Ailemizin yeni üyesi alfa romeo giulietta

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
süleyman usta hayırlı ugurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin uygulama zaten senin klasına layık laf düşmez yansımalar renk derinlik çok güzel olmuş son sözümüz zymöl can gerisi heyacan :nazar:

kaangiu

Çaylak Detaycı
Üye
Hayırlı olsun hocam forumda giulietta görmek çok güzel çok özel bir araç sizin ellerinizde dahada özel olmuş.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız Süleyman . Renk tatadetaycıya yakışır cinsten, ilk günden de gereğini yağmışsın kar kış erken demeden araç kondüsyonu oldukça yükselmiş. Bol bol bu başlıkta glaze idi carnauba idi bekleriz. Garaj var yerin de müsait artık jant mı sökersin davlumbaz mı seramik yaparsın jantları mı müzelik edersin yeni araç hevesiyle görelim.Tekrar ellerine sağlık renge ve tecübene yakışır çok güzel bir detay olmuş. Final Zymölden başkası düşünemezdik zaten kaçarı yoktu ;)
Hocam araç hayata dönmüş resmen elinize sağlık. Bir alfa sever olarak konuyu ve içeriğini çok beğendim. QUOTE]

Yeni aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Çok güzel uygulama olmuş renkte çok güzel şuda kenarda dursun :) :nazar:
Abi Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın :nazar:
Kırmızı olsun da taştan olsun bu işin zevkli renkleri kırmızı mavi tonları gerçekten
Senin elinede geçince çok harika olmuş maşAllah :alkis:
@Dragstar, sensei hayirli olsun rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin acenta gibi olmus eline saglik:nazar:
Maşallah abi , eline emeğine sağlık. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.. QUOTE]

Yeni aracınız hayırlı olsun abi, kazasız belasız günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. :)
Maşallah araç sıfır kondisyonuna dönmüş eline sağlık :):nazar:
Maaşallah araç kendine gelmiş elinize sağlık. Benim de çok beğendiğim bir araç ama 1.4 fiat çıkışlı motorların yakıt düşmanlığından korkuyorum :)
Üstad ilk olarak hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Alfa ve kırmızının hakkını fazlasıyla veren bir temizlik ve uygulama olmuş. Zymöl ital de çok can yakıyor
Hayırlı uğurlu olsun . Kazasız belasız sürüşler dilerim. Güle güle kullanın :)
Hayırlı olsun özellikle son resimler tam wallpaper lık:nazar:
hayırlı olsun uygulama zaten üst seviye :)
Maşallah abi :nazar:, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Alfa'nın kırmızısı bir başka QUOTE]

Abi maşallah:nazar: makina ateş olmuş ateş. Böylesi bol detaylı postlarını görmek hem şaşırttı hemde sevindirdi:mutlu:
Ellerine sağlık;)
Sensei öncelikle Allah kaza bela vermesin, Bir Alfa aşığı olarak senin bir Alfa almana çok sevindim, kırmızı almana ayrıca sevindim. Maaşallah araç hakettiği ilgiyi sayende görmüş ve olması gereken muthiş bir kondisyona gelmiş.Ah bu kırmızı bende olacaktı diye içimden geçmedi değil. İnşallah bir gün beraber de detaylarız bu yavruyu. Tekrar hayırlı olsun.
İtal seçimi muhteşem olmuş, boya aradığını bulmuş ve çok anlaşmış waxla. Artık dateylara doyamazsın sen buna.
Yeni araba hayırlı olsun, bu güzel renk hak ettiğini bulmuş. Zymöl ital çok güzel bir seçim olmuş ki finaller zaten belli ediyor. Şahsen bol bol yıkama konusu görmek isterim bu arabayla :) Allah kaza bela vermesin.
Renk efsane araç şahane mis gibi olmuş eline sağlık abi darısı kırmızıda başıma @Dragstar
Yeni araç hayırlı olsun
Gereken yapılmış
Bize de eline sağlık demek kalmış
:alkis::alkis:
Hayırlı olsun abi muhteşem muhteşem yine muhteşem ellerin dert görmesin Allah kaza bela vermesin

ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süleyman usta hayırlı ugurlu olsun ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin uygulama zaten senin klasına layık laf düşmez yansımalar renk derinlik çok güzel olmuş son sözümüz zymöl can gerisi heyacan :nazar:
Kazasız,belasız hayırlı olsun abi :)
Hayırlı olsun hocam forumda giulietta görmek çok güzel çok özel bir araç sizin ellerinizde dahada özel olmuş.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın.Araba gerçekten muhteşem olmuş.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin çok güzel:)

Herkese çok teşekkür ederim uygulamaların devamı gelecek

DENİZLİ

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Hayirli olsun abi allah agiz tadiyla bindirsin, maşallah cok güzel olmuş ellerine saglik, makinenin cift fonksiyonuda güzelmis:)

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık. Detay kelimesini hak etmiş verdiğiniz emek. :alkis:

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Üstadım allah kaza bela vermesin,maşallahı var aracın. Kısa ama net bir anlatımınız olmuş.;)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi tekrardan Allah kaza bela vermesin. Araba yanmış uygulamaya söyleyecek bir şey yok.

