Satış 3D Yazıcı Detay ve Aksessuar Ürünleri

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
KOVA APARATLARI (TEKERLEKLİ KOVA AYAĞI - UZUN JANT FIRÇASI TUTUCU - YIKAMA ELDİVENİ TUTUCU - DETAY FIRÇA TUTUCU - ŞİŞE TUTUCU) eklendi güncel

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
BMW HAVA GİRİŞ İYİLEŞTİRMESİ (F SERİLERİ İÇİN) ve FIRÇA TEMİZLEME APARATI eklendi GÜNCELDİR

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi, Enesten plaka tutucu aldım. Hayalet tutucu diye geçiyor yanlış bilmiyorsam. Kargo bir günde geldi. Bu arada servisin kulaklarını çınlattım, plakalık takarken akıllı vida atmışlar. Oraları bir şeklide kapatacağım. Metre, çift taraflı bant ve elimde olan elektrik bantları ile hiza alma yaptım. Çift taraflı bantı halka olan plakalık altına yapıştırdım. Plakalık yerini apc ile temizledim. Apc adbl typoon. Teşekkürler Enes. :)

enesbkds

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar detail forum ailesi, Enesten plaka tutucu aldım. Hayalet tutucu diye geçiyor yanlış bilmiyorsam. Kargo bir günde geldi. Bu arada servisin kulaklarını çınlattım, plakalık takarken akıllı vida atmışlar. Oraları bir şeklide kapatacağım. Metre, çift taraflı bant ve elimde olan elektrik bantları ile hiza alma yaptım. Çift taraflı bantı halka olan plakalık altına yapıştırdım. Plakalık yerini apc ile temizledim. Apc adbl typoon. Teşekkürler Enes. :)

Rica ederim abi asıl ben teşekkür ederim göstermiş olduğun ilgi ve destek için iyi günlerde kullan inşallah :)