_CaN_ ile röportaj 20.05.2021

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Drifti bu röportaj sayesinde öğrendim abi, Ankara' ya gelmeden önce haber verirsen @CNR Detailing ayarlasın bmw leri gerçi en son gırmızı bir corsa b gsi vardı pek drift arabasına benzemese de tapa gazı yapıştırınca fena gidiyordu rica edersek belki bir el freni falan çektiririz döner kavşakta :komik:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu güzel röportaj için teşekkür ederim kardeşim, birbirimizi yüz yüze görmesek de yıllardır hep güzel bir diyalog halindeyiz, Allah hiç bozmasın.
Güzel yorumun için teşekkürler Onur abi. Dediğin gibi birbirimizi görmesek de hep bir arada kalabildik. :gulumsemex:

@_CaN_ guzel söyleşi icin teşekkürler gecirmis olduğun rahatsızlık icin cok geçmiş olsun Rabbim dermansiz dert vermesin inşaAllah
Teşekkür ederim abi. Allah kimseye dermansız dert vermesin inşallah.

Drifti bu röportaj sayesinde öğrendim abi, Ankara' ya gelmeden önce haber verirsen @CNR Detailing ayarlasın bmw leri gerçi en son gırmızı bir corsa b gsi vardı pek drift arabasına benzemese de tapa gazı yapıştırınca fena gidiyordu rica edersek belki bir el freni falan çektiririz döner kavşakta :komik:
İyi güldürdün beni Muzaffer :smilex: Ankara'ya geleceğim ama zamanını pek kestiremiyorum. Sizleri görsem yeter gerisi hikaye işte :gulumsemex:

Keyifle okudum emeğinize sağlık
Teşekkürler Berkay.

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Emeğinize sağlık çok güzel başlık bir sonraki kim diye merak ediyoruz bu sayede tüm forumu tanımış oluyoruz hocam:)