Alfa romeo giulietta uygulama

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Yine hünerlerini konuşturmuşsun Süleyman abi eline emeğine sağlık. Seven sevmeyen herkesin ilgiyle takip ettiği bir diğer uygulamarından biri olmuş :p:terlisırıtan:

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
üstad @Dragstar ellerinize saglık. enfes güzel uygulama ve sonuçlar. ''dark color effect'' dedikleri bu resimde yakalanmış olsa gerek. karanlıklardan gelen şovalye gibi.

iyi detaylar.
Teşekkürler Üstad. O foto benimde çok hoşuma gitti.

Yansımalar ve uygulamalar harika elleriniz dert görmesin. Nigrin stoklarınız azaldı mı hocam
Teşekkürler Hocam nigrin 3-4 lt kadar kaldı

Emeğine sağlık Alfa harika görünüyor abi,konuda bir o kadar keyifli olmuş :)
Teşekkürler Can

Eline sağlık abi, süper uygulama, şahane finaller. Wax güzel çalışmış. Fetişist duygularım depreşti :taraa:
Teşekkürler

Teşekkürler

Uygulama süper olmuş Süleyman abi. Detaylı anlatımın için de ayrıca teşekkür ederim. :alkıssx: Araç yanmış resmen :alevv:
Teşekkürler Can

Süper uygulama olmuş finaller göz alıyor nazar değmesin
Teşekkürler Hocam

Yine hünerlerini konuşturmuşsun Süleyman abi eline emeğine sağlık. Seven sevmeyen herkesin ilgiyle takip ettiği bir diğer uygulamarından biri olmuş :p:terlisırıtan:
Teşekkürler Atalay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Süleyman hocam elinize sağlık valla uygulama paylaşımı yapınca keyfim yerine geliyor:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Sensei, yine harika bir uygulama olmuş. Bu waxı iki kat uygulayınca daha iyi sonuçlar alınıyor bence, dayanım falan denemeyeceksen ilk yıkama sonrası bir kat daha uygulanı tavsiye ederim.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık Sensei, yine harika bir uygulama olmuş. Bu waxı iki kat uygulayınca daha iyi sonuçlar alınıyor bence, dayanım falan denemeyeceksen ilk yıkama sonrası bir kat daha uygulanı tavsiye ederim.
Teşekkürler kardeşim bir dahaki yıkamaya bir kat daha atayım. Tavsiye zamanlaması da çok iyi oldu aynı anda çift kat uygulama yerine bir sonraki yıkamada uygulama daha mantıklı geliyor.

edward

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize saglık.Bu aracın eskimeyen bir tasarımı var ama iç tasarım tam zıttı.Böyle bir dış tasarıma iç tasarım hayal kırıklıgı.

Flowey ürünleri yorumunuz ne olurdu? Pasta gurubunda parfümleri güzel kokuyor.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Kitap gibi uygulama olmuş yine @Dragstar , elinize emeğinize sağlık,
Sırf benim için değil eminim pek çok arkadaş içinde kaynak niteliğinde , gerek görsel gerekse anlatım açısından,
Teşekkürler

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Elinize saglık.Bu aracın eskimeyen bir tasarımı var ama iç tasarım tam zıttı.Böyle bir dış tasarıma iç tasarım hayal kırıklıgı.

Flowey ürünleri yorumunuz ne olurdu? Pasta gurubunda parfümleri güzel kokuyor.
Teşekkürler bu arabanın modeli gibi sürüşüde sağlamlığıda iyi ama iç tasarım daha kaliteli olmalıydı. Flowey pastalar orta ayar diyebilirim.

Kitap gibi uygulama olmuş yine @Dragstar , elinize emeğinize sağlık,
Sırf benim için değil eminim pek çok arkadaş içinde kaynak niteliğinde , gerek görsel gerekse anlatım açısından,
Teşekkürler
Teşekkürler elimizden geldikçe birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhabalar

Bugün aracımızın yıkamasını yaptım.öncelikle motordan başladım motorda çok yağ kir lekesi olmadığı için koch motor plast ve klin bez ile sildim.

Dış kısımlar sadece tozlu olduğu için foam lance ile ön yıkama yeterli geldi.

Kurulamada yaprak üfleme makinası kullandım araçta wax koruması yeni olduğu için kurulama havlusuna gerek kalmadı

Sonrasında geçen bir konuda @onurçiko nun tavsiyesi üzerine bir kat daha infinity supergloss wax uyguladım bu uygulama üst üste ikinci kat uygulamaktansa bir sonraki yıkamada ikinci kat uygulama ile daha etkili oluyor.

Birkaç final fotosu bırakalım

Son düzenleme:

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Kasa dizaynı zaten güzel, kırmızı renk ile ayrı güzel, üstüne 2.kat wax ile gerçekten muazzam olmuş, elinize sağlık

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Süleyman, garajda klima mı var :) 3 gündür akşam 6-8 arası otomobil yıkıyorum an itibariyle burnum akıyor.
Terlemek değil sanki suya düşmüşüm gibi sırılsıklam oluyorum ve farkına varmadan da ince ince rüzgarı yedim.
İşin özeti, eline sağlık :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kasa dizaynı zaten güzel, kırmızı renk ile ayrı güzel, üstüne 2.kat wax ile gerçekten muazzam olmuş, elinize sağlık
Teşekkürler hepsi kombin benimde çok hoşuma gidiyor.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman, garajda klima mı var :) 3 gündür akşam 6-8 arası otomobil yıkıyorum an itibariyle burnum akıyor.
Terlemek değil sanki suya düşmüşüm gibi sırılsıklam oluyorum ve farkına varmadan da ince ince rüzgarı yedim.
İşin özeti, eline sağlık :)
Garaj serin oluyor ama belli bir süre sonra nem olunca baya bi sıkıyor geçen haftalarda sanayi tipi vantilatör aldım baya bi rahatlatıyor ama ileride her tarafım kasılırsa orasıda var.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Garaj serin oluyor ama belli bir süre sonra nem olunca baya bi sıkıyor geçen haftalarda sanayi tipi vantilatör aldım baya bi rahatlatıyor ama ileride her tarafım kasılırsa orasıda var.

Bu yaştan sonra artık voltareni ekmek arası yapar yeriz anca etki eder :) :)