200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şampuan birçoğumuza hitap edemese de o bezleri o fiyata almak lazım :) Bez fetişisti olduk çıktık abi..
Müptelası olduk :)
Bezleri kucaklayıp evde makinada kendim yıkayıp kendim asıyorum ama diğer çamaşır vs hiç elimi sürmem hanım söyleniyor ne kadar kıymetli diye :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
MJJC den bezler, AF sarı bezler vardı zamanında uyguna buradan gene almıştım 2 adet, Klin korea large 1 adet cam ve wax silme bezleri 6-7 adet.. nolcak halimiz. :)) 6 da bundan aldım şimdi.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Benim için en kilit soru kampanya ne zamana kadar devam edecek? Kredi kartı ağzına kadar dolu. Hesap kesime kadar devam etse bari. :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
bende bez mi alsam yoksa Valet pro Carnauba Cila -Wax- Beading Marvellous 50ml mi alsam kararsız kaldım :D

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Abi çok düşündüm de combo 2 sürekli ön yıkama yapılacak bir ürün değil. Anca wax/korumadan kurtulmak adına vs kullanılır. Ben onun yerine 2 lt b33 çözdüm o bana uzun süre yeter :) havlulardan aldım gitti
combo2 yi wax öncesi. Motor, davlumbaz, kapı eşikleri gibi yerlerde kullanacağım. :D Havlu ihtiyacım var mıydı? Elbette hayır :kop:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
combo2 yi wax öncesi. Motor, davlumbaz, kapı eşikleri gibi yerlerde kullanacağım. :D Havlu ihtiyacım var mıydı? Elbette hayır :kop:
Benim elimde hiç açılmamış 12-13 adet soft 99 kırmızı bez ve 4 adet 5lt lik ön yıkama şampuanı var ama ben hala 7 paket bez almamak için kendimi zor tutuyorum :) bi doktora uğramam gerekiyor sanırım :)

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Benim elimde hiç açılmamış 12-13 adet soft 99 kırmızı bez ve 4 adet 5lt lik ön yıkama şampuanı var ama ben hala 7 paket bez almamak için kendimi zor tutuyorum :) bi doktora uğramam gerekiyor sanırım :)
Hocam sizin durum vahim :p Maalesef kapitalizm bu. Bir adet fırça almayı düşünüyordum. Sabahtan beri kendimle, nefsimle mücadele içindeydim. Sonuç yenildim :D :alkisss: Yalnız değilsiniz bu konuda. Bkz sayfanın kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...