45 Bin TL'Ye kadar Bayan Aracı

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar;
Eşim için, günlük 100km yol yapacak otomatik bayan aracı arıyorum.
Çevreniz de veya ilanlarda eli ayağı düzgün hergün bu km yapıpta yolda bırakmayacak araç önerilerinizi bekliyorum...
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim..

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
45bin tl otomatik araç üstüne hergün 100km ve arıza yapmayacak. biraz zor kriterler. 45bin bütçe ile yaş bakımından taviz verilmesi gerekir bu da yolda bırakma olasılığını güçlendirir.
kullanmadım ama sorunu az yaratabileceğini düşündüğüm o fiyatlarda mitsubishi colt var.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Hanımın ilk arabası olan palio speedgear tavsiye ederim tabii temizini bulmanız lazım

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
45bin tl otomatik araç üstüne hergün 100km ve arıza yapmayacak. biraz zor kriterler. 45bin bütçe ile yaş bakımından taviz verilmesi gerekir bu da yolda bırakma olasılığını güçlendirir.
kullanmadım ama sorunu az yaratabileceğini düşündüğüm o fiyatlarda mitsubishi colt var.
:) baktığınızda milyonluk range'ler de kısa süre içinde problem yaratıyor.. Benim söylemek istediğim özellikle otomatik viteste kronik problemleri mevcut olmayan.. Örneğin 206 otomatiklere girme dediler, Honda Jazz vs. öneriyorlar genelde.

Hanımın ilk arabası olan palio speedgear tavsiye ederim tabii temizini bulmanız lazım
Abi teşekkür ederim, aslında ilk aracı değil sadece düz yolda gidip geleceği (benim aracımın yıpranmaması için) bir araç arıyorum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
hakan bence 1996 1997 otomatik pololara bakabilirsin kardeşim. LPG li olanlar yakıt olarak üzmez diye biliyorum. Yenge hanımla birlikte polo team olursunuz :) onun haricinde micralarda bu süreçte tutuluyor. Özellikle otomatik ve düşük bütçeli bayan aracı olarak en çok tutulan araç denilebilir.

Ben de zamanında benzer bir arayışa girip cliolara yönelmiştim. Satanların çoğu bir kaçı tanıdık olmak üzere micra almak için sattığını söylemişti.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
:) baktığınızda milyonluk range'ler de kısa süre içinde problem yaratıyor.. Benim söylemek istediğim özellikle otomatik viteste kronik problemleri mevcut olmayan.. Örneğin 206 otomatiklere girme dediler, Honda Jazz vs. öneriyorlar genelde.

Abi teşekkür ederim, aslında ilk aracı değil sadece düz yolda gidip geleceği (benim aracımın yıpranmaması için) bir araç arıyorum.
Bende o amaçla micra almıştım onu da tavsiye ederim

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hakan bence 1996 1997 otomatik pololara bakabilirsin kardeşim. LPG li olanlar yakıt olarak üzmez diye biliyorum. Yenge hanımla birlikte polo team olursunuz :) onun haricinde micralarda bu süreçte tutuluyor. Özellikle otomatik ve düşük bütçeli bayan aracı olarak en çok tutulan araç denilebilir.

Ben de zamanında benzer bir arayışa girip cliolara yönelmiştim. Satanların çoğu bir kaçı tanıdık olmak üzere micra almak için sattığını söylemişti.
kanka çok beğenmiyor o kasaları :)

South

Çaylak Detaycı
Üye
Yokuşta geri kaydirma riskini el freni ile hallederim diyorsaniz aradiginiz araba kesinlikle mitsubishi colt yukarida arkadaş söylemiş otomatiklestirilmis manuel şanziman kullanir tek baktiracağınız şey aktuatör adli parca ve yol bilgisayarı, lpg takilmamisini bulursaniz hele kendiniz taktirip ömürlük binersiniz, facebook da cok geniş bir kullanici toplulugu var oradan bilgi alabilirsiniz jazz da olabilir ama fiyatlaři cok uçuk, suzuki swift olabilir belki mutlaka coltta bakin

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese cevaplar için teşekkür ediyorum. Sıralamayı şu şekilde yaptım;
1-honda jazz(denk gelir belki)
2-opel corsa d(bazen 1.2 leri denk geliyormuş bu rakamlara)
3-mitsubishi colt
4-suzuki swift
5-en son bulamazsam istediklerimi micra almaya çalışacağım biraz daha bütçe zorlayıp..

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bir donem 2007 model mitsubishi colt kullanmis biri olarak yedek parca fiyatlarinin normalden daha fazla olduğunu belirteyim. Bir de benimkinde esp yoktu, olsaydi muhmetelen pert etmis olmazdim :)

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
verdiğiniz örnek arttırılabilir 300-400 binlik passatlarda DSG'den kalıyor. Benim demek istediğim mümkünse ilk sahibinden neleri değişmiş bilindik geçmişli araç. Yaştan dolayı arızalara müsait olacak. marş motoru arızası, şarj dinamosu, termostat vs. çıkabilecek arızalar.
colt şanzımanı ya da motoru mercedes diye hatırlıyorum. eşiniz için boyutları olarakta ideal gibi. hondalar fiyatları haketmeyecek derecede uçuk oluyor diye pas geçtim.

akko

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
verdiğiniz örnek arttırılabilir 300-400 binlik passatlarda DSG'den kalıyor. Benim demek istediğim mümkünse ilk sahibinden neleri değişmiş bilindik geçmişli araç. Yaştan dolayı arızalara müsait olacak. marş motoru arızası, şarj dinamosu, termostat vs. çıkabilecek arızalar.
colt şanzımanı ya da motoru mercedes diye hatırlıyorum. eşiniz için boyutları olarakta ideal gibi. hondalar fiyatları haketmeyecek derecede uçuk oluyor diye pas geçtim.
Haklısınız abi, evet mitsubishi şuan bi tık önde gibi bizim içinde baya araştırdım. Honda istiyordum söylediğiniz gibi rakamlar çok yukarıda..