Herkese iyi akşamlar dilerim. Aracın dış plastik kısımlarında sürtmeden kaynaklı çizikleri düzeltmek için zımpara yaptım fakat haliyle plastiğin dokulu yüzeyi kayboldu ve pürüzsüz hale geldi. Dokulu plastikler için bildiğim kadarı ile yine eski haline getirebilen sprey boyalar vardı fakat hangisi olduğunu bulamıyorum. Böyle bir işlem yapan veya bu boyalardan kullanan varsa marka paylaşabilirse çok memnun olurum.
Yine aynı tarafta bulunan kapıdaki çizik için ise servisten aldığım boyayı sürüp o kısmı doldurdum fakat birkaç hafta sonra üzerini izopropil alkolle sildiğimde boyanın çıktığını farkettim. Sanırım servisteki boyalarda herhangi bir sertleştirici bulunmuyor bu boya üzerine uygulanacak sertleştirici ve vernik için nereden temin edebileceğim ile ilgili bilgili arkadaşların tavsiyesini alabilir miyim?
Yine aynı tarafta bulunan kapıdaki çizik için ise servisten aldığım boyayı sürüp o kısmı doldurdum fakat birkaç hafta sonra üzerini izopropil alkolle sildiğimde boyanın çıktığını farkettim. Sanırım servisteki boyalarda herhangi bir sertleştirici bulunmuyor bu boya üzerine uygulanacak sertleştirici ve vernik için nereden temin edebileceğim ile ilgili bilgili arkadaşların tavsiyesini alabilir miyim?