1995 Golf 3 Gti Polisaj ve Boya koruma

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese merhabalar.
Araç yakın bir arkadaşımın aracı, Karantina günlerinde bi anda elimizdeki malzemeler ile araca polisaj ve boya koruma yapmaya karar verdik, Ramazandan dolayı genelde iftardan sonra 4 - 5 saat çalışarak 4 gün içerisinde tamamladım . Aracı yaparken, yarışmadan haberim yoktu, o yüzden 50/50 fotoğraf ve Paylaşıma uygun olacak sıralama ile fotoğraflar çekmedim.
Araç komple boyalı ve fazlasıyla örümcek ağı gibi çizik vardı araçta.
Sırası ile
.- Pril ile önce Foam lance daha sonra yıkama eldiveni ile güzelce yıkadım.
- Kil temizliği
- Magic iron out demir tozu temizliği
- Maskeleme
- Scholl s3 ( ufs keçe + Gp 160mm Allclear yeşil ped ) + s30 ( Befar Bordo ped ) + menzerna 3800 ( Befar Siyah Ped )
- Pril ile tekrar yıkama ve pasta kalıntıları temizleme
- Mr. Fix 9h Mavi şişe Çin Seramiği

Aracın çizik durumu

Polisaj sonrası fotolar

Mr. Fix sonrası

Aracın Diğer Fotoğrafları. Bazıları polisaj öncesi. Şimdi dikkat ettimde araç eskiden siyah'a daha yakınmış sanki :)

Herkese iyi forumlar..

Son düzenleme:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@PcCoPaT, konu için çok teşekkürler,ellerinize sağlık sonuçlar güzel gözüküyor.
Tüm mesajda kalın(bold) yazı kullanmayalım, forum kurallarına aykırı:)

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bu makinanın daha güzel fotoğrafları varsa onları da paylaşmanızı rica ederim :) Elinize sağlık :)
Teşekkür ederim:). Arkadaşımın elinde olanları ekleyeceğim. Polisaj sonrası yağmurlar başladığı için dışarıda polisaj sonrası güzel fotoğraflar çekemedik.Elimizde olanlardan tekrar ekledim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık,uygulamadan sonra mr.fix haksızlık olmuş gibi :) aracada ayrı bir maşallah diyelim:nazar:

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Elinize sağlık,uygulamadan sonra mr.fix haksızlık olmuş gibi :) aracada ayrı bir maşallah diyelim:nazar:
Haklısınız ancak karantinada elimizdeki olan malzemeleri kullanmak zorunda kaldık, Menzerna sealing wax ve mr fix vardı sadece elimde seçim mr fix den yana oldu o yüzden. bu hafta içinde üzerine soft99 authentic geçmeyi düşünüyoruz.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Haklısınız ancak karantinada elimizdeki olan malzemeleri kullanmak zorunda kaldık, Menzerna sealing wax ve mr fix vardı sadece elimde seçim mr fix den yana oldu o yüzden. bu hafta içinde üzerine soft99 authentic geçmeyi düşünüyoruz.
Authentic zaten çok az dayanıyor kendi başına,mr.fix üzerine hiç dayanmaz gibime geliyor :) bence ziyan olur yine tercih sizin tabii

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Authentic zaten çok az dayanıyor kendi başına,mr.fix üzerine hiç dayanmaz gibime geliyor :) bence ziyan olur yine tercih sizin tabii
:):):) . Arkadaş ölücü biraz bedava zeytin yağı bulsa sürmek istiyor arabaya:D .Şaka bir yana Authentic kendi aracıma yaz için alıcam oda istedi, uygularız dedim kıramadım:)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Uygulama ayrı güzel zaten mk3 hayalim olan bir araç ama türkiyede malesef istediğim tarz'da yapmak biraz karmaşık bakalım zaman ne gösterir bilinmez :) Maşallah biblo gibi.

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Uygulama ayrı güzel zaten mk3 hayalim olan bir araç ama türkiyede malesef istediğim tarz'da yapmak biraz karmaşık bakalım zaman ne gösterir bilinmez :) Maşallah biblo gibi.
Teşekkürler. Araç gerçekten eski ve hayallerde olan bir araç ancak, Temizini bulmak zor, bulunca almak zor, alınca bakmak zor :).Bu araç toplanırken birçok parçasını bulgaristandan getirdiler.

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
golf mk3 gti meraklıları olduğu için konuya alakası olmasada eski fotoğraflarını ekliyorum. Yanlış anlaşılmasın

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Elinize sağlık
Bakmalara doyulmaz bir araç bence MK3
Ben de daha fazla fotoğraf bekleyenlerdenim :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
şöyle kıymetli araçların güzel ellerde olması kadar keyif aldığım bişey yok :D Ellerinize sağlık çok güzel olmuş