üstad @Dragstar ellerinize saglık. enfes güzel uygulama ve sonuçlar. ''dark color effect'' dedikleri bu resimde yakalanmış olsa gerek. karanlıklardan gelen şovalye gibi.
Eline sağlık Sensei, yine harika bir uygulama olmuş. Bu waxı iki kat uygulayınca daha iyi sonuçlar alınıyor bence, dayanım falan denemeyeceksen ilk yıkama sonrası bir kat daha uygulanı tavsiye ederim.
Eline sağlık Sensei, yine harika bir uygulama olmuş. Bu waxı iki kat uygulayınca daha iyi sonuçlar alınıyor bence, dayanım falan denemeyeceksen ilk yıkama sonrası bir kat daha uygulanı tavsiye ederim.
Teşekkürler kardeşim bir dahaki yıkamaya bir kat daha atayım. Tavsiye zamanlaması da çok iyi oldu aynı anda çift kat uygulama yerine bir sonraki yıkamada uygulama daha mantıklı geliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kitap gibi uygulama olmuş yine @Dragstar , elinize emeğinize sağlık,
Sırf benim için değil eminim pek çok arkadaş içinde kaynak niteliğinde , gerek görsel gerekse anlatım açısından,
Teşekkürler
Kitap gibi uygulama olmuş yine @Dragstar , elinize emeğinize sağlık,
Sırf benim için değil eminim pek çok arkadaş içinde kaynak niteliğinde , gerek görsel gerekse anlatım açısından,
Teşekkürler
Bugün aracımızın yıkamasını yaptım.öncelikle motordan başladım motorda çok yağ kir lekesi olmadığı için koch motor plast ve klin bez ile sildim.
Dış kısımlar sadece tozlu olduğu için foam lance ile ön yıkama yeterli geldi.
Kurulamada yaprak üfleme makinası kullandım araçta wax koruması yeni olduğu için kurulama havlusuna gerek kalmadı
Sonrasında geçen bir konuda @onurçiko nun tavsiyesi üzerine bir kat daha infinity supergloss wax uyguladım bu uygulama üst üste ikinci kat uygulamaktansa bir sonraki yıkamada ikinci kat uygulama ile daha etkili oluyor.
Birkaç final fotosu bırakalım
Süleyman, garajda klima mı var 3 gündür akşam 6-8 arası otomobil yıkıyorum an itibariyle burnum akıyor.
Terlemek değil sanki suya düşmüşüm gibi sırılsıklam oluyorum ve farkına varmadan da ince ince rüzgarı yedim.
İşin özeti, eline sağlık
Süleyman, garajda klima mı var 3 gündür akşam 6-8 arası otomobil yıkıyorum an itibariyle burnum akıyor.
Terlemek değil sanki suya düşmüşüm gibi sırılsıklam oluyorum ve farkına varmadan da ince ince rüzgarı yedim.
İşin özeti, eline sağlık
Garaj serin oluyor ama belli bir süre sonra nem olunca baya bi sıkıyor geçen haftalarda sanayi tipi vantilatör aldım baya bi rahatlatıyor ama ileride her tarafım kasılırsa orasıda var.
Garaj serin oluyor ama belli bir süre sonra nem olunca baya bi sıkıyor geçen haftalarda sanayi tipi vantilatör aldım baya bi rahatlatıyor ama ileride her tarafım kasılırsa orasıda var.