Af stripz&adam’s total interior&angelwax Angel

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Herkese iyi bayramlar
Bayram temizliği yaparken aynı zamanda bir karşılaştırma yapıp sizlerle paylaşmak istedim
Ürünlerimiz
Autofinesse stripz
Adam’s polishes total interior
Angelwax angel
Aracın ön göğsü 3 parçaya bölüp ürünleri uyguladım 41559D0D-0828-4229-9C12-EC8F44508A6B.jpeg

İlk ürün stripz
Ürün hepimizin bildiği çoğumuzun popüler ürünlerinden biri.
Çoğu arkadaşımız kokusunu sevse de ben pek sevemedim.ürün uygulaması bildiğiniz üzere sık sil şeklinde.ön cama gelmemesi için beze sıkıp uyguladım
7CBBC9C2-EECF-4934-B8A2-A63EF93736DB.jpeg

İkinci ürün Adam’s
Bana göre ürünün kokusu stripz den daha iyi.uygulama stripz ile aynı
630DEB1C-8110-42CD-8FF5-175C8220EB7D.jpeg

Son ürün angelwax.koku bana göre hepsinden iyi.ürün jel kıvamında olduğu için microfiber pad ile uyguladım.uygulaması daha kolay gibi geldi
0E1C8CB5-6A1F-468C-86E5-F7D7DBA95B26.jpeg

Uygulama sonrası ürünlerin bıraktığı finish çok yakın.stripz sanki daha parlak kaldı diğer ürünlere göre.Dokunduğumuzda en kaygan hissiyatı veren stripz ardından angelwax oldu.ilerleyen günlerde ürün performanslarını değerlendirmek daha faydalı olacaktır sanırım
Çok bir fark gözükmese de final fotoları
EB9F5578-57AE-4C89-A968-B09480EF13BC.jpeg 51B8A78F-5FAE-4FDA-A036-606F4DC7A749.jpeg 6269893F-FB9E-4EAF-B636-3E479F526374.jpeg

pynaster

Çaylak Detaycı
Üye
Harika Bi değerlendirme olmuş bende striptz siparişi vermiştim ama Adams konusunda arada kalmıştım. Ürün geldi hala kullanmadım ama sayende gönül rahatlığıyla kullanicam benim gibi arada kalan insanlar için çok güzel bir karşılaştırma olmuş elinize sağlık.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Harika Bi değerlendirme olmuş bende striptz siparişi vermiştim ama Adams konusunda arada kalmıştım. Ürün geldi hala kullanmadım ama sayende gönül rahatlığıyla kullanicam benim gibi arada kalan insanlar için çok güzel bir karşılaştırma olmuş elinize sağlık.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre her markanın iyi olduğu ürünleri vardı ve bence Adam’s detailerlarda gayet başarılı.iyi bir seçim yapmışsınız

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Güzel ürünler güzel test ellerine sağlık. Adams ortak alım yaptım her yerde sonrasında karşıma çıkmaya başladı, kader bizi birleştirdi bakalım nasılmış

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel inceleme olmuş.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

South

Çaylak Detaycı
Üye
Ben spritzin kokusunu beğenmedim bitsin diye bekliyorum

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Mydyingwish, elinize sağlık güzel test. Lakin finişh resimlerinden pek birşey anlaşılmıyor sadece stripz çok parlak duruyor oda yansımanın etkisi gibi .
Bence bu tarz ürünlerler araca göre seçilmeli genel bir performans başarısı farklı araçlarda kullanılan yüzey plastik mazemeye göre degişiklik göstermesinden dolayı aynı başarıyı gösterememekle birlikte kullanıcı beklentisininde dahili söz konu olursa ürün seçimleri daha kişisel olmalı.
Tatmin araç dış vernik yüzeyi gibi tek düze zemin olmaması neticesinde düşede bilir yükselede bilir.
Tabi genel ortak özellikler uv koruması uygulama şekik kolaylıgı statik yapı ilk aranacaklar arasında oda göz ardı edilmemeli. İç ürünlerde kalıntı bir diger sorun.
Test için teşekkürler . İyi detaylar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel bir karşılaştırma olmuş. İlerleyen günler neticeyi belirleyecektir.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Ürün testi için teşekkürler. İnterrior cleaner dünyası içinde sanırım en iyisi, en makbülü diye bir ürün yok herkesin kendi beğenisine göre iç temizleyiciler kullanılıyor.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş,görsel olarak ben en çok angelwax ın finish ini beğendim.

Spritzin bozulmuş olma gibi bi durumu olabilirmi?adams tid e göre parlak olması pek mümkün değil çünkü.Tid’ dan spritze geçmiş biri olarak söylüyorm bunu

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Elinize sağlık güzel inceleme olmuş,görsel olarak ben en çok angelwax ın finish ini beğendim.

Spritzin bozulmuş olma gibi bi durumu olabilirmi?adams tid e göre parlak olması pek mümkün değil çünkü.Tid’ dan spritze geçmiş biri olarak söylüyorm bunu
Teşekkür ederim
Stripz yaklaşık 8-10 önce alınmış bir ürün , uygun koşullarda saklandığı için bozulmuş olacağını zannetmiyorum
Aslında ürünlerin bıraktığı finish çok çok yakın sadece dokunduğunuzda verdikleri hissiyat biraz farklı.
Angelwaxın finishini bende beğendim.Ayrıca uygulama şekli nedense daha hoşuma gitti

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ürün testi için teşekkürler. İnterrior cleaner dünyası içinde sanırım en iyisi, en makbülü diye bir ürün yok herkesin kendi beğenisine göre iç temizleyiciler kullanılıyor.
Teşekkürler
Aslında yaptığım testteki gibi ürünlerin sonuçları her manada birbirine çok yakın görünüyor.Bu noktada sizin de belirttiğiniz gibi kişisel beğeniler devreye giriyor.