ADBL İndirim Kampanyası DetailForuma Özel

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyeleri, Foruma özel 52. kampanyayı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz :partix:

ADBL ürünlerine forumumuza özel olarak %20 indirimli olarak ulaşabilirsiniz.

Geçerlilik Süresi : 28.02.2025
Ödeme Yöntemleri : Kredi Karti/EFT / Havale
Kargo : Ücretsiz

Sipariş için forumdaki isminizi (Nick) söylemeniz gereklidir. Aksi halde indirim yapılmayacaktır.

Foruma Özel İndirim Kodu: ADBLDETAİLFORM

www.adbl.com.tr

Kampanya için @ADBL yetkilisi Vedat Bey'e teşekkür ederim. :)

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler, syntetic wax 1L fiyatı yanlış sanırım. Değilse bindirim/indirim olmuş :)

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Teşekkürler, syntetic wax 1L fiyatı yanlış sanırım. Değilse bindirim/indirim olmuş :)
Hocam eger 1 Lt alacaksaniz ben size galondan bölüp verebilirim Ankaradasiniz Elden de alabilirsiniz.1 Lt Fiyati 335₺ geliyor uyarsa mesaj atabilirsiniz.

ADBL

Firma Yetkilisi
Üye
İl
ANKARA
Merhaba Arkadaşlar ADBL ailesi olarak DETAİLFORUM ailesine katıldığımız için çok mutluyuz. Ahmet Bey ve Sefa bey 'e çok teşekkür ederiz. Çok yardımcı oldular. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Şirketimize ait iletişim numarası kampanya paylaşımda mevcuttur. Sormak istediğiniz bir şey olursa arayabilirsiniz. Sevgilerle...

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Anlaşmalı bir kargo şirketi var mıdır? Bireysel alımlarda 150-200 tl kargo ücreti ödersek indirimin çok bir esprisi kalmaz diye düşünüyorum.

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Syn wax 1 lt kargo dahil 675 tl trendyolda. İndirimi beklediğimden henüz sipariş etmedim, bunda kargo alıcı ödemeli totalde pek bir şey fark etmedi belki daha fazla bile çıkabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Anlaşmalı bir kargo şirketi var mıdır? Bireysel alımlarda 150-200 tl kargo ücreti ödersek indirimin çok bir esprisi kalmaz diye düşünüyorum.
Gecen hafta 5 Lt lik ürün aldim İstanbuldan bir firmadan anlasmali kargo ile 203₺ ödedim.

Kendim Gardrops uygulamasi ile ptt den 90₺ surat kargodan 110₺ gonderdim.

Anlasmali.kargo isinide çözemedim.uygulamalar daha dusuk miktara gonderim yaptiriyor şaka gibi :)

ADBL

Firma Yetkilisi
Üye
İl
ANKARA
Kargo firmaları ile görüşme yaptık web sitemiz önümüzdeki hafta aktif olacak çalıştığımız firmanın anlaşması ile otomatik bağlantı kurmuş olacağız.

ilker8698

Amatör Detaycı
Üye
Kargo firmaları ile görüşme yaptık web sitemiz önümüzdeki hafta aktif olacak çalıştığımız firmanın anlaşması ile otomatik bağlantı kurmuş olacağız.
Güzel haber, bunu duyduğuma sevindim. Konu üzerinden bilgi verirseniz ona göre siparişimi geçeceğim, teşekkürler.