Megane 3 Detaylı Iç Temizlik (koltuk-taban-tavan-trim-deri)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
reis benim aracın 1.6cdti olanı 136bg 320tork baya iyi bir performansa sahip fakat bizimki 95bg 190tork ile öldürmüyor ama süründürüyor =)
astrayı kardeşime verip kendime 1.6dizel bir araç almayı planlıyorum. astra j 1.6cdti olanları çok pahalı olduğundan nispeten daha uygun fiyatlı bir araç alıp motoru biraz gıdıklayarak 200bg civarlarına çıkartmayı planlıyorum. Kısmet bakalım megane3 st gt-line veya bravo spor style arasında karar vereceğiz gibi duruyor :utan:
Bravo diyorum, çok güzel seçim olur.

hendeser

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
@UrTR Bilgi tecrübe amaçlı açtım konuyu. Sonuçta bunlarda bilgi tecrübe ile alakalı o yüzden hiç sorun değil benim için. Bende merak ederim zaten böyle şeyleri. Benim de aklımda 136 lık astralar var mesela ama param yetmiyor. Ama sport tourer da kendine has bir tarzı var tercih edilebilir. Renaultun kendi forumları var orada da sorabilirisiniz orasıda aktifdir cevap verirler diye düşünüyorum. Birisi cam tavandan ses geliyor diyordu mesela ama cam tavanlı passsatlarda bile olabiliyor.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@UrTR Bilgi tecrübe amaçlı açtım konuyu. Sonuçta bunlarda bilgi tecrübe ile alakalı o yüzden hiç sorun değil benim için. Bende merak ederim zaten böyle şeyleri. Benim de aklımda 136 lık astralar var mesela ama param yetmiyor. Ama sport tourer da kendine has bir tarzı var tercih edilebilir. Renaultun kendi forumları var orada da sorabilirisiniz orasıda aktifdir cevap verirler diye düşünüyorum. Birisi cam tavandan ses geliyor diyordu mesela ama cam tavanlı passsatlarda bile olabiliyor.
reis bende astradan çok memnunum ama 1.6 olanlara para yetmez. en ucuzu 85bin tl ki beni aşar o para =) mesela megane3 130luk 65 civarlarında bulunabiliyor, bravo 55 civarlarında fiyatları. 55bin₺ ye temiz bi bravo alsan üstüne bi 5bin de motora harcasan yazılım turbo vs vs 60bin e takribi 200bg alırsın ki bu da az bi atraksiyon katar adamın hayatına =)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
reis arkadaşın konusunuda baltalamak istemiyorum araç muhabbeti yaparak fakat bravo elde patlar piyasası çok durgun ama renault markasının ölüsü bile hareketli =)
Evet renault un piyasa hızlı ama ama sen daha keyf amaçlı alacağını düşünerek yazdım. Bravo çok daha keyifli bana göre. Kullanmış birisi olarak çok keyf alacağına eminim. Satarken birazda kısmet işi, belli olmaz.
Alırkende zaten fiyat olarakta seni üzmez müadillerine göre.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Evet renault un piyasa hızlı ama ama sen daha keyf amaçlı alacağını düşünerek yazdım. Bravo çok daha keyifli bana göre. Kullanmış birisi olarak çok keyf alacağına eminim. Satarken birazda kısmet işi, belli olmaz.
Alırkende zaten fiyat olarakta seni üzmez müadillerine göre.
reis bravo max 55e bulunuyor, renault 65e falan bulunuyor =) iki araçta tip olarak çok iyiler bana göre. her şeyden önemlisi iki aracında cam tavanlı olanları mevcut. ilk 3 aracımda sunroof olsun diye çok istedim ama denk getiremedim :yazik: 4. arabam kesin cam tavanlı olacak :saskin:
keyif almak amaç ama bir durum olurda aracı satmak lazım olursa ( sağlık / evlilik gibi ) o zaman 3 ay 5 ay bekler miyiz acaba =)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
reis bravo max 55e bulunuyor, renault 65e falan bulunuyor =) iki araçta tip olarak çok iyiler bana göre. her şeyden önemlisi iki aracında cam tavanlı olanları mevcut. ilk 3 aracımda sunroof olsun diye çok istedim ama denk getiremedim :yazik: 4. arabam kesin cam tavanlı olacak :saskin:
keyif almak amaç ama bir durum olurda aracı satmak lazım olursa ( sağlık / evlilik gibi ) o zaman 3 ay 5 ay bekler miyiz acaba =)
Artık orası senin kısmetine kalmış. Şans.