire bir oturan bir grid guard ile her kova iyidir kisacasi.

Tecrübenizi dikkate alaraktan temizlik madenine sorayım. Yamaçlara da sorayım bakalım. Tam oturması önemli dediğiniz gibi. Yoksa kum tanecikleri rahat hareket eder altta. Bu da üste çıkmasına etken olabilir. Sizin de bahsetmek istediğiniz bu sanırım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tecrübenizi dikkate alaraktan temizlik madenine sorayım. Yamaçlara da sorayım bakalım. Tam oturması önemli dediğiniz gibi. Yoksa kum tanecikleri rahat hareket eder altta. Bu da üste çıkmasına etken olabilir. Sizin de bahsetmek istediğiniz bu sanırım.
Aynen oyle. Ben bir heyecan magazadan gitmis almistim hatta. Neden oturmuyor dedigimde oturmasi gerekmiyor demislerdi ama baska uygun secenek olmadigi icin mecbur almistim.

Sonra da kova olcusune gore ali expressten uygun grid almistim.

Bunlar yamaclardan aldigim kova ve grid guard ölçüleri.

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Değerli arkadaşlar, bana yıkama kovası ve grit guard lazım. Ayrıca Temizlik madeni kendisine ait grit guard alan varsa tecrübesini paylaşabilir mi. Bundan da alabilirim burda satan bulunmaz ise.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chemical guys kova takımı 175 tl indirimde

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aynen oyle. Ben bir heyecan magazadan gitmis almistim hatta. Neden oturmuyor dedigimde oturmasi gerekmiyor demislerdi ama baska uygun secenek olmadigi icin mecbur almistim.

Sonra da kova olcusune gore ali expressten uygun grid almistim.

Bunlar yamaclardan aldigim kova ve grid guard ölçüleri.

Hocam öncelikle zahmet edip fotoğraflamalar yapmışsınız. Teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için aydınlatıcı oldu. Eksik olmayın

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Garketmez hocam. Chemical guys çok para. O parayı hakedecek ne özelliği var merak ediyorum cidden
Hicbir seyi yok parayi hakedecek, ben gamma seal kapak icin aldim. Sirf kovayi evden doldurup oyle benzinlige gideyim diye :) malum tazyikli su ile kova doldurmasi cok kolay olmuyor.

Rica ederim, fotolari eskiden cekmistim bir zahmet olmadi yani. Ama lazim olsa cekerdim yine de tabi :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba, CG 17 litre, WS 20 litre, CG'de mühür kapak var, WS'de yok. CG'de dirt trap var, WS'de grid guard.

Fiyatları ortada. Buna göre kararınızı verebilirsiniz.

Bu arada temizlikmadeni ve yamaçlarda WS gibi mühür kapaksız ve grid guardlı daha ekonomik kovalar da var.

tanjuyildizhan

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba, CG 17 litre, WS 20 litre, CG'de mühür kapak var, WS'de yok. CG'de dirt trap var, WS'de grid guard.

Bu arada temizlikmadeni ve yamaçlarda WS gibi mühür kapaksız ve grid guardlı daha ekonomik kovalar da var.
Ben de böyle kıyaslamalar yaparak chemical guys tercih ettim. Sebep olarak tridtrap. Grit guard a göre baya iyi olduğunu izledim vidyolarda. Diğer kovayı ucuz yollu kova da olsa olur.

Basri Amca

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Muhtemelen cg sipariş edeceğim kart dönsün öyle alıyım onu.
Tesekkur ediyorum.