3D Carnauba Paste Uygulama Hk.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Onur abiye katiliyorum ne guzel baslamisti cok cabuk zayiflamis sanki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Adını fazla duymamamızın nedeni belli oldu sanki :dusun:
Tühh bayaa da heveslenmiştim 3d ürünlerine :aglaa:

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam ben genel olarak seviyorum aslında ürünlerini ama sanırım carnauba paste tercih edilesi olmıcak :(
İnceleme için tekrar teşekkürler ürünün ömrü en fazla 2 hafta diye belirtilmiş yabancı forumlarda bir ara ben de incelemiştim fiyat cazibesinden dolayı. 20usd civarı carnauba wax alternatifleri poorboys katı wax lar, motosiklet için üretilmiş olmasına rağmen s100 ve griots best of show olarak gözüküyor hala. Bana kalırsa da normal kalite bir carnauba wax 40usd dan başlıyor ve alternatif çok fiyatlar çeşitli.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Artık sana 2 haftaya bir waxlama çıktı :atess:
Yanlarda güzel hala

green_spell

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İnceleme için tekrar teşekkürler ürünün ömrü en fazla 2 hafta diye belirtilmiş yabancı forumlarda bir ara ben de incelemiştim fiyat cazibesinden dolayı. 20usd civarı carnauba wax alternatifleri poorboys katı wax lar, motosiklet için üretilmiş olmasına rağmen s100 ve griots best of show olarak gözüküyor hala. Bana kalırsa da normal kalite bir carnauba wax 40usd dan başlıyor ve alternatif çok fiyatlar çeşitli.
fusso da tercih edilebilir gibi hocam bu fiyatlara. Özellikle kışın :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
fusso da tercih edilebilir gibi hocam bu fiyatlara. Özellikle kışın :)
Tercih meselesi elbette ama çok farklı ürünler farklı klasman. Birisi sealant amacı dayanım diğerleri carnauba wax amacı parlaklık ve makul süre koruma. Ben Türkiyede yaşasam çeyize bi Fusso ve Powerlock ve PNS BSD ile birlikte bir de Zymöl ve uygun fiyatlı carnauba Kiwami, P21s, Poorboys gibi eklerdim