Ben nadiren alıyorum. Ama samimiyet noktasında size katılıyorum. Bir ürün nasıl %70-80 fiyatı iner. Önceki alan adamın durumu ne oluyor. İnsanı alışverişten soğutuyorlar. Birşey alırken ya fiyatı sonra çok inerde keriz yerine düşerim diye birşey alamıyorum.
bence bu resmen kandırmaca. Aslında devlet denetlemesi lazım yada sistem olması lazım arkadaş bu nun fiyatı neden bu kadar iniyor önceki alan adamın zararı ne olacak diye sorması lazım ama günümüzde buna sıra Bile gelmez.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırf 11.11 diye hiç hedefinde birşey yoksa mahalle baskısı, o aldı bende alayım psikolojisi veya aha %80 indirim yapmışlar psikolojisi ile alışveriş yaparsan belkide hiç ummadığın kazığı yersin. Adam oraya 11.11 öncesi fiyatı şişirerek yazmıştır, 11.11 ayağına olması gereken fiyata çekmiştir sende balıklama atlarsın, geçmiş olsun.
Seneyede 12.12 yaparlar, 01.01 yaparlar, yaparlarda yaparlar. Bekarlar günü, saçsızlar günü, bağıranlar günü, küfür edenler günü, adı H ile başlayanlar günü...bitmez o günler.
Böyle indirimleri metro, migros...vs'de de bekleriz. Geçen gün alışveriş yaptık, sepette hiç beyaz et, zenci et, balık...vs yok. Sadece mutfak malzemesi ve gıda vardı, çıkışta haşırt diye abuk sabuk birşey ödedik çıktık. Ne aldıkta böyle oldu diye baktık.
Özetle, sırf mutfak masrafları kol böreği kıvamına gelmiş, her hafta haraç verir gibi ödeme yapıyoruz. Yakında herhalde sadece para bırakıp marketten çıkacak hale geleceğiz. O nedenle de 11.11 gazı ile birşey almadım, bakmadım da zaten