Satış Adam’s Garage Kore Menşei’li Microfiber Ürünler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz kaliteli ürünlerin uygun fiyatlı ve kolay ulaşabilir olmasını istiyoruz. Bende kendimce ufak bir girişimle Kore’de üretim yapan ve dünya çapındaki birçok büyük detailing firmasının ürünlerini üreten bir fabrikadan ürün ithalatı gerçekleştirdim. Kendi markamı yaratma konusundaki ilk adımım olduğu için çokta mutluyum aslında :).
Kur fiyatlarının aşırı arttığı bu dönemde fiyatları mümkün olduğunca uygun tutmaya çalışarak sizinde beğeninize sunmak istedim.
Kargo Türkiye geneli 20 TL
Ankara içi elden teslim ve çay ikramımız var :)
Arkadaşlar Kurulama Havluları 50*80
Diğer bezler 40*40 ölçülerindedir:gulumsemex:

Finest Twist Drying Towel 1100 GSM

[/url
]

Superıor Twist Drying Towel 900 GSM

[/url
]
Hybrid Dual Twist Drying Towel 1000 GSM

[/url
]

[/url
]

[/url
]

[/url
]

Premium Wheel Mitt / Premium Wheel Cleaner 46 CM / 36 CM

[/url
]

[/url
]

Premium Wash Mitt-A

[/url
]

Premium Wash Mitt-B

[/url
]

Super Soft Wash Mitt

[/url
]

Premium Wash Pad

[/url
]

Deluxe Wash Pad

[/url
]

[/url
]

Premium Buffing Towel 600 GSM

[/url
]

[/url
]

Premium Polish Towel 350 GSM

[/url
]

[/url
]

Microfiber Carbon Window Cloth 380 GSM

[/url
]

[/url
]

[/url
]

Crazy Polish Towel 450 GSM

[/url
]

[/url
]

[/url
]

Son düzenleme:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz kaliteli ürünlerin uygun fiyatlı ve kolay ulaşabilir olmasını istiyoruz. Bende kendimce ufak bir girişimle Kore’de üretim yapan ve dünya çapındaki birçok büyük detailing firmasının ürünlerini üreten bir fabrikadan ürün ithalatı gerçekleştirdim. Kendi markamı yaratma konusundaki ilk adımım olduğu için çokta mutluyum aslında :).
Kur fiyatlarının aşırı arttığı bu dönemde fiyatları mümkün olduğunca uygun tutmaya çalışarak sizinde beğeninize sunmak istedim.
Kargo Türkiye geneli 25 TL

Ürün fiyat bilgileri şu şekilde
1100 Gsm Twisted Pile Gri 200TL
1000 Gsm Hybrid Twisted Turuncu 250TL
900 Gsm Sperior Twisted 200TL
Premium Wash Mitt/A Mavi/Beyaz 130TL
Premium Wash Mitt/B Yeşil/Beyaz 130TL
Süper Soft Wash Mitt Gri 120 TL
Premium Wash Pad Mavi/Beyaz 130TL
Delüxe Wash Pad Siyah/Gri 130TL
350 Gsm Baldwipe Gri 40TL
450 Gsm Gentlemen Antrasit 50TL
600 Gsm Bufffing Towel Kırmızı 60TL
380Carbon Cam Bezi Gri 50TL
Jant Fırçası 36CM Siyah/Beyaz 140TL
Jant Fırçası 46CM Siyah/Beyaz 150TL
Jant Eldiveni Siyah/Beyaz 150TL

Ürün görselleri
1100 Gsm Twisted Pile

1000 Gsm Hybrid Twisted

900 Gsm Sperior Twisted

Premium Wash Mitt/A

Süper Soft Wash Mitt

Premium Wash Mitt/B

Deluxe Wash Pad

Jant Eldiveni

Premium Wash Pad

350 Gsm Baldwipe

450 Gsm Gentlamen

600 Gsm Buffing Towel

Jant Fırçaları

Carbon Cam Bezi

Adem bey tebrik ederim, gerçekten örnek olması gereken bir hareket çünkü girişimcilikte yaşın bir önemi yok diye düşünüyorum. Umarım markanız daha çok büyür ve sizden sonra gelenler ilerletirler. Böylelikle dışa bağımlılık ortadan yavaşça kalkar.
Ayrıca en yakın zaman da yanındayım inşallah ama çay kesmez, köfte isterim kg sına karışmam @Murat iyi bilir:komik:

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Sefa46 bak çay da varmış :)

@Adam’s Garage hayırlı olsun. Bol kazançlar diliyorum.
Teşekkür ederim Murat hocam çayımız baki ne zaman isterseniz :)
Adem bey tebrik ederim, gerçekten örnek olması gereken bir hareket çünkü girişimcilikte yaşın bir önemi yok diye düşünüyorum. Umarım markanız daha çok büyür ve sizden sonra gelenler ilerletirler. Böylelikle dışa bağımlılık ortadan yavaşça kalkar.
Ayrıca en yakın zaman da yanındayım inşallah ama çay kesmez, köfte isterim kg sına karışmam @Murat iyi bilir:komik:
Yaşın önemi yok derken yaşlı mı diyorsun bana Emre :sırıtan1: Teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüze göre olur Her zaman beklerim sen uzun yoldan geleceksin sana yemekte var :sırıtan1: Canın sağ olsun köfte dediğin nedir gelirken alırsın hep beraber yeriz :sırıtan1:

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Adem hocam,
Hayırlı işler, bol bereketli hayırlı kazançlar dilerim öncelikle.
Bu ürünlerden bazılarını deneyimledim, çok güzel ürünler. Özellikle yıkama eldivenleri üst segment diyebilirim. Fiyatlar da güncel döviz kuru dikkate alındığında son derece makul görünüyor.
Ankaraya gelme planım var 20 gün sonra, o zaman yanınıza uğrayacağım inşallah. Görüşmek dileğiyle...

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Teşekkür ederim Murat hocam çayımız baki ne zaman isterseniz :)

Yaşın önemi yok derken yaşlı mı diyorsun bana Emre :sırıtan1: Teşekkür ederim inşallah herşey gönlümüze göre olur Her zaman beklerim sen uzun yoldan geleceksin sana yemekte var :sırıtan1: Canın sağ olsun köfte dediğin nedir gelirken alırsın hep beraber yeriz :sırıtan1:
Murat abiyi de genç biri bekliyordum ama hayal kırıklığı yaşamıştım, bu arada ortayı gole çevirdiğin için teşekkürler üstadım. Gelmeden 1 gün önce haber ederim:sarılx:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abi selamlar hayırlı olsun. Taksit gibi bir imkan var mı? Ek olarak ürünler sürekli güncel olacak mı? Ben de bi kaç bişey tazelicem de yaz için

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adem hocam,
Hayırlı işler, bol bereketli hayırlı kazançlar dilerim öncelikle.
Bu ürünlerden bazılarını deneyimledim, çok güzel ürünler. Özellikle yıkama eldivenleri üst segment diyebilirim. Fiyatlar da güncel döviz kuru dikkate alındığında son derece makul görünüyor.
Ankaraya gelme planım var 20 gün sonra, o zaman yanınıza uğrayacağım inşallah. Görüşmek dileğiyle...
Enis hocam teşekkür ederim :gulumsemex: Mümkün olduğu kadar uygun tutmaya çalıştım fiyatları. Kalitesinin gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum benimle aynı düşüncede olmanız beni sevindirdi:)
Ankara düşüncenize sevindim İnşallah görüşüp tanışmak çok isterim her zaman beklerim :sırıtan1:
Murat abiyi de genç biri bekliyordum ama hayal kırıklığı yaşamıştım, bu arada ortayı gole çevirdiğin için teşekkürler üstadım. Gelmeden 1 gün önce haber ederim:sarılx:
Bendede farklı olmayacaksın hayal kırıklığına hazır ol :sırıtan1: Her zaman beklerim. Köfteyi haber verdiğinde konuşuruz :sırıtan1:
Abi selamlar hayırlı olsun. Taksit gibi bir imkan var mı? Ek olarak ürünler sürekli güncel olacak mı? Ben de bi kaç bişey tazelicem de yaz için
Teşekkür ederim :gulumsemex: Ürünler evet sürekli güncel olacak. Taksit için sarı sitede ilan açabilirim belli bir komisyon ve nakliye karşılayarak taksit imkanı sağlıyor :sırıtan1:

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.

