Satış Adam’s Garage Kore Menşei’li Microfiber Ürünler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
@Adam’s Garage hocam ürünlerin paketi ve kalitesi görsellerden belli. Umarım istediğiniz sonuçları elde edersiniz. Allah nasip kısmet ederse bir kızım olacak. Onun baya masrafı var. Belki önümüzdeki ay zorlayıp kendimi hanımdan gizli saklı bir kaç parça alırım. :)
Allah sağlık mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah. Anneden kaçtığımız yetmedi evlenirsek hanımdan da mı kaçıcaz :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Adam’s Garage hocam ürünlerin paketi ve kalitesi görsellerden belli. Umarım istediğiniz sonuçları elde edersiniz. Allah nasip kısmet ederse bir kızım olacak. Onun baya masrafı var. Belki önümüzdeki ay zorlayıp kendimi hanımdan gizli saklı bir kaç parça alırım. :)
Hocam teşekkür ederim :gulumsemex: Hepimizin gönlüne göre olur inşallah. Gözünüz aydın olsun bu arada. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz kızınıza. Bir tanede benim var bilirim yeni doğduğundaki masraflarını. Allah yardımcınız olsun
@Adam’s Garage hayırlı olsun, bol satışlar dilerim. Firma yetkilisi olarak üyeliğinizi degistirelim mi Adem hocam :) Kurulama havluları için bi ara rahatsız edeceğim:gulumsemex:
Teşekkür ederim Ahmet Hocam:gulumsemex: Ne zaman isterseniz beklerim :) Ben üye olarak memnunum bir sorun olmayacaksa bu şekilde kalmak isterim :sırıtan1:.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Allah sağlık mutlu uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah. Anneden kaçtığımız yetmedi evlenirsek hanımdan da mı kaçıcaz :)
Amin hocam çok sağolasın teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Vallahi annelerimizden beter oluyorlar yeri gelince. Mecbur kaçacaksın bir beze 250 TL verdiğini duyunca. :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam teşekkür ederim :gulumsemex: Hepimizin gönlüne göre olur inşallah. Gözünüz aydın olsun bu arada. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz kızınıza. Bir tanede benim var bilirim yeni doğduğundaki masraflarını. Allah yardımcınız olsun
Amin hocam teşekkür ediyorum. 4.5 ay gibi bir zaman var daha heyecanla bekliyoruz. En ufak bir şey bile şu an çok pahalı maalesef. Bebek dolabını kendimiz tasarladık yaptırmak için. 1.5 mt. genişlik var. 2.10 ya da 2.20 mt. uzunluğu var. 5000 TL fiyat istiyorlar. Günün sonunda bir dolap yani bu. El mecbur tabi yaptıracağız. Allah size ve ailenize sağlık sıhhat versin hocam.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amin hocam teşekkür ediyorum. 4.5 ay gibi bir zaman var daha heyecanla bekliyoruz. En ufak bir şey bile şu an çok pahalı maalesef. Bebek dolabını kendimiz tasarladık yaptırmak için. 1.5 mt. genişlik var. 2.10 ya da 2.20 mt. uzunluğu var. 5000 TL fiyat istiyorlar. Günün sonunda bir dolap yani bu. El mecbur tabi yaptıracağız. Allah size ve ailenize sağlık sıhhat versin hocam.
Maalesef kaçış yok hocam o dolap yapılacak:) Şu anda öyle fiyatlar var ki insanın inanası gelmiyor gerçekten. Amin Hocam Allah hepimize sağlık sıhhat versin İnşallah :gulumsemex:

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Adem hocam hayırlı olsun. Kaliteli ürünler ile marka olusturdugun için bende sevindim. Urunlerin kalitesini biliyorum hele ki washpad e bayılıyorum. Yumuşaklığı su emisi vs herşeyi o ve diğer ürünler premium seviyede.
Açıkçası aklımı karıştırdın hangisi alsam diye :sırıtan1:

