Herkese selamlar . Beni tanıyanlarınız vardır tanımayanlar için ismim Mahmut Maruldalı 3 yıldır kendimce olabilecek en iyi şekilde detay yapmaktayım . Uzun zamandır forumlardan bazı sebeplerden dolayı uzaklaşmıştım fakat bugün forum kurucularından @onurçiko iş yerime ziyarete geldi kendisine teşekkür etmekle birlikte tanışmaktan memnun oldum .
Zaman buldukça forumda sizlere yardımcı olamaya çalışacağım .
Detay dışında tarımlada uğraşmaktayım detay işini garajımda butik olarak yapmaktayım .
Tel : 0542 654 0505 Detay konusunda aklınıza takınlanlar için çekinmeden yazabilirsiniz .
İnstagram ve facebook adresim adanadetailing yaptığım işleri buradan takip edebilirsiniz . Forum içinde paylaşım için söz verememekle birlikte zaman bulursam konu açıp paylaşırım .
Herkese iyi forumlar diliyorum .
Zaman buldukça forumda sizlere yardımcı olamaya çalışacağım .
Detay dışında tarımlada uğraşmaktayım detay işini garajımda butik olarak yapmaktayım .
Tel : 0542 654 0505 Detay konusunda aklınıza takınlanlar için çekinmeden yazabilirsiniz .
İnstagram ve facebook adresim adanadetailing yaptığım işleri buradan takip edebilirsiniz . Forum içinde paylaşım için söz verememekle birlikte zaman bulursam konu açıp paylaşırım .
Herkese iyi forumlar diliyorum .