Adanadan Herkese Merhaba

byhakanozkan

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
adana
Arkadaşlar abiler. Adana ceyhanda ikamet ediyorum, yaşım 33. yılardır kendi çapımda basit şekilde kendi araçlarıma detay uygulamaları yapıyorum. birçok detay malzemeleri de kullandım. forumu çoğu zaman açıp okuyorum fakat bu güne kadar yazmak kısmet olmadı.Gerçekten çok güzel bir hobi bana göre.Yakın bir zamanda ilk defa bir orbital cihaz makine aldım. makita p06000 daha hiç kullanmadım.İnşallah en yakın zamanda aracımda denicem. Aracım yaklasık 3 aylık, hiç fırça kullanmadım fakat almadan önce muhtemelen yıkamışlar çünki hare çok fazla. koch chemie m3-02 pasta ve mor pad aldım . elimde rotary makinemde var fakat onu kullanmak korkutuyor daha çok çizebilirim diye. inşallah orbitalle istediğim sonuca ulaşırım. herkese kolaylıklar dilerim.Teşekkürler.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, keyifli verimli forumlar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Polisaj makinesi alarak detaya hızlı bir giriş yapmışsınız gerçekten :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Anne tarafım Büyük Mangıt'lı. Gelirsem o taraflara görüşürüz inşallah.

Selim demirci

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar abiler. Adana ceyhanda ikamet ediyorum, yaşım 33. yılardır kendi çapımda basit şekilde kendi araçlarıma detay uygulamaları yapıyorum. birçok detay malzemeleri de kullandım. forumu çoğu zaman açıp okuyorum fakat bu güne kadar yazmak kısmet olmadı.Gerçekten çok güzel bir hobi bana göre.Yakın bir zamanda ilk defa bir orbital cihaz makine aldım. makita p06000 daha hiç kullanmadım.İnşallah en yakın zamanda aracımda denicem. Aracım yaklasık 3 aylık, hiç fırça kullanmadım fakat almadan önce muhtemelen yıkamışlar çünki hare çok fazla. koch chemie m3-02 pasta ve mor pad aldım . elimde rotary makinemde var fakat onu kullanmak korkutuyor daha çok çizebilirim diye. inşallah orbitalle istediğim sonuca ulaşırım. herkese kolaylıklar dilerim.Teşekkürler.
Hos geldiniz iyi forumlar