Herkese tekrardan selamlar. İlk gönderiyi paylaşmamın üzerine bir çok kez yıkandı. Bugün detaylıca fotoğraf çekip, yıkama maceramı sizinle paylaşmaya çalıştım, umarım beğenirsiniz
Aracın kirli halleri
Davlumbazlara ceviz sıkarak başlıyorum. Basınç tutarak tüm kirlerden kurtuluyorum. Her yıkamada davlumbaz temizliği yaptığım iççin fırçaya gerek kalmıyor genelde.
Jant detayı B33 içeren kova yapıyorum içine Wheel woolies fırçalar, lastik için daha sert bir fırça kullanıyorum.
Jant detayı bittikten sonra Ön yıkamada Flowey EV13 Foam Lance ile kullanıyorum. Köpük işini yaparken detaylara giriştim.
Ön yıkamada kirlerin belkide hepsi gitmişti ama ben işi garantiye alıp Chemical Guys kova ve Flowey EV12 ile temaslı yıkamasını yaptım. Beyaz yün eldiveni Üst kaportada, en alt taraflarıda Diğer yün tek taraflıyla geçiyorum, bel altında kullandığımı kaportada kullanmıyorum.
Kurulama yardımcılarım. Spark ve Wizard of Gloss Blue Marlin
Jantlara Sonax Bsd lastiklere 3D magic dressing kullanarak dış detayı sonlandırıyorum. Sıra iç detayda. Finaller en sonda.
İç mekan kirli halleri.
Dış yıkamaya başlamadan önce paspasları çıkartıp temizleyip kurulamaya bırakıyorum. Buraları fotoğraflamadım. Daha sonra İç mekanı detaylıca süpürüyorum. Tozları süpürgeyle daha rahat alabilmek Iin detay fırçası kullandım. Daha önceden uyguladığım Gtechnic C6 Matte dash çok az toz tutmasını sağlıyor o yüzden heryeri nemli bez ile silmem rutin temizlik Iin yeterli oluyor. Pedallarıda AutoFinesse APC ile temizledim.
İç Finaller. Paspaslar aslında temiz ancak flaştan ve malzemenin yapısından dolayı tozlu gibi gözüküyor.
Dış Finaller
3 Ay 5000km hare çizik durumu: Kedilerin bıraktığı ufak çaplı çizikler haricinde pek bir şey yok gibi duruyor.
Okuyan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler