Acemi detaycının yazlık uygulaması

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık. Güzel uygulama olmuş. Vakit olarak ta bence yine de kısa sürmüş. Bende bir problem var heralde. Bende yetiştiremiyorum. Bıraksan 12 saat sürer heralde

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yangsagan' Alıntı:
Elinize sağlık. Güzel uygulama olmuş. Vakit olarak ta bence yine de kısa sürmüş. Bende bir problem var heralde. Bende yetiştiremiyorum. Bıraksan 12 saat sürer heralde

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah teşekkür ederim
Yaptıkça hızlanırız diye düşünüyorum

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
ccibb' Alıntı:
ege' Alıntı:
elinize saglık çok güzel bir uygulama olmuş.  Detailing Yarışmasına aday olmalı bu uygulama.
Teşekkürler
Ümit var diyorsun yani
tabiki prof. bir uygulamadan tek farkı zaman edinimleri. yol uzun hepimiz için . yürümekten ziyade biraz koşmakta fayda var. teknolojik gelişmeler bizi yavaşlatsada bir okadarda destekçi olmakta.

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Srp üstüne otantiğin ilk yıkama sonuçları:
Çok şükür ilk yıkamada gitmedi 
İşte boncuklar:

Yan paneller iyi ama kaput ve tavanda sanki boncuklar çok düzgün değil gibi geldi bana ama su itiş performansı gayet iyi.
Sanırım otantik boncuktan ziyade perde halinde su itme şeklinde performans gösteriyor
Birkaç tane de final fotosu:

İlk yıkamadan sonra toz tutma bayaaa azaldı ama sanki parlaklık da bir tık düştü gibi
Yorum sizin....

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bu arada aracın inceden de olsa polisaj ihtiyacı var
Tavan ve kaputtaki düzensiz boncukların nedeni bu olabilir

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Üç hafta ve üç yıkama sonrası srp üstüne otantik durumu;

Üç hafta içinde sadece bir kez o da dün benzinlik köpüğü gördü.Maalesef sonuç bu:(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
@ccibb hocam benzinlik kopugu olmasada srp ustune autencniq benzer sure dayanim gosterirdi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık konuyu takipteyim. Kc magic nano plast in dayanımı nasıl ve herhangi bir hazırlığa gerek var mı öncesinde

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Eraycan' Alıntı:
@ccibb hocam benzinlik kopugu olmasada srp ustune autencniq benzer sure dayanim gosterirdi
Katılıyorum. Authentic zaten dayanımı zayıf bir carnauba karışımlı katı wax. E bir de altında srp olunca uçar gider 15 günde. Zemini güzelce hazırlayın benzinlik köpüğü kuvvetli yıkama ve m600 ya da ipa ile hazır wax etkisini yitirmişken. Kil ve demirtozu gerekli değilse yüzey temizse sadece authentic atın silmesi sürmesi kolay nasılsa. Sonra da düzenli yıkamada wax sız bir şampuanla kullanın görelim dayanımını

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Eraycan' Alıntı:
Zaten hafta içi yağan yağmurda boncuklanma bayaa azalmıştı Ondan benzinlik köpüğünü kullandım zaten
Kalanı da gitsin diye

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
nuriksari' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
Katılıyorum. Authentic zaten dayanımı zayıf bir carnauba karışımlı katı wax. E bir de altında srp olunca uçar gider 15 günde. Zemini güzelce hazırlayın benzinlik köpüğü kuvvetli yıkama ve m600 ya da ipa ile hazır wax etkisini yitirmişken. Kil ve demirtozu gerekli değilse yüzey temizse sadece authentic atın silmesi sürmesi kolay nasılsa. Sonra da düzenli yıkamada wax sız bir şampuanla kullanın görelim dayanımını
Bu ara pw yi bir ay kadar devamlı kulanmayı düşünüyorum
Bakalım düzenli kullanımda çizik doldurma iddiası ne kadar tutacak
Eğer tutarsa kesinlikle favori ürünüm olur

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Cenk A' Alıntı:
Elinize sağlık konuyu takipteyim. Kc magic nano plast in dayanımı nasıl ve herhangi bir hazırlığa gerek var mı öncesinde
Boncuklanma en az iki ay gidiyor
Ama siyahlık her yıkamada biraz biraz eksiliyor
Ben temizlik haricinde bir ön hazırlık yapmıyorum
Bence başarılı bir ürün

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Cenk A' Alıntı:
Rutin temizlik sonrasi kullaniyorum 3 aya yakin dayaniyor. Ilk uygulama sonrasi silmiyorum biraz toz cekiyor ama ilk yikamadan sonra duzeliyor

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
ccibb' Alıntı:
Cenk A' Alıntı:
Boncuklanma en az iki ay gidiyor
Ama siyahlık her yıkamada biraz biraz eksiliyor
Ben temizlik haricinde bir ön hazırlık yapmıyorum
Bence başarılı bir ürün
Teşekkür ederim

Eraycan' Alıntı:
Cenk A' Alıntı:
Rutin temizlik sonrasi kullaniyorum 3 aya yakin dayaniyor. Ilk uygulama sonrasi silmiyorum biraz toz cekiyor ama ilk yikamadan sonra duzeliyor
Yakın zamanda edinmek gerekiyor o zaman tentede kullanabilir miyim acaba