Bir süredir uygulama yaparsam iyi kötü sizlerle paylaşıyorum. Belki hatırlayan vardır şansıma da hep berbat durumda araçlar denk geliyor. Yine bir arkadaşımın yeni aldığı aracı basitçe elden geçirdik. Bu sefer sadece döşemeleri yıkadık, genel olarak bir uygulama yapmadık. Koltuklar da ve tavan da arkadaşımın daha önce kullanıp memnun kaldığı cif marka bir ürünü almış ve onu koltuklar da 3 e 1 sulandırarak, tavan döşemelerinde ise yarı yarıya sulandırarak kullandım. Tavan için kendi el emeğim pedleri kullandım hemen yumuşak oluyor hem de kirleri mikrofiber olduğu için yıpratmadan kabartıyor. Ürün olarak başka ürün kullanmadık sadece güzel bir halı yıkama makinesi ile koltukları önce köpürtüp elbise fırçası ile fırçalayıp makine ile su püskürterek çektirdik. Aracın öncesi ve sonrası olarak;
İşlem sonrası hali ise;
Artık böyle arabalar gördükçe kamu spotu yayınlansın bu konuda istiyorum. Aracın geri kalan işlerine aracın kötü durumundan dolayı el atmak istemedim. Döşemesi vs zaten beni benden aldı
umarım bır gün ben de güzel temiz bir aracı daha güzel yaparım 
İşlem sonrası hali ise;
Artık böyle arabalar gördükçe kamu spotu yayınlansın bu konuda istiyorum. Aracın geri kalan işlerine aracın kötü durumundan dolayı el atmak istemedim. Döşemesi vs zaten beni benden aldı