320d uygulama

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Sabah 9da start verip önce jantlara valet pro dragons ile başladım.arkasından vp billberry ile devam ettim.divortex ph dengeli washberry şampuanla wheel woolies ile jantları temizlemeye başladım.

Sonrasında jantların polisajı için kil uygulaması yaptım ve menzerna 3000ile jantlara giriştim.

Sonra aracı purple welvet ile çift kova yıkayıp,blower üfleyici ile kuruladım.bundan sonra bezle kurulayıp ,araya yerlere blower uygulayacağım böylesi daha pratik olacak ama blower ile kurulamak mümkün .prima amigo uygulaması sonrasında zymöl concours uyguladım.jantlarada poorboys wheel sealant ve final

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık, çok güzel bir combo yapmışsın
Onur ustam istediğim parlaklılığı alamadım bir türlü prima amigo üstü zymöl concours uygulaması daha iyi olması lazım acaba benmi alıştım parlaklığa yoksa beyazda bu kadar mı?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur ustam istediğim parlaklılığı alamadım bir türlü prima amigo üstü zymöl concours uygulaması daha iyi olması lazım acaba benmi alıştım parlaklığa yoksa beyazda bu kadar mı?
Yüzey durumunu bilmiyorum, o yüzden net yorumlar yapamayacağım, demirtozu ve kil işlemide yapmamışsın sanırım, açıkcası daha iyi bir netice olabilirdi gibi duruyor resimlerden. Tabii ki canlı görüp yorum yapmak daha iyi olurdu.

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Beyazdan bu kadar oluyor sanırım yüzey durumu çok iyi lakin seramik var onu sökücem yakında

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerinize sağlık güzel bir uygulama günü olmuş gerçekten.

Bu arada maşallah çok güzel bir araç kazasız belasız bol keyifli detaylar görelim inşallah :)