ADBL İndirim Kampanyası DetailForuma Özel

Yns41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Sentetik spray wax ppf için uygun mudur?
Ben ppfte hem meguiars xpress hem de adbl sentetik wax kullandım toz anlamında pek paydasını göremedim ama extra hidrofobi sağladığı kesin. Ppf için damıtılmış petrol ve nafta içeren ürünlerin kullanılmaması gerekiyor çünkü bunlar sararmaya sebebiyet veriyor

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Sitede interior ürünlerde 1 tl mevcut acaba 5 tl olanlarda eklenecek mi?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sitede interior ürünlerde 1 tl mevcut acaba 5 tl olanlarda eklenecek mi?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
.
Eger sitede yoksa stokta kalmamistir İhsan dün 5 lt Microwash sordum kalmamis stoklar cabuk tukenmiş.5 lt almak avantajli.cunku

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sefa üstadım o siteyi baştan yaptırsınlar. Bu kadar heveslisi varken göze de hitap etsin site. Ben şahsen işin içindeyim ve küçük bir kaç şey yazayım

site sadece şampuan satan indirim yapan bir site olmasın, detailing ile ilgili üç beş video yazı incelemeler bişeyler olsun bilmem neye sponsor olsun o bilmemeni de buraya link versin. Bişeye üye olana özel üyelere ayrıcalıklı her ay bilmem ne kodu verilsin. Yani diyeceğim o ki siteye giren hemen iki şampuan bakıp çıkmasın. Site içinde dolaştırın, linkler atın incelemeler ayın ürün altında ürün tavsiye edin. Üç bel uygulama videosu koyun. Bir yerlerde de bir etkinlik düzenletip gösteriş yaptın mı yaza kadar üye sayısı on bini geçer.

bu yazımı bu firmayı ve Sefayı sevdiğim için yazdım. Yoksa hiç kaleme almazdım. Ziyarete gelenleri Site içinde tutmak önemli bir taktiktir. Gelen kişi iki şampuan bakıp çıkıyorsa bunu Alışverişe nasıl yönlendirirsin? Gelen kişi içerde oyalanıyorsa bilgiler edinir be ürün arar bulur alışverişe gider. Aha yüzyılın taktikleri. (Ben site yapmıyorum)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa üstadım o siteyi baştan yaptırsınlar. Bu kadar heveslisi varken göze de hitap etsin site. Ben şahsen işin içindeyim ve küçük bir kaç şey yazayım

site sadece şampuan satan indirim yapan bir site olmasın, detailing ile ilgili üç beş video yazı incelemeler bişeyler olsun bilmem neye sponsor olsun o bilmemeni de buraya link versin. Bişeye üye olana özel üyelere ayrıcalıklı her ay bilmem ne kodu verilsin. Yani diyeceğim o ki siteye giren hemen iki şampuan bakıp çıkmasın. Site içinde dolaştırın, linkler atın incelemeler ayın ürün altında ürün tavsiye edin. Üç bel uygulama videosu koyun. Bir yerlerde de bir etkinlik düzenletip gösteriş yaptın mı yaza kadar üye sayısı on bini geçer.

bu yazımı bu firmayı ve Sefayı sevdiğim için yazdım. Yoksa hiç kaleme almazdım. Ziyarete gelenleri Site içinde tutmak önemli bir taktiktir. Gelen kişi iki şampuan bakıp çıkıyorsa bunu Alışverişe nasıl yönlendirirsin? Gelen kişi içerde oyalanıyorsa bilgiler edinir be ürün arar bulur alışverişe gider. Aha yüzyılın taktikleri. (Ben site yapmıyorum)
Üstad satiş yapan yerlerin geneli boyle ama Ürünler görseller varsa uygulama videosu ek olarak da indirim kodlari baska bisey yokki yani Daha dogrusu butun Detay Siteleri bu sekilde fazlasini zaten satis sitesinde nasil yapabilecekler ki en fazla sosyal medyadan instagramdan veya forumdan tanitimlar yaparlar.

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@ADBL Vedat Bey merhaba, 3495260969 nolu siparişi verdim. Forum nicki yazmayı unuttuğum için buradan bilgi vermek istedim.
Kampanya için teşekkürler :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Eğer elinizde Adbl sentetik wax varsa bir kapıya ince katman şeklinde uygulayın diğer kapıya uygulamayın aradaki farkı görürüz genel olarak birçok kişi aydınlanır forumda birçok kişi bu konuyu merak ediyor. Elinizde Adbl sentetik wax yoksa bence Quick detailer ürünler tercih etmeniz daha iyidir. Quick detailerlar yüzeyde daha ince katman oluşturur ve kayganlığı bir nebze daha fazladır bu yüzden tozun tutunması daha zordur. Ben ön kaputunda bayi cıkıslı ppf olan araca uygulamıştım yarın yanına gidicem bakarım toz durumuna
Elimde henüz ürün yok. Mevcutta eski aracım için aldığım siyah renklere özel Vonixx Blend Spray cilası var onu kullanıyorum. Parlaklığı, hidrofobikliği ve bıraktığı kayganlık hissi çok güzel. Hazır kampanya varken ppf uyumlu ise edinmek isterim,

Ben ppfte hem meguiars xpress hem de adbl sentetik wax kullandım toz anlamında pek paydasını göremedim ama extra hidrofobi sağladığı kesin. Ppf için damıtılmış petrol ve nafta içeren ürünlerin kullanılmaması gerekiyor çünkü bunlar sararmaya sebebiyet veriyor
yorumunuz için teşekkürler. Deneyeceğim,

2 gün önce uyguladım boyaya kattığı parlaklıktan daha fazla parlaklık kattığını gözlemledim ppf üzerinde
Deneyeceğim hocam ilginiz için çok teşekkürler.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Tpu ppf için hangi wax ı kullanmalıyız ??
Tpu zaten kaliteli olanıdır. Wax açıklamalarında uygun veya değildir diye yazar. Vonix blend katı wax uyumludur ona bakabilirsiniz. Zaten PPFiniz var ekstradan uğraşmaya gerek varmı? Benim ppf li aracım olsa Liquid elements PPF bakım ürününü 3 ayda bir yıkama sonrası uygular geçerim. Waxla hızlı cilayla uğraşıcaksam niye ppf le uğraşayımki.

sefa_giu

Çaylak Detaycı
Üye
İl
mersin
Tpu zaten kaliteli olanıdır. Wax açıklamalarında uygun veya değildir diye yazar. Vonix blend katı wax uyumludur ona bakabilirsiniz. Zaten PPFiniz var ekstradan uğraşmaya gerek varmı? Benim ppf li aracım olsa Liquid elements PPF bakım ürününü 3 ayda bir yıkama sonrası uygular geçerim. Waxla hızlı cilayla uğraşıcaksam niye ppf le uğraşayımki.
Teşekkürler dediğiniz gibi uygulama yapacağım

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Adbl qd interior ürünü müthiş. Hem kokusu çok güzel hem de harika bir temizlik yapıyor, matlık sağlıyor çok memnunum. Bu firmanın bu kokusunu verecek ve uzun süre kalacak bir ürünü var mıdır acaba