Zivent Track Day ppf Kaput filmi

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkese iyi forumlar geçtiğimiz hafta kendi aracıma çalıştığım yerde yani studio studio feynlab'da Kaput ve B sütünlarina zivent Track Day Ppf ile koruma altina aldık. şahsen kalite olarak gerçekten çok üst düzey bir ürün özellikle oda sıcaklığında kendi kendine oluşan çizikleri yok etmesi ayni zamanda su iticiliği çok yüksek olması dokunma hissiyatı aşırı hoşuma gitti aynı zamanda B sütünlari piano black olduğu için bilirsiniz çizikler mevcuttu ürünün kusurları ne derecede örttüğünü görmek için yüzeydeki çizikleri gidermeden uyguladık sonuç beni bayağı şaşırttı çizik içinde olan B sütünü artık nokta kusursuz yani resmen polisajı bitmiş kusurları giderilmiş yüzeyden farkı yok aracı komple kaplayasim geldi resmen düşünen varsa mutlaka tavsiye ederim. buyrun aracın resimleri sizlerle..

PPF KAPLAMA | PPF Şeffaf Boya Koruma Filmi - ZIVENT FILMS

Son düzenleme:

overlockcu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
hayırlı olsun. araç ppf ile kaplanınca, hiç çizilmiyor mu ? çizilse ble sıcaklık görünce hemen çizik kayboluyormu . komple araç kaplama ne kadara gelir

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah çok güzel olmuş, alttaki çizikleri giderme özelliği bu markanın ppf ürünlerine özel midir? Zivent markasını ilk defa duydum, markanın ürünleri hakkında bilgi verme şansınız var mıdır? Bu arada fotoğraflar ve mekan şahane duruyor, bizi fotoğraf anlamında doyurun :D

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Maşallah çok güzel olmuş, alttaki çizikleri giderme özelliği bu markanın ppf ürünlerine özel midir? Zivent markasını ilk defa duydum, markanın ürünleri hakkında bilgi verme şansınız var mıdır? Bu arada fotoğraflar ve mekan şahane duruyor, bizi fotoğraf anlamında doyurun :D
teşekkür ederim ppf ürünler genelde çizik örtme özelliğine sahipler ancak ben bu kadarını beklemiyordum zivent markası Türkiyede daha yeni ancak ürünler çok üst düzey kalitede hatta şuan stek markasına kafa tutar o kadar diyorum ürünlerler ile alakalı detaylı bilgi içeren youtube videoları ve forumda konu başlıkları gelecek fotoğraf konusunda sorun yok bol bol atarız :D