2010 Yılı Üretimi Chemical Guys Cila ve Pastalar

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Videoda izleyeceğiniz ürünleri 2010 yılında almıştım. İyi ki az-çok kullanmışım. Yoksa çok üzlürdüm. Ürünleri her zaman camı-çerçevesi olmayan, güneş nedir haberi olmayan, nem nedir bilmeyen depoda muhafaza ediyordum. Bugün itibari ile hepsini çöpe attım.
10 sene sonra ürünlerin başına neler gelebilir ile ilgili kısa bir videoyu aşağıya bırakıyorum.

Videonun önermeleri, azı karar çoğu zarar. Az ürün alın, her zaman ihtiyacınız kadar alın. Ürünleri kullanın, biraz kullanıp depoda bekletmeyin. (birde video çekerken yakınlarda inşaat olmamasına özen gösterin :D )

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Geçmiş olsun Hakan benim daha geçen yıl aldığım tac sistem ceramic coat bozulmuş tam olarak bir araca bile uygulamadan bozuldu. Sana katılıyorum Ürünleri ayarında alıp bitirmek lazım.

DENİZLİ
Ürünü zaten beraber almıştık, benimki de aynı şekilde bozulmuş. 1 kere kullanmıştım bende.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
geçmiş olsun hakanım. üzgün surat.
10 yıl çok uzun bir süre. beyaz eşya üreticileri otomabil üreticileri ek parçalar için bile 10 yıl kullanım ömrü veriyor. kimyasalda çok daha az.
hava ile temas özellikle ceramic içerikli ürünlerde çok önemli . kristalleşme çok yogun bir şikayet.
en son tac system moonlight için şikayetler artmıştı. bu ürün elinde olan forumdaşlar hızlı davransın. göz kırpan surat

birde ürünlerin yine özellikle senin şişelerdeki gibi biberon başlıklı olanlar şişesin sıkılmasıyla dışa ürün veren şekilde çalışır. buda ürün çıkışından sonra içeri tekrar şişenin eski formuna gelmesi için normalden daha fazla hava alınmısı anlamına gelmektedir.
işte bu ve benzeri açılan - sabit biberon ve sıkılmaya müsait şişelerde biraz sabırlı davranarak ters çevirim sonrası sıkmadan ürünün akmasını beklemek, gelmiyorsa biraz aşagı yöne silkme sallama yaparak ürüne ulaşmak daha mantıklı olacaktır. az hava uzun ömür.

iyi detaylar.

Son düzenleme:

architect_baki

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ah ah bizim hastalığımız bu. Ben de böyleyim elimdeki bitmeden alıyorum maalesef. Sanırım 2-3 ayda bir ürünleri çalkalamak reaksiyona sokmak gerekiyor diye de bir yorum okumuştum ama ne kadar doğru bilemeyeceğim elimde 5 yıllık turtle wax’ın sıvı cilası var şuanlık hala iş görüyor az kaldı. Tampona falan kullanıyorum ya da evdeki hobi araçlarıma

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
geçmiş olsun hakanım. üzgün surat.
10 yıl çok uzun bir süre. beyaz eşya üreticileri otomabil üreticileri ek parçalar için bile 10 yıl kullanım ömrü veriyor. kimyasalda çok daha az.
hava ile temas özellikle ceramic içerikli ürünlerde çok önemli . kristalleşme çok yogun bir şikayet.
en son tac system moonlight için şikayetler artmıştı. bu ürün elinde olan forumdaşlar hızlı davransın. göz kırpan surat

birde ürünlerin yine özellikle senin şişelerdeki gibi biberon başlıklı olanlar şişesin sıkılmasıyla dışa ürün veren şekilde çalışır. buda ürün çıkışından sonra içeri tekrar şişenin eski formuna gelmesi için normalden daha fazla hava alımısı anlamına gelmektedir.
işte bu ve benzeri açılası sabit biberon ve sıkılmaya müsayit şişelerde biraz sabırlı davranarak ters çevirim sonrası sıkmadan ürünün akmasını beklemek, gelmiyorsa biraz aşagı yöne silkme sallama yaparak ürüne ulaşmak daha mantıklı olacaktır. az hava uzun ömür.

iyi detaylar.
Yazilarinizi hem ilginc buluyorum hemde cok begeniyorum Üstad (Gülen yüz)

