55 ABA 53 temizliği

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Cümleten S.a 3-4 aydır forumdayım ve sanırım kendim edindiğim bilgilerle ortaya karışık birşeyler yaptım diyelim :) şöyle ufak bi uygulama yerimi anlatım. Sülale olarak durduğumuz binanın arkasında 1 araba gecıcek park yerı var malum boyle olunca babaannemın evınden suyu elektrık tedarıgını yapıyorum :)
Lafı uzatmadan kullandığım malzemeleri sıralayayım
Karcher k5
Auto brite foam lance
Ön yıkama auto brite magıfoam
Cift kova cg dirt trap ile birlikte
Detaylar için work stuff fırça
İle ön yıkama işlemini bitirmiş oluyorum.Sırada çift kova ile aracı yıkamada burada zymol şampuan ve coklu eldivenle aracı yıkayıp kurulama havlusu ile işlemi bitirdim.(en yakın zamanda jant temızleyici alıcam nasipse)

Gelelim fotolara oldugu kadar artık:)

Okuyan herkese teşekkür ettim eksiklerim illaki olmuştur umarım zamanla gidermiş olurum keyifli forumlar herkese :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Cümleten S.a 3-4 aydır forumdayım ve sanırım kendim edindiğim bilgilerle ortaya karışık birşeyler yaptım diyelim :) şöyle ufak bi uygulama yerimi anlatım. Sülale olarak durduğumuz binanın arkasında 1 araba gecıcek park yerı var malum boyle olunca babaannemın evınden suyu elektrık tedarıgını yapıyorum :)
Lafı uzatmadan kullandığım malzemeleri sıralayayım
Karcher k5
Auto brite foam lance
Ön yıkama auto brite magıfoam
Cift kova cg drit trup ile birlikte
Detaylar için work stuff fırça
İle ön yıkama işlemini bitirmiş oluyorum.Sırada çift kova ile aracı yıkamada burada zymol şampuan ve coklu eldivenle aracı yıkayıp kurulama havlusu ile işlemi bitirdim.(en yakın zamanda jant temızleyici alıcam nasipse)
Gelelim fotolara oldugu kadar artık:)
Okuyan herkese teşekkür ettim eksiklerim illaki olmuştur umarım zamanla gidermiş olurum keyifli forumlar herkese :)
Aleyküm selam elinize sağlık :) bugün uygulama yapan yapana havaların etkisiyle sanırım :) kullandığınız ürünler hoşuma gitti ve başarılı buldum :) fotoğrafları da arttırabilirseniz şahane olur aralarda çekeceğiniz fotolarla. Workstuff fırçadan memnun musunuz? Vp fırça var bende Bi tane ama yanına 1-2 tane daha eklemeyi düşünüyorum. Görüşünüzü merak ettim :)

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Aleyküm selam elinize sağlık :) bugün uygulama yapan yapana havaların etkisiyle sanırım :) kullandığınız ürünler hoşuma gitti ve başarılı buldum :) fotoğrafları da arttırabilirseniz şahane olur aralarda çekeceğiniz fotolarla. Workstuff fırçadan memnun musunuz? Vp fırça var bende Bi tane ama yanına 1-2 tane daha eklemeyi düşünüyorum. Görüşünüzü merak ettim :)
Teşekkürler hocam.Work stuff albino serisi var bende 2-3 aydır kullanıyorum şu anlık cok memnunum diyelim :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel ürünlerle çok güzel bir uygulama olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık. Aracınıza da maşallah :nazar:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Ürünler güzel, finallerde öyle görünüyor emeğinize sağlık :) aracın kombinasyonuda çok güzel görünüyor :nazar:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık, bir cam filmi çok değiştirir bu arabayı. Bir önceki arabam bu renkti, çok severim koyu griyi. Maşallah

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize saglik son fotograf muhtesem :) guzel bir yikama olmus.

Bir sey merak ettim, kopuk durumu bana az geldi. Akiyordu sonlardaydi desek degil magifoam dogru oranda her an tras köpüğü gordugum kadariyla. Hangi oranda kullandiniz?

K5 auto brite foam lance ve magi foam bulusunca tras kopugunden asagisi kesmiyor artik bizi :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık gayet güzel olmuş. Arabanın maşallahı var:nazar:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aleykümselam Rabbim nazarlardan saklasın :nazar:
Arabada renkte çok güzel ürün seçimlerine bakınca forum hatim edilmiş o net :) naçizane iki şey kirliyken o kaputa atılan imza hare olarak el sallayacak sana :)
İkincisi köpük sıkıp bekleyip durulayıp tekrardan sıkıp fırça detaylarına girersen daha güzenli ve daha temiz olur.
güle güle kirlet çok süper olmuş :nazar:

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık, bir cam filmi çok değiştirir bu arabayı. Bir önceki arabam bu renkti, çok severim koyu griyi. Maşallah
Hocam mayıs haziranda llumarr cam filmi yaptırıcam araç projesi varda virüsden sebep sekteye ugradı diyelim :) teşekkürler hocam

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Elinize saglik son fotograf muhtesem :) guzel bir yikama olmus.

Bir sey merak ettim, kopuk durumu bana az geldi. Akiyordu sonlardaydi desek degil magifoam dogru oranda her an tras köpüğü gordugum kadariyla. Hangi oranda kullandiniz?

K5 auto brite foam lance ve magi foam bulusunca tras kopugunden asagisi kesmiyor artik bizi :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam aslında foto çekmedim bu ikinci yıkamaydı ondan sebep oranı fazla tutmadım köpük ilkine oranla azdı :)

Mehmet55

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Aleykümselam Rabbim nazarlardan saklasın :nazar:
Arabada renkte çok güzel ürün seçimlerine bakınca forum hatim edilmiş o net :) naçizane iki şey kirliyken o kaputa atılan imza hare olarak el sallayacak sana :)
İkincisi köpük sıkıp bekleyip durulayıp tekrardan sıkıp fırça detaylarına girersen daha güzenli ve daha temiz olur.
güle güle kirlet çok süper olmuş :nazar:
Teşekkürler hocam valla hatim konusunda haklısınız kitap okur gibi buralardaydım :) aslında bilmedende olsa öyle yaptım desem ilk köpüğü yaptım duruladım sonra hazır başladım bir daha köpükledim ondan sonra fırcaya gırdım bılmeyerek sanırım doğru olanı yaptım :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerinize sağlık. Araç ve renk kombinasyonunun da maşallahı var :nazar:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, kısa zamanda güzel stok yapmışsın ve güzel bir yıkama olmuş.
Arabanın rengine ayrıca değinmek istedim, bu araca da çok yakışmış, arabaya çok ayrı bşr ahava katmış, bence her arabaya yakışan ayrı bşr renk var, yani her renk her arabaya yakışmaz ama arabanın karakterini ortaya çıkaran en güzel renkkesinlikle bu renk olmuş