Abi tekrardan Allah kaza bela vermesin. Araba yanmış uygulamaya söyleyecek bir şey yok.
Makinanın hakkını vermişsin, yalnız makine için inceleme konusu da açabilirsin, hatta vaktin olunca açsan çok iyi olur. Bana hem forumdan hem WhatsApp dan çok fazla soru geliyor makine ile alakalı olarak. Kullanımı zor mu çizik alıyor mu, ısınıyor mu, vs. Diye. Ben nedense inandıramadm çizik aldığına, hem dual action hem rotary gibi olunca çoğu insanda bu makine çizik alamaz gibi bir algı oluşmuş. Ama Makita makinayı autogeek ile birlikte geliştirdiği için kullanıcılarin ne istediğinin farkında.
Ben araç üstünde hiç kullanmadığım için çok cevap veremiyorum sorulan sorulara. Makinayı TR de çok kullanan olmadığı için incelemesi de yok henüz.
Araç zaten ben çok sevdiğim bir araç. Ben de bir yılı geçkin kullandım. Arka ve ön kapı arasındaki plastiği piano black boyatabilirsin. Gerçi senin seramik neticesinde de gayet güzel koyu durmuş.
Özellikle d modunda iken gaz tepkileri çok güzeldi o aracın. Çok güzel araç bence sınıfına göre. Boyası da Fiat araçlarından daha sert olarak biliyorum. Zaten İtalya üretimi. Keşke fren kaliperlerine de uygulama yapsaydın brembo sonuçta
Tekrardan hayırlı olsun.