bu hunharca tekrar ürün alımı sınırlandırılmalı. @Kimyasal Adamlar . kişi alım sınırı getirilmeli .
kul hakkı yenmemeli .ihtiyaç dışı alım yapılmamalı.
k.kartı kesilmeyen arkadaşlarda düşünülmeli .
Konuyu @Kimyasal Adamlar satıcısı açıyor.Lutfedip bir açıklama dahi yapmıyor.Hediyeyi kendisi veriyor.Niçin alıcılar fazla ücret ödesin ki?Bunu satıcının düzeltmesi zorunlu.Fakat görünüyor ki oralı bile değil.Ürün satmak için konu açıyorsan alış veriş oluyorsa bunun izahatini yapmak zorundasın. Şu on lira diye yazıp gitmekle oluyor mu veya 200 TL ye 5 litre hediye demekle bitiyor mu?Peşin satışlarda komisyon diye bir şey olmaz ancak taksitli başka.
bu hunharca tekrar ürün alımı sınırlandırılmalı. @Kimyasal Adamlar . kişi alım sınırı getirilmeli .
kul hakkı yenmemeli .ihtiyaç dışı alım yapılmamalı.
k.kartı kesilmeyen arkadaşlarda düşünülmeli .
Tek çekim olarak bugun bende sipariş geçtim yine fark çıktı geçenki siparişimde de aynısı olmuştu. Bugun siparişimle ilgili aradığımda sordum paypall ile ödeme alındığı için paypall kendisi alıyormus cevabını aldım. Çok önemlimi bence değil hediye v. S olarak zaten telafi ediyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar sepet tamamlamak isteyen izmirli detailci varsa 1 adet üçlü (duruma göre 2x3 adette uygun olur) havlu benim yerime alıp sipariş verdiğini konuda belirtip verebilir sabah hemen havalesini yaparım yada önce iletişime geçebilir, yarın öğlene kadar dönüş olmazsa ben tek sipariş vereceğim belki birinin işine gelir diye yazıyorum.