Herkese Merhaba ,
Forum henüz çok yeniyim ve mümkün olduğunca aynı şeyleri sormamak için forumu alt üst ederek yorumlara bakarak aşağıda ki ürünleri aldım. Aracım sıfır ve her hangi bir koruması yok. Ürünlerle ilgili yorumlarınızı ve şunu da alsan iyi olur dediğiniz ürünler için fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Aşağıda ki ürünler dışında yaklaşık 5 yıl önce aldığım ve çok çok az kullandığım Meguiars NXT Tech Wax , Meguiars Ultimate Protectant Vinly , Rubber ve Plastik Koruyucu , Meguiars Hot Rims Break Dust Barrier Jant Toz Önleyici ürünlerim var bu özel garajımda kutu içinde muhafaza ediyordum bu ürünler kullanabilir miyim ? Yada kullanırsam her hangi bir zararı olur mu ?
Yıkama Makinası : Karcher K3 + Fj10 Nozzle
Ön Yıkama Şampuanı : Valet Pro ANSF
Çift Kova Yıkama Şampuanı : Meguiars Ultimate Wash &Wax
Yıkama Eldiveni 1 : Work Stuff Storm Yıkama Eldiveni - 2 adet
Yıkama Eldiveni 2 : Meguiars Yıkama Eldiveni - 1 Adet
Yıkama Kovası : Work Stuff Detay Kovası + Grit Guard - 2 adet
Hızlı Seramik İçin : Meguiars Hibrit Seramik Wax Spres
Jant ve Lastikler İçin : Megiuars Ultimate All Wheel Cleaner
Jant Fırçası : Jo Moyner Deluxe Çizmez Mikrofiber Fırça
Lastik Fırçası : Parlatan Adamlar Lastik Fırçası
Kurulama Bezi 1 : Gyeon Q2M Dilk Dryer 70x90
Kurulama Bezi 2 : Purestar Dublex 70x90
Uygulama Pedi 1 : Auto GLYM Hi-Tech HTPA
Uygulama Pedi 2 : Meguiars High Tech
Bazı arkadaşlar tek kova çok eldiven demiş tam karar vermediğim için çift kova 3 eldiven aldım ama mantıklı mı bilemedim.
Değerli vaktiniz ayırıp fikirlerinizi belirttiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Forum henüz çok yeniyim ve mümkün olduğunca aynı şeyleri sormamak için forumu alt üst ederek yorumlara bakarak aşağıda ki ürünleri aldım. Aracım sıfır ve her hangi bir koruması yok. Ürünlerle ilgili yorumlarınızı ve şunu da alsan iyi olur dediğiniz ürünler için fikirlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Aşağıda ki ürünler dışında yaklaşık 5 yıl önce aldığım ve çok çok az kullandığım Meguiars NXT Tech Wax , Meguiars Ultimate Protectant Vinly , Rubber ve Plastik Koruyucu , Meguiars Hot Rims Break Dust Barrier Jant Toz Önleyici ürünlerim var bu özel garajımda kutu içinde muhafaza ediyordum bu ürünler kullanabilir miyim ? Yada kullanırsam her hangi bir zararı olur mu ?
Yıkama Makinası : Karcher K3 + Fj10 Nozzle
Ön Yıkama Şampuanı : Valet Pro ANSF
Çift Kova Yıkama Şampuanı : Meguiars Ultimate Wash &Wax
Yıkama Eldiveni 1 : Work Stuff Storm Yıkama Eldiveni - 2 adet
Yıkama Eldiveni 2 : Meguiars Yıkama Eldiveni - 1 Adet
Yıkama Kovası : Work Stuff Detay Kovası + Grit Guard - 2 adet
Hızlı Seramik İçin : Meguiars Hibrit Seramik Wax Spres
Jant ve Lastikler İçin : Megiuars Ultimate All Wheel Cleaner
Jant Fırçası : Jo Moyner Deluxe Çizmez Mikrofiber Fırça
Lastik Fırçası : Parlatan Adamlar Lastik Fırçası
Kurulama Bezi 1 : Gyeon Q2M Dilk Dryer 70x90
Kurulama Bezi 2 : Purestar Dublex 70x90
Uygulama Pedi 1 : Auto GLYM Hi-Tech HTPA
Uygulama Pedi 2 : Meguiars High Tech
Bazı arkadaşlar tek kova çok eldiven demiş tam karar vermediğim için çift kova 3 eldiven aldım ama mantıklı mı bilemedim.
Değerli vaktiniz ayırıp fikirlerinizi belirttiğiniz için şimdiden teşekkür ederim