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adem hocam hayırlı olsun. Kaliteli ürünler ile marka olusturdugun için bende sevindim. Urunlerin kalitesini biliyorum hele ki washpad e bayılıyorum. Yumuşaklığı su emisi vs herşeyi o ve diğer ürünler premium seviyede.
Açıkçası aklımı karıştırdın hangisi alsam diye :sırıtan1:
Çok teşekkür ederim Taner hocam :gulumsemex: Detay ürünlerin kaliteli ve kolay ulaşılabilmesi benimde en çok istediğim konular arasında. Ben kendi çapımda ufak bir girişimde bulundum ürün kalitesini beğenmeniz beni sevindirdi :)
Alım konusunda birşey diyemiyorum :sırıtan1:
Adem abi hayırlı olsun inanılmaz mutlu oldum hayırlı bol bereketli satışlar diliyorum.
Çok teşekkür ederim Giray :gulumsemex: Amin hepimizin gönlüne göre hayırlı bereketli işlerimiz olur İnşallah.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Markalaşmanız sevindirici bir haber iyi satışlar:). Seneye araç değiştirme fikrim var o zaman sıfırdan bir set dizerken sizi rahatsız edeceğim inş:gulumsemex:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Adam’s Garage, bey öncelikle hayırlı olsun inşallah. markalaşma çok önemli. aklınızda gerçekleştirdiklerinizin tamamının güncel yaşamda gerçekleşmesi dilegiyle. detaydan gelen biri olarak bizi en iyi anlayabilecek girişiminizin muvaffak olması tüm detay severler adına tek temennim.

iyi satışlar, iyi detaylar.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Adam’s Garage, bey öncelikle hayırlı olsun inşallah. markalaşma çok önemli. aklınızda gerçekleştirdiklerinizin tamamının güncel yaşamda gerçekleşmesi dilegiyle. detaydan gelen biri olarak bizi en iyi anlayabilecek girişiminizin muvaffak olması tüm detay severler adına tek temennim.

iyi satışlar, iyi detaylar.
Ege bey güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim :gulumsemex: İnşallah hepimiz aklımızdakini ve gönlümüzdekini gerçekleştirebilir ve muvaffak oluruz:)
İyi detaylar.

hasanaco

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayirli ugurlu olsun abi.Allah utandirmasin.bol kazanc dilerim.saygilar.

RMX1921 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok sevindim hayırlı kazançlar diliyorum. İşiniz gücünüz rast gitsin.

Premium Wash Mitt/A en azından fotodan görünen renklerine de bakınca Gyeon eldiven ile birebir aynı.

Müsait zamanda gelip bir wash pad veya eldiven alayım. :)

Bir de üstadım bu twisted olan havluların küçükleri mevcut mu 24*24 veya 40*40 resimlerde göremedim yine de emin olmak için sordum.

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok sevindim hayırlı kazançlar diliyorum. İşiniz gücünüz rast gitsin.

Premium Wash Mitt/A en azından fotodan görünen renklerine de bakınca Gyeon eldiven ile birebir aynı.

Müsait zamanda gelip bir wash pad veya eldiven alayım. :)

Bir de üstadım bu twisted olan havluların küçükleri mevcut mu 24*24 veya 40*40 resimlerde göremedim yine de emin olmak için sordum.
Çok teşekkür ederim hocam güzel düşünceleriniz için :gulumsemex:Evet Wash Mitt/A Gyeon ile çok benzer bir eldiven.
Her zaman beklerim hocam :)
Malesef twisted havlularda küçük boy yok hocam 50*80 olarak tek boy mevcut :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Tekrar hayırlısı olsun Adem hocam, bol satışlar. Çeyize eklenecek birkaç ürünüm var, envanteri çıkarıp eksik ya da yedekleme için kapınızı çalacağım :)

Adam’s Garage

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tekrar hayırlısı olsun Adem hocam, bol satışlar. Çeyize eklenecek birkaç ürünüm var, envanteri çıkarıp eksik ya da yedekleme için kapınızı çalacağım :)
Teşekkür ederim Erçin hocam :gulumsemex: Kapınızı çalacağımı gerçek manada anlamak isterdim hatta çayda ısmarlardım ama sanırım klavye üstünden olacak :sırıtan1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...