Makinanın hakkını vermişsin, yalnız makine için inceleme konusu da açabilirsin, hatta vaktin olunca açsan çok iyi olur. Bana hem forumdan hem WhatsApp dan çok fazla soru geliyor makine ile alakalı olarak. Kullanımı zor mu çizik alıyor mu, ısınıyor mu, vs. Diye. Ben nedense inandıramadm çizik aldığına, hem dual action hem rotary gibi olunca çoğu insanda bu makine çizik alamaz gibi bir algı oluşmuş. Ama Makita makinayı autogeek ile birlikte geliştirdiği için kullanıcılarin ne istediğinin farkında.

Ben araç üstünde hiç kullanmadığım için çok cevap veremiyorum sorulan sorulara. Makinayı TR de çok kullanan olmadığı için incelemesi de yok henüz.

Araç zaten ben çok sevdiğim bir araç. Ben de bir yılı geçkin kullandım. Arka ve ön kapı arasındaki plastiği piano black boyatabilirsin. Gerçi senin seramik neticesinde de gayet güzel koyu durmuş.

Özellikle d modunda iken gaz tepkileri çok güzeldi o aracın. Çok güzel araç bence sınıfına göre. Boyası da Fiat araçlarından daha sert olarak biliyorum. Zaten İtalya üretimi. Keşke fren kaliperlerine de uygulama yapsaydın brembo sonuçta :)

Tekrardan hayırlı olsun.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi tekrardan Allah kaza bela vermesin. Araba yanmış uygulamaya söyleyecek bir şey yok.

Makinanın hakkını vermişsin, yalnız makine için inceleme konusu da açabilirsin, hatta vaktin olunca açsan çok iyi olur. Bana hem forumdan hem WhatsApp dan çok fazla soru geliyor makine ile alakalı olarak. Kullanımı zor mu çizik alıyor mu, ısınıyor mu, vs. Diye. Ben nedense inandıramadm çizik aldığına, hem dual action hem rotary gibi olunca çoğu insanda bu makine çizik alamaz gibi bir algı oluşmuş. Ama Makita makinayı autogeek ile birlikte geliştirdiği için kullanıcılarin ne istediğinin farkında.

Ben araç üstünde hiç kullanmadığım için çok cevap veremiyorum sorulan sorulara. Makinayı TR de çok kullanan olmadığı için incelemesi de yok henüz.

Araç zaten ben çok sevdiğim bir araç. Ben de bir yılı geçkin kullandım. Arka ve ön kapı arasındaki plastiği piano black boyatabilirsin. Gerçi senin seramik neticesinde de gayet güzel koyu durmuş.

Özellikle d modunda iken gaz tepkileri çok güzeldi o aracın. Çok güzel araç bence sınıfına göre. Boyası da Fiat araçlarından daha sert olarak biliyorum. Zaten İtalya üretimi. Keşke fren kaliperlerine de uygulama yapsaydın brembo sonuçta :)

Tekrardan hayırlı olsun.
Teşekkürler Umur. Makita zaten bu işte çok iyi bir marka normal rotary olanını uzun zaman kullandım. Alfa boyası jeep den falan çok daha sert bir boya. Jeep in polisajını Şuan bendeki DA makina ve cut pedle rahat çözmüştüm. Alfada işe yaramadı.

Makita po6000 rotary modunda gayet iyi çizik alıyor. Makina rotary modunda biraz ısınıyor ama durmadan takılmadan devam ediyor.ben makinayı beğendim boya üzerinde normal rotary makinaya göre daha güvenli ve güçlü bir makina. ağır bir makina değil ama 2.8 kg 2.3 kg civarı bir makina olsa tadından yenmez.

Spor sürüş olarak Giulietta direksiyon tepkileri ve yol tutuş firen olarak on numara bir araba çok beğendim. Bu özellikleriylede sınıfının lideri olabilir. Şuan Benim araba üzerinde çok sert bir lastik var haliyle bu lastik ve süspansiyondan dolayı bmw e39 göre daha sert hissettiyor.

DENİZLİ

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, güzel bir uygulama olmuş :) Alfa'ya en yakışan renk bence bu kırmızı.

Ne demişler! Kırmızı olsun 1 kuruş fazla olsun! Tam boyle dememiş olabilirler ama bence oyle olsun :)

Bu arada hayırlı olsun.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun abi kazasız belasız bol detaylı olsun :) Renk müthiş araba baya dikkat çekiyordur bu temizlikte olunca :D Uygulamaları keyifle izledim...

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Yeni araç hayırlı olsun, Renk çok güzel, araç sizin garajınız da gereken özeni görmüş ve yeniden ışıl ışıl olmuş. Konu bol fotolu ve açıklamaları olunca okumak da ayrı keyifli oluyor. Ellerinize sağlık.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı uğurlu olsun :nazar:
Tekerinize taş değmesin,
İtalyan oldu mu kırmızı olmalı zaten :) Gerçi Lambo'ya siyah da güzel gidiyor :D