3D Carnauba Paste katı wax incelemem

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugünkü yoğun yağmur sonrası 2 kare..
Boncukların durumları pek iyi gözükmüyor. Soft99 Fukupika Wipe Gloss mendillerin yaptığı boncuklar ile kıyasladığımda da bunun boncukları yorgun gözüküyor. Sanırım yüzeyden erken kalkıp gidecek. Misafirin az oturanı makbuldur derler. :D

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Boncukların durumları pek iyi gözükmüyor. Soft99 Fukupika Wipe Gloss mendillerin yaptığı boncuklar ile kıyasladığımda da bunun boncukları yorgun gözüküyor. Sanırım yüzeyden erken kalkıp gidecek. Misafirin az oturanı makbuldur derler. :D
En azından çaya kalsaydı. :yuksekaglax:Anladığım şu ph nötr şampuan harici kullanmamak gerekli, 2 kat geçmekte fayda var. Bu benzincilerdeki makineye girdim onun etkisi büyük sanırım içinde abidik gubuidik kimyasallar vardır :D:cool:

Birde acaba önceki hızlı cila kalıntılarını iyi temizleyemedimde, yüzeye tutunamadımı...
Hayal kırıklığına uğramadım çok büyük beklentim yoktu, sık sık yenileyeceğim.. Polisaj uygulanmış araçta belki bir tık daha iş yapabilir...

Ama şu sonuç çıkartılabilir aynı fiyat bandında soft99 tercih edilmeli bana göre...

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
En azından çaya kalsaydı. :yuksekaglax:Anladığım şu ph nötr harici şampuan harici kullanmamak gerekli, 2 kat geçmekte fayda var. Bu benzincilerdeki makineye girdim onun etkisi büyük sanırım içinde abidik gubuidik kimyasallar vardır :D:cool:

Birde acaba önceki hızlı cila kalıntılarını iyi temizleyemedimde, yüzeye tutunamadımı...
Hayal kırıklığına uğramadı çok büyük beklentim yoktu, sık sık yenileyeceğim.. Polisaj uygulanmış bölge belki bir tık daha iş yapabilir...
Benzinlikteki Kimyasal yani Köpükler genelde Kir i ve Camur u (Glaze,Wax,Sealant,Coat Kimin umrunda:terlisırıtan:) en iyi söken tarzda oldugu icin normaldir bize hitap etmesede cogu insanimiza hitap ediyor :)

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benzinlikteki Kimyasal yani Köpükler genelde Kir i ve Camur u (Glaze,Wax,Sealant,Coat Kimin umrunda:terlisırıtan:) en iyi söken tarzda oldugu icin normaldir bize hitap etmesede cogu insanimiza hitap ediyor :)
Ben direkt, bu silindirli olan makineye girdim :) ilk ve son idi sanırım benim için :D
Köpükler berbat ötesi elleri v.s geldiğinde buruşturuyor... Araçlara yaptıkları ortada zaten...

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ben direkt, bu silindirli olan makineye girdim :) ilk ve son idi sanırım benim için :D
Köpükler berbat ötesi elleri v.s geldiğinde buruşturuyor... Araçlara yaptıkları ortada zaten...
Memlekete gittigimde araca polisaj yapmadan once o dönerli tünel yikama sistemine girmeyi dusunuyorum :komik:Paylasirim burdan

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Video için teşekkür ederim. Boncuklanmaya bakılırsa çok başarılı gelmedi bana ama dediğiniz gibi benzinlik kostiğinden sonra ürün etkisini kaybetmiş olabilir.