Ailemizin yeni üyesi alfa romeo giulietta

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi ellerine sağlık. Kırmızı renkte senin tecrüben patlamış resmen.

Tekrardan hayırlı olsun. iyi günlerde kazasız belasız çiziksiz kullanmanız dileğiyle.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayirli olsun abi allah agiz tadiyla bindirsin, maşallah cok güzel olmuş ellerine saglik, makinenin cift fonksiyonuda güzelmis:)
Amin teşekkürler

Öncelikle hayırlı olsun abi süper olmuş maşallah diyelim eski sahibi görse aklı gider :komik:
Teşekkürler sahibine resimleri atacağım mesela tamponda uygulamada resim olarak gösterdiğim çiziği boyasız çıkmaz sanıyordu.

Ellerinize sağlık. Detay kelimesini hak etmiş verdiğiniz emek. :alkis:
Teşekkürler

Üstad hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ortalığı yakmışsınız maşallah.
Teşekkürler

Üstadım allah kaza bela vermesin,maşallahı var aracın. Kısa ama net bir anlatımınız olmuş.;)
Teşekkürler

Hayırlı olsun sana yakışır bir uygulama ve araç güle güle kullanın.
Teşekkürler muammer

Maşallah araç güzel uygulama ondan güzel. Kazasız belasız olsun abi :nazar:.
Teşekkürler

Elinize sağlık, güzel bir uygulama olmuş :) Alfa'ya en yakışan renk bence bu kırmızı.

Ne demişler! Kırmızı olsun 1 kuruş fazla olsun! Tam boyle dememiş olabilirler ama bence oyle olsun :)

Bu arada hayırlı olsun.
Teşekkürler kırmızı gerçekten çok iyi gösteriyor.

Hayırlı olsun abi kazasız belasız bol detaylı olsun :) Renk müthiş araba baya dikkat çekiyordur bu temizlikte olunca :D Uygulamaları keyifle izledim...
Teşekkürler gerçekten çok dikkat çekiyor.

Emek harcanmış elinize sağlık
Teşekkürler

Yeni araç hayırlı olsun, Renk çok güzel, araç sizin garajınız da gereken özeni görmüş ve yeniden ışıl ışıl olmuş. Konu bol fotolu ve açıklamaları olunca okumak da ayrı keyifli oluyor. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler

Hayırlı uğurlu olsun :nazar:
Tekerinize taş değmesin,
İtalyan oldu mu kırmızı olmalı zaten :) Gerçi Lambo'ya siyah da güzel gidiyor :D
Amin inşallah ben aslında siyahcıyım ama hatları kırmızı başka gösteriyor.

Abi ellerine sağlık. Kırmızı renkte senin tecrüben patlamış resmen.

Tekrardan hayırlı olsun. iyi günlerde kazasız belasız çiziksiz kullanmanız dileğiyle.
Teşekkürler Can

DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
sayın üstad @Dragstar yeni aracınız hayırlı olsun. ailece allah güzel günlerde agız tadıyla binmeyi nasip etsin.
uygulama şahane.sonuçlar muazzam güzel. ellerinize saglık. araç hakettigi ilgiyi - degeri görmüş.

iyi detaylar.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Üstad yeni aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde binin. Uygulama da ders niteliğinde :) zymöl de ateş ediyor :mutlu:
Teşekkürler

sayın üstad @Dragstar yeni aracınız hayırlı olsun. ailece allah güzel günlerde agız tadıyla binmeyi nasip etsin.
uygulama şahane.sonuçlar muazzam güzel. ellerinize saglık. araç hakettigi ilgiyi - degeri görmüş.

iyi detaylar.
Teşekkürler üstad

DENİZLİ

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inş. Araba hayata dönmüş resmen

cagatay16v

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara-İzmir
Hocam elinize emeğinize sağlık öncelikle mekanın dekoru çok hoş :) Araca maşallah , uygulama çok çok başarılı sonuç vermiş kazasız belasız sürüşler

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
hayırlı uğurlu olsun. inşallah bize de alfaya binmek nasip olur bir gün. rengi zaten tam detay yapmalık bol bol konu gelecektir :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba araç üzerinde yıkama ve uygulama işlemleri devam ediyor.

Önce jantlardan başlayalım jantlarda nigrin kullandım.

Jantlara bir perde basınçlı su tuttum Brembo firen sistemi balataları resmen ağlatıyor.

Dış yıkamaya geçiyoruz ön yıkamada foam lance ve 150 ml autobrite super foam ile çok güzel köpük elde ettim.

Köpükler süzülürken jant içlerine fırça operasyonu

Yıkama sonrası boncuklarımız

Araç çok kirli olmadığı için çift kova yıkamaya gerek kalmadı. Basınçlı su ve arkadından yaprak üfleme makinası ve klin ile kurulama yaptım.

Kurulama bittikten sonra ön cam ve cam tavana sonax çizik giderici cam cilası ve polisaj makinası ile temizledim.

Arkasından soft99 glaco uyguladım uygulama pedi çok hoşuma gitti.

Birkaç final resmi

DENİZLİ

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese merhaba araç üzerinde yıkama ve uygulama işlemleri devam ediyor.

Önce jantlardan başlayalım jantlarda nigrin kullandım.

Jantlara bir perde basınçlı su tuttum Brembo firen sistemi balataları resmen ağlatıyor.

Dış yıkamaya geçiyoruz ön yıkamada foam lance ve 150 ml autobrite super foam ile çok güzel köpük elde ettim.

Köpükler süzülürken jant içlerine fırça operasyonu

Yıkama sonrası boncuklarımız

Araç çok kirli olmadığı için çift kova yıkamaya gerek kalmadı. Basınçlı su ve arkadından yaprak üfleme makinası ve klin ile kurulama yaptım.

Kurulama bittikten sonra ön cam ve cam tavana sonax çizik giderici cam cilası ve polisaj makinası ile temizledim.

Arkasından soft99 glaco uyguladım uygulama pedi çok hoşuma gitti.

Birkaç final resmi

DENİZLİ
Ellerinize sağlık. Zymöl ital vardı sanırım, çok güzel görünüyor.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Süleyman abi bu kırmızı seni senden aldı aslanın papuçları dama atıldı gibi duruyor :)
Bu güzelliğede bi maşaAllah diyeyim kırmızı gerçekten başka bir dünya eline koluna sağlık :nazar: