Airbrush ile denemeler

BlaJKeagle

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Airbrush ile tamponda (daha önce süngerle boya sürdüğüm ve çirkin duran) küçük bir alanı boyadım bugün.
Okuyarak video izleyerek edindiğim bilgilerle maskeleme+zımpara+macun+zımpara+ m600 yüzey temizliği+astar+****+bazkat boya+vernik şeklinde uyguladım. Aslında astar sonrası yoklama macunu ve zımpara ile tekrar düzeltme yapmak gerekiyordu. Yoklama macununu almayınca yüzey tam düzgün olmadı. Acemilikte var tabi..
2. sorun parlaklık yada ton farkı var. Tam kuruduktan sonra polisajla parlaklık artar belki ama yinede tam istediğim gibi olmayacak sanki. (Bu konuda fikir alabilirim) Denemeler devam edecek başarıya ulaşana kadar.
Yinede önceki halinden iyi oldu.

Buyrun gazeteler ve fotoğraflar. IMG_20190326_173705.jpg IMG_20190326_173550.jpg IMG-20190326-WA0004.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık ilk denemeye göre sonuç güzel görünüyor :)

BlaJKeagle

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Eline sağlık abi ilk denemeye göre gayet başarılı :alkis: Başka yerde deneme yaptın mı yoksa direk araba da mı denedin büyük cesaret vallahi :taraa:
Su bazlı boyalarla denemeler yaptım. Oto boyasıyla arabanın yanında duran direği boyadım biraz. İlk başta elim titredi biraz sonra :rulet:

BlaJKeagle

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık güzel olmuş ilk deneme demi sonuçta

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.
Başkan pasta filan yapmadın dimi daha matlık ondan ama güzel olmuş gibi gözüküyor
Yok henüz polisaj yapmadım. İnşallah dediğin gibi polisajla parlar. Öyle umud ediyorum. Teşekkürler
Elinize sağlık ilk denemeye göre sonuç güzel görünüyor :)
Teşekkür ederim gardaş.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık, ilk denemeye göre çok iyi. Polisaj sonrası parlaklık sorunu ortadan kalkar.:alkis:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
İşte çok güzel bir DIY daha. Ellerine sağlık. Sonuç gayet güzel görünüyor sağlamda olursa tadından yenmez.

Şimdi sanayiciler düşünsün

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık. Fotoğrafta gayet güzel görünüyor. Ton farkı için yama tineri büyük ölçüde gideriyor. Uygulamanın son kısmında kullanılıyor. Sizin kompresör projesinden ben de denedim başka bir çalışma için. Sizi birkaç konuda soru sormak için rahatsız edeceğim.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık ilk deneme için bence sonuc cok iyi artı hem zamanla edinilecek tecrube ve polisaj sonrasında cok daha iyi sonuc vereceğine eminim güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık çok iyi olmuş pasta matlığı giderir yama tineri atıp aradaki farkı aza indirgiyor ustalar sonrası bazıları ya sulu zımpara pasta yada direk pasta yapıyor emek olunca işin içinde kötü bile olsa benim için paha biçilemez

BlaJKeagle

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize/emeğinize sağlık, ilk deneme olduğu düşünülürse başlangıç için güzel bir iş çıkmış...
Teşekkür ederim. :)
Elinize sağlık. Fotoğrafta gayet güzel görünüyor. Ton farkı için yama tineri büyük ölçüde gideriyor. Uygulamanın son kısmında kullanılıyor. Sizin kompresör projesinden ben de denedim başka bir çalışma için. Sizi birkaç konuda soru sormak için rahatsız edeceğim.
Teşekkür ederim. Yama tineri almamak için zor tuttum kendimi. Malzemenin iyisini almaya çalıştım buda maliyeti artırdı. Onuda birdahaki sefere alacağım artık.
Kompresör konusunda bildiğim kadarıyla yardımcı olurum, rahatsızlık ne kelime ne zaman isterseniz.
Elinize sağlık ilk deneme için bence sonuc cok iyi artı hem zamanla edinilecek tecrube ve polisaj sonrasında cok daha iyi sonuc vereceğine eminim güle güle kullanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim.

BlaJKeagle

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık çok iyi olmuş pasta matlığı giderir yama tineri atıp aradaki farkı aza indirgiyor ustalar sonrası bazıları ya sulu zımpara pasta yada direk pasta yapıyor emek olunca işin içinde kötü bile olsa benim için paha biçilemez
Teşekkür ederim. Polisaj için sabırsızlanıyorum.. :digidik:

South

Çaylak Detaycı
Üye
tutmuş görünüyor ben de bir heves aliexpresten aldım bu aleti ama kenarda duruyor hiç bulaşmadım daha

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma daha. Cesaretinizden ötürü de kutluyorum sizi :alkis:

Polisaj sonrasında da kusurların çok çok azalacağını düşünüyorum ben.