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Abi malesef öyle bir hastalığın içerisindeyizki emin ol tek ürün ile yetinen neredeyse yok denilecek kadar az ama malesef istediğimiz kadar koruma sağlıyalım bozuluyorlar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yazilarinizi hem ilginc buluyorum hemde cok begeniyorum Üstad (Gülen yüz)
zatıalinizin güzel teveccühü @Sefa46 bey. konu bütünlügünü bozmak istemesemde iltifatınızı cevapsız bırakmak istemedim. çok teşekkür ederim. mutlu ettiniz . utangaç yüz.

iyi detaylar.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Kullamadığını yolla başkan sürelim hemen
:yıldızlı::partix:
@SubaruOutback abi şu videodan sonra ortalıkta çokça dolaşan bir tabir var denk gelmişsinizdir belki #oldgold diye. Yani o zamanın şartlarında baya zor elde edilen ürünlerdir. Forumumuza koleksiyonu mu yapsak bu ürünlerin. En azından konu olur:D

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geçmiş olsun Hakan benim daha geçen yıl aldığım tac sistem ceramic coat bozulmuş tam olarak bir araca bile uygulamadan bozuldu. Sana katılıyorum Ürünleri ayarında alıp bitirmek lazım.

DENİZLİ
Yazık ya, demeki ki bu ürünü bu hacimde de almamak lazım. Mesela tac system moonlight'ı neden ısrarla hacimli satıyorlar anlamıyorum. Ben belki bir sefer kullanacağım ve bitireceğim. Aylarca etkisi sürecek ve uygulama esnasında da sarfiyatı az olan ürünü hacimli satmamaları lazım. Dünyanın parası o da ayrı mevzu. Ben şu ara sadece forumdaşlar faydalansın diye indirimlere bakıyorum yoksa elimi bile sürmüyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık hocam, ortak alım dışında ortak uygulama organizasyonları da yapsak iyi olacak sanırım :)
İhtiyaç kadar almak lazım. Hanımların ayakkabısı, çantası nasıl bitmiyorsa bizimde işte ürün almamız bitmiyor. Dursun depoda kullanırım ben, ne zaman kullanırsın, bilmiyorum :(

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
:yıldızlı::partix:
@SubaruOutback abi şu videodan sonra ortalıkta çokça dolaşan bir tabir var denk gelmişsinizdir belki #oldgold diye. Yani o zamanın şartlarında baya zor elde edilen ürünlerdir. Forumumuza koleksiyonu mu yapsak bu ürünlerin. En azından konu olur:D
Videodakilerin hepsini dün çöpe attım. Ama birkaç tane küflenmemiş ürün kaldı onları tutuyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ortalama bin tl çöpe gitti, geçmiş olsun. Ders niteliğinde bir video olmuş. Aynı telden 5 10 tane ürün alıyoruz 500ml qd 2 yılda bitirebildiğim halde 4 çeşit qd var elimde, keşke yapmasak:)
Bugünün ücreti ile düşünürsek evet malesef 1000 TL çöpe gitmiş oldu. Neyseki ürünleri kullanmıştım. En azından aklım kalmadı. Ha keşke bozulmadan bitirip boş kutuları çöpe atmış olsaydım.

Muhammed DEMİR

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
zatıalinizin güzel teveccühü @Sefa46 bey. konu bütünlügünü bozmak istemesemde iltifatınızı cevapsız bırakmak istemedim. çok teşekkür ederim. mutlu ettiniz . utangaç yüz.

iyi detaylar.
Tanışmamış olsak bile ben de bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak üslûbunuzu çok beğeniyorum. Resmen özgün bir anlatımınız var bir detailing sözlüğü hazırlama düşünceniz var mı acaba? Konuyu baltalamak istemem ama mesleğinizi de çok merak ediyorum.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tanışmamış olsak bile ben de bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak üslûbunuzu çok beğeniyorum. Resmen özgün bir anlatımınız var bir detailing sözlüğü hazırlama düşünceniz var mı acaba? Konuyu baltalamak istemem ama mesleğinizi de çok merak ediyorum.
Dilimizi düzgün kullanabilmek bu konudan çok daha önemli :) Forum tabiri ile baltalamış olmazsınız :)