2010 Yılı Üretimi Chemical Guys Cila ve Pastalar

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Gitti ürünler gitti :gozudolx: Hakan abi hemen 5-6 ürün almadın inşallah bu ürünlerin yerine :terlisırıtan:Bende bi stoğu gözden geçirsem iyi olur sanki arka sıradaki ürünlere hiç sıra gelmiyor :incelemex:

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Gitti ürünler gitti :gozudolx: Hakan abi hemen 5-6 ürün almadın inşallah bu ürünlerin yerine :terlisırıtan:Bende bi stoğu gözden geçirsem iyi olur sanki arka sıradaki ürünlere hiç sıra gelmiyor :incelemex:
Almadım, şu ara almaya da niyetim hiç yok. Zaten şu ara pasta ile işim de yok :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bugünün ücreti ile düşünürsek evet malesef 1000 TL çöpe gitmiş oldu. Neyseki ürünleri kullanmıştım. En azından aklım kalmadı. Ha keşke bozulmadan bitirip boş kutuları çöpe atmış olsaydım.
İnsan kutuları temizler çöpe atılırmı o kutular yazık olmuş göndersen ben kutuları kullanırdım

Muhammed DEMİR

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dilimizi düzgün kullanabilmek bu konudan çok daha önemli :) Forum tabiri ile baltalamış olmazsınız :)
Gerçekten detay dili ile ilgili bir sorun var bence. Sheeting beading coat gibi kavramlar mevzuya hakim olmayınca problem olabiliyor. Pek okumayı seven bir millet degiliz ama foruma üye olunca ilk yapılması gereken bu kavramları öğrenmek olmalı. Foruma üye olmanın ilk şartı olarak detay sözlüğü okumak getirilebilir.
Hep siz mi emek vereceksiniz biraz da biz emek verelim.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@SubaruOutback, Üzülerek izledim video yu .
bu arada bi hatanız var onu söyleyeyim , çekiç’i alıp gürültü yapan inşaatçılara girişecekmişsiniz sonrada arkadaşa matkap ile yardım edecekmişsiniz .

bence yanlış. Önce arkadaşın yanına gidip arkadaşla beraber girişseniz daha iyi olur :sırıtan1:
İnşaat işinde tedbir önemlidir :maskelixx:

bende bi latife yapayım dedim. Maksat muhabbet olsun .

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Videoda izleyeceğiniz ürünleri 2010 yılında almıştım. İyi ki az-çok kullanmışım. Yoksa çok üzlürdüm. Ürünleri her zaman camı-çerçevesi olmayan, güneş nedir haberi olmayan, nem nedir bilmeyen depoda muhafaza ediyordum. Bugün itibari ile hepsini çöpe attım.
10 sene sonra ürünlerin başına neler gelebilir ile ilgili kısa bir videoyu aşağıya bırakıyorum.

Videonun önermeleri, azı karar çoğu zarar. Az ürün alın, her zaman ihtiyacınız kadar alın. Ürünleri kullanın, biraz kullanıp depoda bekletmeyin. (birde video çekerken yakınlarda inşaat olmamasına özen gösterin :D )
Üstat kısacası yeni başlayanlar için “bilinçli tüketici” spotu gibi video olmuş :) ..bak reytingi az diye böyle videoları kimse tenezzül edip çekmez Reyting kaygısız videolarının devamını bekliyoruz ;) ;)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Tanışmamış olsak bile ben de bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak üslûbunuzu çok beğeniyorum. Resmen özgün bir anlatımınız var bir detailing sözlüğü hazırlama düşünceniz var mı acaba? Konuyu baltalamak istemem ama mesleğinizi de çok merak ediyorum.
aman efemdin ne güzel sözler bunlar , methiye niteliginde övgülerinize mazhar olabildiysem ne mutlu bana.
hiç tanışmaz olurmuyuz aynı dili kullanıyoruz .bunu siz anlarsınız en iyi. kişisel birazdaha bilgi isterdeniz buradan ulaşabilirsiniz.
aslında çokta dikkat etmiyorum biraz retorik yapıyorum fazla katmadan didaktik barındırsın diye eklemeler eşliginde okuyan hoşnutluk yaşasın gençlerin ilgisini çeksin farkında olmadan alsın bilgiyi.. belki özendirebiliriz diye.

küçük bir detay sözlügü şart aslında bizim gibi sınavlara sözlük okuyarak - ezberleyerek hazırlanan yaş kesiminin ilk arayışı bu yönde güzel bir alışkanlık.
bununda siz degerli ögretim görevlilerinin üslenip hobilerene katacakları, güzel bir çalışmayla gerçekleşmesi gerektigi kanaatindeyim.

iyi detaylar.

Muhammed DEMİR

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
aman efemdin ne güzel sözler bunlar , methiye niteliginde övgülerinize mazhar olabildiysem ne mutlu bana.
hiç tanışmaz olurmuyuz aynı dili kullanıyoruz .bunu siz anlarsınız en iyi. kişisel birazdaha bilgi isterdeniz buradan ulaşabilirsiniz.
aslında çokta dikkat etmiyorum biraz retorik yapıyorum fazla katmadan didaktik barındırsın diye eklemeler eşliginde okuyan hoşnutluk yaşasın gençlerin ilgisini çeksin farkında olmadan alsın bilgiyi.. belki özendirebiliriz diye.

küçük bir detay sözlügü şart aslında bizim gibi sınavlara sözlük okuyarak - ezberleyerek hazırlanan yaş kesiminin ilk arayışı bu yönde güzel bir alışkanlık.
bununda siz degerli ögretim görevlilerinin üslenip hobilerene katacakları, güzel bir çalışmayla gerçekleşmesi gerektigi kanaatindeyim.

iyi detaylar.
Birkaç röportaj okumuştum ama ayrı bir başlık olduğunu sayenizde fark ettim ve hepsini okudum. Merak ettigim diger detaycı arkadaşları da kısmen tanımış oldum. Şimdi körler sağırlar birbirini ağırlar gibi düşündürmesin ama çok kaliteli bir kitlenin bu forumda buluştuğunu fark ettim.
Sözlük konusunda görev bize yüklenmiş gibi oldu ama biz daha yolun başındayız. Inşaallah birgün bu sözlük çalışmasını tecrübeli arkadaşlardan oluşan bir kurul eşliğinde değerlendirip sonuçlandırırız.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
bu arada bende elimdeki ürünlerin hepsini çalkaladım yerine koydum bugün. 1 sene oldu alalı bi kısmını. arada bir çalkalamak faydalı olabilir herhalde.

şişe içindeki hava bile etki edebilir zamanla. ben zaten küçük şişelere bölüyorum ürünleri.