Ozaman siftah benden bereketi Allahtan :smilex:. Vakumlu ambalaj olayı aşırı hoşuma gitti ürünlerin kalitesinden etkilenmemek elde değil zaten tartışılmaz .Özenli paketleme ve hızlı kargo için ayrıca çok teşekkür ederim bir günde elime geçtiler .

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ozaman siftah benden bereketi Allahtan :smilex:. Vakumlu ambalaj olayı aşırı hoşuma gitti ürünlerin kalitesinden etkilenmemek elde değil zaten tartışılmaz .Özenli paketleme ve hızlı kargo için ayrıca çok teşekkür ederim bir günde elime geçtiler .
Teşekkür Ederim Ertuğrul Hocam :gulumsemex: Beğenmene sevindim. Güzel günlerde kullanman dileği ile :sırıtan1:. Dediğin gibi siftah senden bereketi Allah’tan :gulumsemex:

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ürün görselleri
1100 Gsm Twisted Pile

1000 Gsm Hybrid Twisted

900 Gsm Sperior Twisted

Premium Wash Mitt/A

Süper Soft Wash Mitt

Premium Wash Mitt/B

Deluxe Wash Pad

Jant Eldiveni

Premium Wash Pad

350 Gsm Baldwipe

450 Gsm Gentlamen

600 Gsm Buffing Towel

Jant Fırçaları

Carbon Cam Bezi

Merhaba arkadaşlar,

Ürün görselleri
1100 Gsm Twisted Pile

1000 Gsm Hybrid Twisted

900 Gsm Sperior Twisted

Premium Wash Mitt/A

Süper Soft Wash Mitt

Premium Wash Mitt/B

Deluxe Wash Pad

Jant Eldiveni

Premium Wash Pad

350 Gsm Baldwipe

450 Gsm Gentlamen

600 Gsm Buffing Towel

Jant Fırçaları

Carbon Cam Bezi

İşiniz gücünüz rast gelsin

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Enis hocam teşekkür ederim :gulumsemex: Mümkün olduğu kadar uygun tutmaya çalıştım fiyatları. Kalitesinin gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum benimle aynı düşüncede olmanız beni sevindirdi:)
Ankara düşüncenize sevindim İnşallah görüşüp tanışmak çok isterim her zaman beklerim :sırıtan1:

Bendede farklı olmayacaksın hayal kırıklığına hazır ol :sırıtan1: Her zaman beklerim. Köfteyi haber verdiğinde konuşuruz :sırıtan1:

Teşekkür ederim :gulumsemex: Ürünler evet sürekli güncel olacak. Taksit için sarı sitede ilan açabilirim belli bir komisyon ve nakliye karşılayarak taksit imkanı sağlıyor :sırıtan1:
Ürünler güncel kalacaksa ben peşin alırım abi biriktirip. Teşekkür ederim. Öğrenciyim de ayıptır söylemesi :D

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürünler güncel kalacaksa ben peşin alırım abi biriktirip. Teşekkür ederim. Öğrenciyim de ayıptır söylemesi :D
Güncel kalacak inşallah. Marka olarak devam etmek hedefim :) Valla bu piyasa şartlarında öğrenci, esnaf,devlet memuru hiç farkı kalmadı. Sonumuz hayrolsun :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Adam’s Garage hocam ürünlerin paketi ve kalitesi görsellerden belli. Umarım istediğiniz sonuçları elde edersiniz. Allah nasip kısmet ederse bir kızım olacak. Onun baya masrafı var. Belki önümüzdeki ay zorlayıp kendimi hanımdan gizli saklı bir kaç parça alırım. :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Adam’s Garage hayırlı olsun, bol satışlar dilerim. Firma yetkilisi olarak üyeliğinizi degistirelim mi Adem hocam :) Kurulama havluları için bi ara rahatsız edeceğim:gulumsemex:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...