Yine bir göz kanatan araç döşemesi

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Bir süredir uygulama yaparsam iyi kötü sizlerle paylaşıyorum. Belki hatırlayan vardır şansıma da hep berbat durumda araçlar denk geliyor. Yine bir arkadaşımın yeni aldığı aracı basitçe elden geçirdik. Bu sefer sadece döşemeleri yıkadık, genel olarak bir uygulama yapmadık. Koltuklar da ve tavan da arkadaşımın daha önce kullanıp memnun kaldığı cif marka bir ürünü almış ve onu koltuklar da 3 e 1 sulandırarak, tavan döşemelerinde ise yarı yarıya sulandırarak kullandım. Tavan için kendi el emeğim pedleri kullandım hemen yumuşak oluyor hem de kirleri mikrofiber olduğu için yıpratmadan kabartıyor. Ürün olarak başka ürün kullanmadık sadece güzel bir halı yıkama makinesi ile koltukları önce köpürtüp elbise fırçası ile fırçalayıp makine ile su püskürterek çektirdik. Aracın öncesi ve sonrası olarak;

İşlem sonrası hali ise;

Artık böyle arabalar gördükçe kamu spotu yayınlansın bu konuda istiyorum. Aracın geri kalan işlerine aracın kötü durumundan dolayı el atmak istemedim. Döşemesi vs zaten beni benden aldı :) umarım bır gün ben de güzel temiz bir aracı daha güzel yaparım :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğinize sağlık kısıtlı imkanlarla çok daha zorlu koşullarda çalışıyorsunuz bununda keyfi ayrı bence tadını çıkarın :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@DropX, elinize sağlık,araç megane 2 sanırım değil mi? İç kapı kolu soyulmayanı yok mu bunların yahu:of:

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Emeğinize sağlık kısıtlı imkanlarla çok daha zorlu koşullarda çalışıyorsunuz bununda keyfi ayrı bence tadını çıkarın :)
Tadını mı çıkarıyorum canımı mi bilmiyorum bazen :) ama şaka bir yana fark görmek beni mutlu ediyor ve ne kirli o kadar farklı olduğu için hoşuma da gidiyor sonuçlar umarım daha da profesyonel olurum..

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerinize sağlık. Bence sonuç gayet başarılı. Güzel toparlanmış.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerinize sağlık, hep size denk geliyor şanssızlıklar ya. :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık ciften çokta emin değildim ama olmuş bu senin emeklerin sayesinde:alkis:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@DropX elinize kolunuza sağlık. Arkadaşınızın yeni aracı hayırlı olsun. Sizde yavaş yavaş eş dost uygulaması yapmaya başladığınıza göre ufaktan bir garaj yolu göründü mü ? :)

@Sercan20 ilk müşterisinden memnun olmasa da başladı bile :D Şimdiden söyleyeyim Sercan, daha nelerle karşılaşacaksın. Mesela adamla tavan anlaşmayacaksın arabayı teslim ederken sana bu ne bir bez sürsen geçerdi diyecek vs. vs.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@DropX elinize kolunuza sağlık. Arkadaşınızın yeni aracı hayırlı olsun. Sizde yavaş yavaş eş dost uygulaması yapmaya başladığınıza göre ufaktan bir garaj yolu göründü mü ? :)

@Sercan20 ilk müşterisinden memnun olmasa da başladı bile :D Şimdiden söyleyeyim Sercan, daha nelerle karşılaşacaksın. Mesela adamla tavan anlaşmayacaksın arabayı teslim ederken sana bu ne bir bez sürsen geçerdi diyecek vs. vs.
Hocam aman diyim. :D Gerçi her meslek de sıkıntılar vardır, doğalgazcı olduğum için evlere çok gidiyorum. Evden işimi bitirip çıkmışım 1 saat sonra tekrar geriye döndüğüm zamanlar oldu. :D