1995 Golf 3 Gti Polisaj ve Boya koruma

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Valla mükemmel uygulama mükemmel fotoğraflar, tebrik ediyorum. Sanki daha fazla resimler var arşivden çıakrtıp atar mısnız? Hemde kendi aracınızı tanıtın bölümünden tanıtsanız çok güzel olur. :)

PcCoPaT

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Valla mükemmel uygulama mükemmel fotoğraflar, tebrik ediyorum. Sanki daha fazla resimler var arşivden çıakrtıp atar mısnız? Hemde kendi aracınızı tanıtın bölümünden tanıtsanız çok güzel olur. :)
Teşekkür ederim. Fakat araç benim değil yakın bi arkadaşımın aracı:) ama istenirse detaylı foto çekip tanıtabilirim

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çok güzel olmuş bayıldım finallere ve çekimlere. Çok kaslı ve parlak duruyor:atess:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Herkese merhabalar.
Araç yakın bir arkadaşımın aracı, Karantina günlerinde bi anda elimizdeki malzemeler ile araca polisaj ve boya koruma yapmaya karar verdik, Ramazandan dolayı genelde iftardan sonra 4 - 5 saat çalışarak 4 gün içerisinde tamamladım . Aracı yaparken, yarışmadan haberim yoktu, o yüzden 50/50 fotoğraf ve Paylaşıma uygun olacak sıralama ile fotoğraflar çekmedim.
Araç komple boyalı ve fazlasıyla örümcek ağı gibi çizik vardı araçta.
Sırası ile
.- Pril ile önce Foam lance daha sonra yıkama eldiveni ile güzelce yıkadım.
- Kil temizliği
- Magic iron out demir tozu temizliği
- Maskeleme
- Scholl s3 ( ufs keçe + Gp 160mm Allclear yeşil ped ) + s30 ( Befar Bordo ped ) + menzerna 3800 ( Befar Siyah Ped )
- Pril ile tekrar yıkama ve pasta kalıntıları temizleme
- Mr. Fix 9h Mavi şişe Çin Seramiği

Aracın çizik durumu

Polisaj sonrası fotolar

Mr. Fix sonrası

Aracın Diğer Fotoğrafları. Bazıları polisaj öncesi. Şimdi dikkat ettimde araç eskiden siyah'a daha yakınmış sanki :)

Herkese iyi forumlar..
maşallah çok güzel finaller. elinize saglık. araç hak ettigi ilgi alakayı görmüş.

iyi detaylar.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Araç dipdiri maşallah. Yaşını hiç gösterimiyor bizimkinin dedesi :D koltuğundan paspasına çok iyi. Polisaj rengi çok iyi ortaya çıkarmış. Ellerinize sağlık. :nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel uygulama olmuş. Daha çok ve güzel resimler hakediyor bu araç. Devamını bekliyoruz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. :alkis: Araç model ve renk kombinasyonu ile efsaneler arasında. Maşallah :nazar: