Sefa üstadım o siteyi baştan yaptırsınlar. Bu kadar heveslisi varken göze de hitap etsin site. Ben şahsen işin içindeyim ve küçük bir kaç şey yazayım
site sadece şampuan satan indirim yapan bir site olmasın, detailing ile ilgili üç beş video yazı incelemeler bişeyler olsun bilmem neye sponsor olsun o bilmemeni de buraya link versin. Bişeye üye olana özel üyelere ayrıcalıklı her ay bilmem ne kodu verilsin. Yani diyeceğim o ki siteye giren hemen iki şampuan bakıp çıkmasın. Site içinde dolaştırın, linkler atın incelemeler ayın ürün altında ürün tavsiye edin. Üç bel uygulama videosu koyun. Bir yerlerde de bir etkinlik düzenletip gösteriş yaptın mı yaza kadar üye sayısı on bini geçer.
bu yazımı bu firmayı ve Sefayı sevdiğim için yazdım. Yoksa hiç kaleme almazdım. Ziyarete gelenleri Site içinde tutmak önemli bir taktiktir. Gelen kişi iki şampuan bakıp çıkıyorsa bunu Alışverişe nasıl yönlendirirsin? Gelen kişi içerde oyalanıyorsa bilgiler edinir be ürün arar bulur alışverişe gider. Aha yüzyılın taktikleri. (Ben site yapmıyorum)