Ailemizin yeni üyesi alfa romeo giulietta

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arabayı da arabanım mekanını da detay çalışmanızı da çok beğendim . Güle güle kullanın . İzmir den almışsınız arabayı. Denizli de kullanacaksınız herhalde ))

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Maşallah. Pîrim ellerine sağlık senin şu çift kovaya gerek kalmadı yazışını artık her uygulamada arar oldum:tesellii:
Kıpkırmızı bir İtalyan aygırı ve boncukları:mutlu:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba araç üzerinde yıkama ve uygulama işlemleri devam ediyor.

Önce jantlardan başlayalım jantlarda nigrin kullandım.

Jantlara bir perde basınçlı su tuttum Brembo firen sistemi balataları resmen ağlatıyor.

Dış yıkamaya geçiyoruz ön yıkamada foam lance ve 150 ml autobrite super foam ile çok güzel köpük elde ettim.

Köpükler süzülürken jant içlerine fırça operasyonu

Yıkama sonrası boncuklarımız

Araç çok kirli olmadığı için çift kova yıkamaya gerek kalmadı. Basınçlı su ve arkadından yaprak üfleme makinası ve klin ile kurulama yaptım.

Kurulama bittikten sonra ön cam ve cam tavana sonax çizik giderici cam cilası ve polisaj makinası ile temizledim.

Arkasından soft99 glaco uyguladım uygulama pedi çok hoşuma gitti.

Birkaç final resmi

DENİZLİ
Ellerine sağlık abi. Araç alev alev yanıyor resmen. Zymöl italin tam hakkı oldu bu araç :alkis:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman abi bu kırmızı seni senden aldı aslanın papuçları dama atıldı gibi duruyor :)
Bu güzelliğede bi maşaAllah diyeyim kırmızı gerçekten başka bir dünya eline koluna sağlık :nazar:
Teşekkürler aslanın yeri başka.

Arabayı da arabanım mekanını da detay çalışmanızı da çok beğendim . Güle güle kullanın . İzmir den almışsınız arabayı. Denizli de kullanacaksınız herhalde ))
Teşekkürler artık denizlili oldu

Maşallah. Pîrim ellerine sağlık senin şu çift kovaya gerek kalmadı yazışını artık her uygulamada arar oldum:tesellii:
Kıpkırmızı bir İtalyan aygırı ve boncukları:mutlu:
Çift kovaya gerek kalmadı teşekkürler

Zymöl italin kalitesi ortada maşallah abi
Teşekkürler

Ellerine sağlık abi. Araç alev alev yanıyor resmen. Zymöl italin tam hakkı oldu bu araç :alkis:
Teşekkürler

Eline sağlık Sensei, alev alev maaşallah
Teşekkürler master

Giuliettaya kırmızı ayrı bir yakışıyor artık...
Teşekkürler kırmızıyı özellikle aramıştım doğru seçim yapmışım bu arabaya ciddi anlamda yakışıyor.

Teşekkürler

Maşallah üstad. Alfa + zymöl ital birleşimi fazlasıyla kendini gösteriyor..
Teşekkürler

DENİZLİ

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli

Jantlara bir perde basınçlı su tuttum Brembo firen sistemi balataları resmen ağlatıyor.

Dış yıkamaya geçiyoruz ön yıkamada foam lance ve 150 ml autobrite super foam ile çok güzel köpük elde ettim.

Araç çok kirli olmadığı için çift kova yıkamaya gerek kalmadı. Basınçlı su ve arkadından yaprak üfleme makinası ve klin ile kurulama yaptım.

Kurulama bittikten sonra ön cam ve cam tavana sonax çizik giderici cam cilası ve polisaj makinası ile temizledim.

Birkaç final resmi

DENİZLİ
yanıyorsun fuat abi süleyman usta eline saglık italy hala çok güzel görünüyor:alkisss:

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Alfa kırmızının ayrı bi güzelliğini ortaya çıkarmışsınız. Hayran kalmamak cidden elde değil, Ellerinize, emeklerinize ve anlatımınıza sağlık...

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Birkaç final resmi

DENİZLİ
sayın üstad @Dragstar ellerinize saglık. çok zevkli bir yıkama günü olmuş. güzel günlerde kirletin. zymöl'le ''ital'' yada aşk başka.

iyi detaylar.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Garajda kalmaya devam ediyoruz.

Bugün hem yeni gelen alf buhar makinasını test edeyim hemde alfa nın iç kısma girişeyim dedim.

Önde kapı torpido kısımları yaptım. Ürün fiyatına göre bol aksesuarlı ve iş görür düzeyde 6-7 dk gibi bir sürede tam buhar seviyesine ulaşıyor. Tek sıkıntı belki bu tür makinalarda hep vardır biraz bekleyince ikinci kez tetiğe basınca çok az sıvı püskürtme yapıyor oda tahminim hortumun içerisinde kalan az sudan kaynaklı olabilir.

Şunuda belirteyim iyi sonuç için buhar uygulamasından sonra yüzeydeki kalan suyu kesinlikle çekmek veya kuru bir bezle silmek gerekiyor.

Geçelim uygulamaya torpido kısımlarda havalandırma içlerine falan uyguladım.Resim çekmeyi unutmuşum.

Halı ve pedal alt plastiklere uyguladım.

Biraz buharı bol tuttum Sonrasında bosch ıslak kuru süpürge ile çektirme yaptım. Halı için olan aparatı iş görür seviyede beğendim.

Buhar geçtikten sonra alt plastik kısımlara flowey interior uyguladım.

Final resmi bırakalım

DENİZLİ

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Tadı damağımızda kaldı abi böyle :) emeğine sağlık abiii