Herkese iyi bayramlar
Bayram temizliği yaparken aynı zamanda bir karşılaştırma yapıp sizlerle paylaşmak istedim
Ürünlerimiz
Autofinesse stripz
Adam’s polishes total interior
Angelwax angel
Aracın ön göğsü 3 parçaya bölüp ürünleri uyguladım
İlk ürün stripz
Ürün hepimizin bildiği çoğumuzun popüler ürünlerinden biri.
Çoğu arkadaşımız kokusunu sevse de ben pek sevemedim.ürün uygulaması bildiğiniz üzere sık sil şeklinde.ön cama gelmemesi için beze sıkıp uyguladım
İkinci ürün Adam’s
Bana göre ürünün kokusu stripz den daha iyi.uygulama stripz ile aynı
Son ürün angelwax.koku bana göre hepsinden iyi.ürün jel kıvamında olduğu için microfiber pad ile uyguladım.uygulaması daha kolay gibi geldi
Uygulama sonrası ürünlerin bıraktığı finish çok yakın.stripz sanki daha parlak kaldı diğer ürünlere göre.Dokunduğumuzda en kaygan hissiyatı veren stripz ardından angelwax oldu.ilerleyen günlerde ürün performanslarını değerlendirmek daha faydalı olacaktır sanırım
Çok bir fark gözükmese de final fotoları

Bayram temizliği yaparken aynı zamanda bir karşılaştırma yapıp sizlerle paylaşmak istedim
Ürünlerimiz
Autofinesse stripz
Adam’s polishes total interior
Angelwax angel
Aracın ön göğsü 3 parçaya bölüp ürünleri uyguladım
İlk ürün stripz
Ürün hepimizin bildiği çoğumuzun popüler ürünlerinden biri.
Çoğu arkadaşımız kokusunu sevse de ben pek sevemedim.ürün uygulaması bildiğiniz üzere sık sil şeklinde.ön cama gelmemesi için beze sıkıp uyguladım
İkinci ürün Adam’s
Bana göre ürünün kokusu stripz den daha iyi.uygulama stripz ile aynı
Son ürün angelwax.koku bana göre hepsinden iyi.ürün jel kıvamında olduğu için microfiber pad ile uyguladım.uygulaması daha kolay gibi geldi
Uygulama sonrası ürünlerin bıraktığı finish çok yakın.stripz sanki daha parlak kaldı diğer ürünlere göre.Dokunduğumuzda en kaygan hissiyatı veren stripz ardından angelwax oldu.ilerleyen günlerde ürün performanslarını değerlendirmek daha faydalı olacaktır sanırım
Çok bir fark gözükmese de final fotoları