2000 BMW E39 520iA TITANSILBER METALLIC

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Aynen dediğiniz gibi suda etkiler , tam eksoz çıkışlarının üstüne denk geldiğinden abs beyni oradaki ısıdan etkileniyor cok sıcak havalarda ve dur kalkta ki trafikten etkileniyordu el deymiyordu abs beynine öyle söyleyeyim ısıdan. Kalkan yaptırdım aliminyumdan üstüne oturtuk bidaha sıkıntı yaşamamıştım birde motor kulakları çok kronik çabuk dagalıyor başkada bir eksiğini görmedim aracı 97 bin km de ilk sahibinden 8 adet jant ile birlikte aldım (öteki jantları sizinkinden ) tamponlarına dek boyasızdı 137 binde sattım koyar koymaz daha fotoraf yüklemeden müşterisi çıktı aldı gitti bayada para kazanmıştım o araçtan , m52tu 5.20ia buisness dı araç 5.30 gibi değildi yada 5.25 hantal kalıyordu ancak keyfine diyecek yoktu üzerine cok araç değiştirdim ancak hala o kalite ve keyifi bulamıyorum buda diğer orjinal jantları sizinkiyle aynı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla güzel araçmış maşAllah. Makyajlı kasa far ve stoplarını takmışlar bir tek. O KM de çok çok iyi bulmuşsunuz. Direksiyon dan direk anladım KM yi 100.000 altı olduğunu :)

520iA nın hantallığının keyifi çok başka. Ağırdan hızlanmasının hissi güzel. 528 ya da 530 daha parmak ucuyla dokunmayla uçuyor kalkışta, sürekli dur kalk yaparsan içini dışına çıkarıyor adamın seri kalktığından. Ayağı çok iyi kullanmak lazım. :D
Hayırlı olsun efsane kasa efsane araç güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
Teşekkürler iyi dilekleriniz için hocam. :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Emirhan güle güle kullan kazasız belasız. Çok güzel bir kasa hala bence ama temizini bulmak mesele. 2001 de 528 ia sahibiydim güzel makinaydı o zamana göre. Hrp bir e39 M5 sahibi olmayı istedim ama denk gelmedi. Bundan sonra temizi denk gelse zaten isteyecekleri rakamları düşünmek istemiyorum. Dubaide de denk gelmesi zor eski olduğu için. Japonyaya gidip temizini bulup getirtmek lazım ya da e60 m5 devam. ;) Araça sakın lpg bilmem ne şu bu takma abicim orijinal çok güzel keyifle bin. Yaza detay yaparız ne istersen

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Emirhan güle güle kullan kazasız belasız. Çok güzel bir kasa hala bence ama temizini bulmak mesele. 2001 de 528 ia sahibiydim güzel makinaydı o zamana göre. Hrp bir e39 M5 sahibi olmayı istedim ama denk gelmedi. Bundan sonra temizi denk gelse zaten isteyecekleri rakamları düşünmek istemiyorum. Dubaide de denk gelmesi zor eski olduğu için. Japonyaya gidip temizini bulup getirtmek lazım ya da e60 m5 devam. ;) Araça sakın lpg bilmem ne şu bu takma abicim orijinal çok güzel keyifle bin. Yaza detay yaparız ne istersen
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Nurettin abi. Bence Japonya'dan getirtmeye değer E39 M5 ya da E60 M5 abicim :) LPG var araçta abi, orjinal harici olan tek şey o. Şükür 1 tane bile kesilen, sıyrılan, ek yapılan kablo yok araçta. Sadece LPG için benzin enjektörlerine yapılan ek var o kadar :) Zaten aracı trafiğe sokmadıkça LPG de kullanmaya gerek kalmıyor, Benzinde de tüketimi makul bence trafiksiz normal kullanımda. Sabırsızlıkla bekliyorum yazı :D

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
kazasız belasız. bir ara bende çok niyetlenmiştim fakat temizini bulmak imkansız gibi bir şey olduğundan aşkımı kalbime gömdüm ve vazgeçtim. Temizi bi denk gelse tadından yinmez...

emirhancakir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
kazasız belasız. bir ara bende çok niyetlenmiştim fakat temizini bulmak imkansız gibi bir şey olduğundan aşkımı kalbime gömdüm ve vazgeçtim. Temizi bi denk gelse tadından yinmez...
Ben alabilmek için 4 sene uğraştım. Her villanın ve müstakil evin bahçesine garajına baktım :) Sokak sokak gezdim gördüğüm arabaların sahipleri belki gelir başına diye bekledim, inceledim. Neye niyet, neye kısmet işte :) 528-530 ararken orjinal, 520 bulduk orjinal :)

Aşkını gönlüne basma, bir daha gelmiycez bu dünyaya. En azından almadım ya da binmedim deme ve al. Ufak masrafları olsa da göz ardı et. Yeter ki ciddi şeyleri olmasın, çünkü artık nerdeyse imkansıza yaklaştı bulman temizini.. Ya benim gibi çok bekle ya da ufak tefek masraflı ama orjinal olanı al :) Orjinalden kastım boya vs.. olmaması değil. Kurcalanmamış olması.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Ben alabilmek için 4 sene uğraştım. Her villanın ve müstakil evin bahçesine garajına baktım :) Sokak sokak gezdim gördüğüm arabaların sahipleri belki gelir başına diye bekledim, inceledim. Neye niyet, neye kısmet işte :) 528-530 ararken orjinal, 520 bulduk orjinal :)

Aşkını gönlüne basma, bir daha gelmiycez bu dünyaya. En azından almadım ya da binmedim deme ve al. Ufak masrafları olsa da göz ardı et. Yeter ki ciddi şeyleri olmasın, çünkü artık nerdeyse imkansıza yaklaştı bulman temizini.. Ya benim gibi çok bekle ya da ufak tefek masraflı ama orjinal olanı al :) Orjinalden kastım boya vs.. olmaması değil. Kurcalanmamış olması.
reis ne yazıkki bu bmw lerin %95i apaçilerin elinde bu yüzden de bu saatten sonra yaklaşmam herhalde...

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Çabanıza ve hayalinizin peşinden gitmenize hayran oldum. Dediğiniz gibi bir daha gelmeyeceğiz bu dünyaya..