Zymöl Ortak Alım Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Zymöl Amerika'da %35 + %15 indirim mevcut.

Zymöl | Hand-Crafted Organic Care

İnternet sitesinde 169$ olan İtal'in fiyatı indirimlerden sonra 93,5$'a düşüyor. Toplu alımda kargosu takriben 10$ olsa ve de %20 gümrük vergisi ile beraber İtal yaklaşık 125$'a Türkiye'ye gelir.

Maliyetleri en aza indirmek için toplanıp alım yapma düşüncem var. Fakat sıkıntı yaşamamak adına aynı olmayan 4-5 adet waxı tek seferde sipariş vermeyi, ücretleri peşin toplamayı düşünüyorum. Bunun yanı sıra gönderi ücretini tahminen belirttiğimden +- birkaç dolarlık oynama olabilir. Kargoyu da eşit bölmek adına büyük boy waxlar dışında ortak alımı kabul etmeyeceğim.

Sipariş vermek isteyen arkadaşlar konuya veya özel mesajla bana yazabilir.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Epeydir Titanium düşünüyordum. Dün Amazon’dan baktığımda 72USD’a satış yapan vardı. Zymöl’ün kendi sitesinde 111USD gözüküyor, anasayfadaki MYDISCOUNT koduyla 77.70USD yapıyor. Sizin bahsettiğiniz indirim farklı birşey mi?

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Ben baktım kargo fiyatı çok uçuktu,bu ürünler alsak gümrüğe takılmayacak mı?

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Epeydir Titanium düşünüyordum. Dün Amazon’dan baktığımda 72USD’a satış yapan vardı. Zymöl’ün kendi sitesinde 111USD gözüküyor, anasayfadaki MYDISCOUNT koduyla 77.70USD yapıyor. Sizin bahsettiğiniz indirim farklı birşey mi?
Kargo ve gümrük vergisi hariç 62$ tutuyor.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
200 usd üzeri alışverişe %35+%15 yapıyor kod olarak önce joy sonra da joy50 kullanılıyor. Titanyum 61 usd gibi bir rakama geliyor.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benim bir arkadaş 30 Aralıkta dönüş yapacak onu bavula mı atsak ki :D

mindthegap

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Marmaris
Ben Concours almak ıstıyorum 160dolar cıvarında mı oluyo hersey dahıl. Eger oyleyse 1adet concours bana.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Zymöl Amerika'da %35 + %15 indirim mevcut.

Zymöl | Hand-Crafted Organic Care

İnternet sitesinde 169$ olan İtal'in fiyatı indirimlerden sonra 93,5$'a düşüyor. Toplu alımda kargosu takriben 10$ olsa ve de %20 gümrük vergisi ile beraber İtal yaklaşık 125$'a Türkiye'ye gelir.

Maliyetleri en aza indirmek için toplanıp alım yapma düşüncem var. Fakat sıkıntı yaşamamak adına aynı olmayan 4-5 adet waxı tek seferde sipariş vermeyi, ücretleri peşin toplamayı düşünüyorum. Bunun yanı sıra gönderi ücretini tahminen belirttiğimden +- birkaç dolarlık oynama olabilir. Kargoyu da eşit bölmek adına büyük boy waxlar dışında ortak alımı kabul etmeyeceğim.

Sipariş vermek isteyen arkadaşlar konuya veya özel mesajla bana yazabilir.
@Detail 35 konunuz da ürünler için "Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir." alınabilir demiştiniz ama şimdi @Murat ortak alım için açtığı konuda bu rakamlar ile alakası olmayan rakamlar çıkıyor karşımıza.
Sizin belirttiğiniz rakamlara belki bir tık daha üstüne alınabilme durumu yok mu? Ital için arada ciddi bir fark var heves etmiştim almak için ancak bu rakamlara forum üzerinden alınabilecek bir ürün gibi gelmiyor. Forum Türkiye de olmayan ürünleri bir şekilde daha ucuza temin edebilme amacı güdüyordu diye biliyorum ama bu alım pekde bu faydayı sağlayamıyor.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Detail 35 konunuz da ürünler için "Japon 180₺ titanyum 360₺ ital ise 450₺ gibi çok komik rakamlara kargo bedeli dahilinde gelmiş. Almayı düşünenler zymol.com’a akın etsin ortak alım yapılabilir." alınabilir demiştiniz ama şimdi @Murat ortak alım için açtığı konuda bu rakamlar ile alakası olmayan rakamlar çıkıyor karşımıza.
Sizin belirttiğiniz rakamlara belki bir tık daha üstüne alınabilme durumu yok mu? Ital için arada ciddi bir fark var heves etmiştim almak için ancak bu rakamlara forum üzerinden alınabilecek bir ürün gibi gelmiyor. Forum Türkiye de olmayan ürünleri bir şekilde daha ucuza temin edebilme amacı güdüyordu diye biliyorum ama bu alım pekde bu faydayı sağlayamıyor.
Siz olayı baştan yanlış almışsınız. Forum birlik beraberlik demek. Birlik olunan yerde de pazarlık gücü ortaya çıkıp "indirim kodu" şeklinde ucuza alınabilir. Yoksa forumun tüzel kişiliği yok ki daha ucuza alabilsin.

Ha derseniz ben daha ucuza getirtirim. Tekliflere açığız.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yanlış biliyorsunuz o işlerle uğraşan arkadaşlarımız başka onlar geçende mevzusu olmuştu sizin whatsapp gurubunuzdan olmasın.

Bizim Forumumuzun türkiyede olmayan bir ürün getirme veya ucuza ürün getirme satma gibi bir ticari durumu yok forumdan para kazanma düşüncesi olsa merak etmeyin Türkiye den ve yurtdışından bir sürü sponsoru foruma doldururduk...

DENİZLİ

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hatta rakam çok uçmazsa bir de hd cleanse bile eklemek isterim
Bu arada marka adımı gördüm diye zıpladım ama olumlu olumsuz herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Siz olayı baştan yanlış almışsınız. Forum birlik beraberlik demek. Birlik olunan yerde de pazarlık gücü ortaya çıkıp "indirim kodu" şeklinde ucuza alınabilir. Yoksa forumun tüzel kişiliği yok ki daha ucuza alabilsin.

Ha derseniz ben daha ucuza getirtirim. Tekliflere açığız.
Abi ben bu birliğe katılmak istiyorum ama adamlar foruma özel ekstra bir indirim yapacaklar mı?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...