Ailemizin yeni üyesi alfa romeo giulietta

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
izniniz ile kafamı ahtapot gibi taşlara vurmaya gidiyorum :D
teşekkürler

@Dragstar abi ellerine sağlık. Uzuun uzun baktım inceledim,Maşallah, ŞAHANE :) Fotoğraflardan sanki "Ateş seni çağırıyor..." şeklinde sesler geliyor gibi :D
Teşekkürler burger king whopper ı özledik değilmi canım çekti.

Ellerinize sağlık, maşallah..
Teşekkürler berkay

Maşallah:nazar:
Pîrim ortalık yangın yeri olmuş. Ellerine sağlık:D
Teşekkürler hurşit

DENİZLİ

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Masallah cok guzel gorunuyor.Bu arada kullandiginiz yikama makinesi nedir guclu oldugunu belirtmissiniz alirsak bir gun aklimizda bulunsun.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dün akşam bişeyler yapayım derken sadece tozlu olan motoru silmek aklıma geldi. Bir zamanlar @kimyasaladamlar ahmet abi den ürün alımı yanında hediye gelen mendili kullanmak aklıma geldi üzerinde motor resmi görünce herhalde motor plastik aksamda kullanılıyor herhalde diyerek uyguladım. Bildiğimiz kolonyalı mendil tarzında uygulaması var.

%50

Final resmimiz

DENİZLİ

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Süleyman abi ellerine sağlık, aşırı gerekli bir ürün olarak görmedim ama sonuçta günü kurtarmış. Giulietta'nın motorundan memnun musun abi ?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dün akşam bişeyler yapayım derken sadece tozlu olan motoru silmek aklıma geldi. Bir zamanlar @kimyasaladamlar ahmet abi den ürün alımı yanında hediye gelen mendili kullanmak aklıma geldi üzerinde motor resmi görünce herhalde motor plastik aksamda kullanılıyor herhalde diyerek uyguladım. Bildiğimiz kolonyalı mendil tarzında uygulaması var.

%50

Final resmimiz

DENİZLİ
Abi aynı üründen bana da hediye gelmişti sağolsunlar, biz de kirli bir transit motorunda denedik, ıslak mendil ile karşılaştırdık. Islak mendil daha iyiydi. Bu sadece kalın, az nemli bir ıslak mendil benim gözümde.

Alkol var sanırım biraz alkol kokusu geliyordu mendilden.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi aynı üründen bana da hediye gelmişti sağolsunlar, biz de kirli bir transit motorunda denedik, ıslak mendil ile karşılaştırdık. Islak mendil daha iyiydi. Bu sadece kalın, az nemli bir ıslak mendil benim gözümde.

Alkol var sanırım biraz alkol kokusu geliyordu mendilden.
İçeriğinde temizleyici bir alkol var birde plastik aksama final olarak katkısı var.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman abi ellerine sağlık, aşırı gerekli bir ürün olarak görmedim ama sonuçta günü kurtarmış. Giulietta'nın motorundan memnun musun abi ?
Teşekkürler giulietta motorundan memnunum herhangi bir sorun şimdilik yok ve spor sürüşte performans olarak güzel bir araba.

DENİZLİ