Aldığım bu ürünler hakkında ki değerli fikirleriniz nedir ?

sinan1903

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uygulama merkezi vs yok hocam bende sizin gibi bireysel kullaniciyim tek farkimiz gecmisten bugune kazandigim uygulama profesyonelligi :)

Malesef ürün satisim yok ancak kampanyadan felan fazla olarak aldigim ürünlerden forum üyelerimizle paylasiyorum.
Anladım teşekkür ederim. K2 Pro Purio kalmamış yerine k2 Bela şampuan siparişi verdim =)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uygulama merkezi vs yok hocam bende sizin gibi bireysel kullaniciyim tek farkimiz gecmisten bugune kazandigim uygulama profesyonelligi :)

Malesef ürün satisim yok ancak kampanyadan felan fazla olarak aldigim ürünlerden forum üyelerimizle paylasiyorum.
Benimle paylaştığını hiç görmedin :D :D :D

sinan1903

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Sefa Bey , araçtaki göğüs kısmını ne ile temizlemek gerekiyor daha önce ki aracımda torpido temizleyicisi ile temizledikten sonra beyaz lekeler kalmıştı. Aracın göğüs kısmı tam olarak hangi malzemeden açıkçası bilmiyorum yumuşak plastik mi yoksa vinil midir çok anladığım şeyler değil.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa Bey , araçtaki göğüs kısmını ne ile temizlemek gerekiyor daha önce ki aracımda torpido temizleyicisi ile temizledikten sonra beyaz lekeler kalmıştı. Aracın göğüs kısmı tam olarak hangi malzemeden açıkçası bilmiyorum yumuşak plastik mi yoksa vinil midir çok anladığım şeyler değil.
Aracinizin marka modeli nedir hocam.

sinan1903

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çok fazla fiyat odaklı değilim uygulaması kolay ve kaliteli ürünler olduğu müddetçe problem yok. Tekrar teşekkür ederim çok yardımınız dokundu size borucumu nasıl öderim bilemiyorum
Borcunuz yok hocam rica ederim.Her zaman yazabilirsiniz akliniza takilan soru ne olursa.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Hayırlı olsun malzemelerin hepsi birbirinden güzel . Jant fırçanızı merak ettim memnunmusunuz acaba kullanırken fırçanın demiri eğilme yapıyormu? ben şuanda k2 nin jant fırçasını kullanıyorum azıcık bastırınca eğiliyor sizin kullandığınız fırçada da aynı sorun varmı?

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
İlk paylaştığınız ürünlerden başka hem iç hem dış için genel temizleyici önerebilirim. Kendim içte hem flowey i2 hem valet pro kullanıyorum. Rutinde i2 daha soft kalıyor , fakat yüzey yada parçalarda kirlilik varsa valet pro turuncu apc yi kullanıyorum. Fakat dışta genelde daha sert ürünler , yani kc green star veya 3d turuncu apc kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak bu dediğim ürünleri de seçebilirsiniz.

sinan1903

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı olsun malzemelerin hepsi birbirinden güzel . Jant fırçanızı merak ettim memnunmusunuz acaba kullanırken fırçanın demiri eğilme yapıyormu? ben şuanda k2 nin jant fırçasını kullanıyorum azıcık bastırınca eğiliyor sizin kullandığınız fırçada da aynı sorun varmı?
Merhaba , bu hafta sonu kullanma şansım oldu ve jant fırçasını fazlasıyla beğendim. Her hangi bir eğilme olmadı.

sinan1903

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk paylaştığınız ürünlerden başka hem iç hem dış için genel temizleyici önerebilirim. Kendim içte hem flowey i2 hem valet pro kullanıyorum. Rutinde i2 daha soft kalıyor , fakat yüzey yada parçalarda kirlilik varsa valet pro turuncu apc yi kullanıyorum. Fakat dışta genelde daha sert ürünler , yani kc green star veya 3d turuncu apc kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak bu dediğim ürünleri de seçebilirsiniz.
APC olarak K2 Pro Neutral aldım ama henüz kullanmadım