200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Hocam toplama geçerken, tek çekime de %2.2 ekleme yapıyor anladığım kadarıyla (yapmaması gerekirken). Düzeltmek zor olmaz ama ilgilenen yok sanırım.
Zannımca haksız bir kazanç mide bulandırmıyor değil ama kampanya onu bir nebze azaltıyor.

adıgüzel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Zannımca haksız bir kazanç mide bulandırmıyor değil ama kampanya onu bir nebze azaltıyor.
Konuyu @Kimyasal Adamlar satıcısı açıyor.Lutfedip bir açıklama dahi yapmıyor.Hediyeyi kendisi veriyor.Niçin alıcılar fazla ücret ödesin ki?Bunu satıcının düzeltmesi zorunlu.Fakat görünüyor ki oralı bile değil.Ürün satmak için konu açıyorsan alış veriş oluyorsa bunun izahatini yapmak zorundasın. Şu on lira diye yazıp gitmekle oluyor mu veya 200 TL ye 5 litre hediye demekle bitiyor mu?Peşin satışlarda komisyon diye bir şey olmaz ancak taksitli başka.

Son düzenleme:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
bu hunharca tekrar ürün alımı sınırlandırılmalı. @Kimyasal Adamlar . kişi alım sınırı getirilmeli .
kul hakkı yenmemeli .ihtiyaç dışı alım yapılmamalı.
k.kartı kesilmeyen arkadaşlarda düşünülmeli .

not : ben iki adet 3'lük bez alımı yaptım .
:) benim kart ödemeleri 1 ay sonra. Ne istiyorsan özele gel.

Suleyman.ak

Acemi Detaycı
Üye
İl
Sakarya
Tek çekim olarak bugun bende sipariş geçtim yine fark çıktı geçenki siparişimde de aynısı olmuştu. Bugun siparişimle ilgili aradığımda sordum paypall ile ödeme alındığı için paypall kendisi alıyormus cevabını aldım. Çok önemlimi bence değil hediye v. S olarak zaten telafi ediyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

harun06

Çaylak Detaycı
Üye
216₺ alış-veriş yaptık peki hediye şampuan için bir şey yapmamız gerekir mi?yoksa onlar 200ü geçince direk gönderiyorlar mı?

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
arkadaşlar sepet tamamlamak isteyen izmirli detailci varsa 1 adet üçlü (duruma göre 2x3 adette uygun olur) havlu benim yerime alıp sipariş verdiğini konuda belirtip verebilir sabah hemen havalesini yaparım yada önce iletişime geçebilir, yarın öğlene kadar dönüş olmazsa ben tek sipariş vereceğim belki birinin işine gelir diye yazıyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Birşey almayacağım diyorum ama bu gidişle bende almayacağım diyerek alanlar kervanına katılacağım :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alıcak birşey bulamıyorum bulsam alıcam ama yok. Elimde hem kiwami var hemde fusso coat 1 kere uygulama yapıldı ikisiylede. Onun için almıyacağım.

dorukhanalev

Çaylak Detaycı
Üye
Kova alacaktım bez kova ile 5lt alırım ben de bi ama. WAX öldürüyor çamaşır suyu gibi PH var üründe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...