3D CARNAUBA PASTE Uygulamam

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Selam arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu 3D katı wax komşumun arabasına uyguladım.Ürünü forumdaki çoğu insan biliyordur fakat yeni başlayanlar yada merak edenler için güzel olcağını düşünüyorum.
Ben 3D ürünlerini genel olarak beğenir ve kullanırım poxy’de sevdiğim ürünlerdendi bu üründe iticilik ve parlaklık olarak beni fazlasıyla tatmin etti.
Kalıcılık olarak 1 2 ay arası ön görüyor firma tabi bu değişir çevre,yıkama şartlarına göre .
Fiyat performans olarak güncel fiyatı 180 tl sanırım bir kutuylada yaklaşık 30 50 araç çıkartılabilir sarfiyatı az olduğu için benim söylüceklerim bu kadar sizlerinde yorumları varsa merakla bekliyorum.
Keyifli seyirler.

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
1/2 ay bence az. Ben daha önce turtle wax ptfe etkili cilasını kullandım. 12 ay yazıyordu ama 5 ay civarında gidiyordu hala boncuklanma etkisi vardı tabi ilk uygulama gibi degil.Hemde ekstra destekleyici ürün kullanmadım ph nötr şampuanda kullanmadım.

Teflon bazlı oldugundan dayanımı bence güzel. Ayrıca fiyat olarakta 500 ml 65/70 TL civarına alınabilir. Uygun fiyatlı olarak tavsiye ederim.
Ürünün kıvamı kremsi oldugundan katı wax kadar bereketli degil. Ama ben memnun kaldım.

https://www.hepsiburada.com/turtle-..._gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&isFashion=true

Yine turtle wax aynı şişe tasarımıyla carnauba içerikli ürünüde var. Muhtemelen onda parlaklık ve su iticilik daha iyi olacaktır ama ömür olarak ptfe etkiliye göre daha kısa olur diye tahmin ediyorum.

Benim gözlemledigim kadarıyla uzun ömürlü ürünleri seçerseniz parlaklık/su iticilik performansı biraz düşüyor. Ben parlaklık ve su iticilik isterim derseniz bu sefer ömürden feragat ediyorsunuz.