1 aylık kirden arındık ve rahatladık
Demirtozu sökücüler korumaya zarar vermez:Billbery çok kısır bir ürün.Alternatif Jant temizleyici olarak CG diablo tavsiye ederim.Çok daha etkili bir ürün, ayrıca korumaya hiç zarar vermez, her yıkamada rahatlıkla kullanabilirsiniz ben kullanıyorum.Turtle wax ın jant temizleyicileri bile daha iyi bana göre bilberyden.Amazondan toplu alım ile aldığımız Williamsın jant temizleyicisi de fiyat olarak çok iyiydi ve performansını çok beğenmiştim.Alternatifleri çok.
Peki ben elimdeki Dragons u ne yapayım .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onurçiko' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:
Sonuçta fırça kullanmadan detaylı temizlik zaten mümkğn olmayacaktır ne kullanırsan kullan. Demirtozu sökücüler korumayı bozmaz mı? Ben bilberry ve dmirtozu sökücü arada sırada detaylı temizlikte kullanılması taraftarıyım sonuçta ağır temizleyiceler uzun vadede soruna açıktır ya da zaten gereksizdir. Düzenli bakımı temizliği koruması yapılan jant şampuanlı su ve iyi bir elsiven fırça girişimiyle tertemiz olur. Bilberry de jantın içini arkasını kenarında kalanları 2-3 ayda 1 temizlemek için iyi bir alternatiftir bence. Ama ürüne çok olumsuz yorumlar duydukça anlamaya çalışoyorum ya da alternatif arıyorum onu duymak istiyorum.
Peki ben elimdeki Dragons u ne yapayım .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moderatör tarafında düzenlendi: