0 km Seat Ateca 'iç ve dış detay' uygulamalar...

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam hayırlısı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın :nazar: Ateca F/P olarak bu sınıfta alınabilecek en iyi araçlardan olduğunu düşünüyorum bende :) Turuncu clioyu takasa verdiniz galiba :D

medxr13

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
.
Hocam hayırlısı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın :nazar: Ateca F/P olarak bu sınıfta alınabilecek en iyi araçlardan olduğunu düşünüyorum bende :) Turuncu clioyu takasa verdiniz galiba :D
Çok teşekkür ederim. Takas değil de, niyetim vardı bu araca o yüzden Clio'yu kendim sattım. Çok da seviyordum Clio'yu ama SUV alma fikri zihnimi kaplamıştı artık. Sattığım gün de hemen aldım bekleme yapmadan :D

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
uygulama anlatimini ve resimleme cok guzel uygulama icinde tesekkurler gozlerimiz canlandi renktende

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, araç şimdi sıfır olmuş işte. Çok güzel renk seçimi olmuş. Bende mavi düşünüyor, nasip olur inşallah.
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kirlettin.

medxr13

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
.
Eline sağlık, araç şimdi sıfır olmuş işte. Çok güzel renk seçimi olmuş. Bende mavi düşünüyor, nasip olur inşallah.
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kirlettin.
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. İnşallah gönlünüze göre olur sizin de...

medxr13

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
.
Gökyüzünden yağan çamur deryasından sonra yağmurların bitmesini bekledim. Nihayet yıkama gününe kavuştuk.
Bir kaç gün önce bir benzinlikten sadece su tutmuştum araca, üzerindeki çamurları biraz atsın diye.

Kirli hallerimiz..

Bugün de snow foam ile başladım. Auto glym polar blast ile köpük uyguladım.

Jantları Chemical Guys Sticky Gel Citrus Wheel And Rim Cleaner ile Meguiars Jant fırçası ile jantların ön kısmını fırçaldım. Gyeon jant fırçası ile de jantların iç kısımlarına eriştim, kalan kısımları da detay fırçası ile fırçaladım. Lastikleri ve davlumbazları da fırçaladıktan sonra basınçlı su ile duruladım.

hızlı upload siteleri

Çift kova için Zymöl şampuan kullandım. Resimler nedense karanlık çıkmış pek bir şey görünmüyor malesef. 3 eldiven kullandım. (work stuff, purestar, carpro)

Aracın detaylarını da Koch Chemie quick finish ile detay fırçası ile temizledim.

Tekrar durulayıp LE havlu ile kuruladım.

Camları soft99 cam temizleyici ile chemical guys waffle havlu ve carbon bezlerle temizledim.

Turtle wax ceramic sprey uyguladım.

Lastiklere Würth UV korumalı lastik plastik parlatıcısını uyguladım. Uygulaması gayet rahat. Kullanırken ellere, araca, jantlara vs pek zarar vermeden kolayca uygulanıyor. Finishini de beğendim. Uygularken; fıs fıs sprey ile uyguladım, peşine ped ile güzelce yedirdim. Sonrasında bir bez ile fazlasını sildim. Kısacası ben çok beğendim.

Jantlara Turtle Wax sealent sprey uyguladım. Parlaklığı güzel görünüyor.

Davlumbazları durularken, en son uyguladığım Sonax kunsstoff ürününün kalıcılığını da görmüş oldum. Gayet güzel su boncukları duruyordu. Temizliği de oldukça kolay oldu davlumbazların. Rengi de gayet güzel görünüyor.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
:yuzx: çok güzel uygulama olmuş bol ürünlü güzel anlatımlı parlak finişli emeginize sağlık

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize emeğinize sağlık. Davlumbazlara uyguladığınız sonax ürününün gidişatını sonraki uygulamalarınızda da paylaşırsanız sevinirim. Aracınız tekrardan hayırlı uğurlu olsun :nazar: