AliExpress'den Aldığımız Ürünler

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Aliexpress den almış olduğum H7 ve H11 led ler bugün geldi herhangi ücret talebi olmadı postacının. iki ürün toplam 154 tl
Kafalarına göre mi alıyorlar acaba. Kiminden 5 liralık ürün için ücret alıyorlar kiminden almıyorlar. Ne ayak bunlar ya

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Kafalarına göre mi alıyorlar acaba. Kiminden 5 liralık ürün için ücret alıyorlar kiminden almıyorlar. Ne ayak bunlar ya

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemde en son sipariş verdiğim ürün diğerinden önce geldi.. yaklaşık 12-13 günde

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bende 15-16 parça ürün aldım sadece birine ücret çıktı

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. kaliteli bir kurulama havlum olmadı ama performansından ben memnun kaldım. boyutu biraz küçük kaldığı için tüm aracı kurulayamıyor, etek altı farklı havlu kullanarak çift havlu yapıyorum o yüzden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. kaliteli bir kurulama havlum olmadı ama performansından ben memnun kaldım. boyutu biraz küçük kaldığı için tüm aracı kurulayamıyor, etek altı farklı havlu kullanarak çift havlu yapıyorum o yüzden.

Kapı arası kurulamak için olur anca ama sıradan havlulardan bim bezlerinden daha fazla iş görebilir.

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
Kapı arası kurulamak için olur anca ama sıradan havlulardan bim bezlerinden daha fazla iş görebilir.
ilk kaput ve tavanı kuruluyorum bu sırada harika performans sergiliyor. boyut küçük olduğu için su doldukça performans düşüp sıkma işlemi gerektiriyor sadece. hatta camları bu havlu ile kurulamazsam, sıkmadan tüm aracı kurulayabiliyorum. onun dışında kalitesi bim bezleriyle karşılaştırılmayacak seviyede iyi diyebilirim.

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
ilk kaput ve tavanı kuruluyorum bu sırada harika performans sergiliyor. boyut küçük olduğu için su doldukça performans düşüp sıkma işlemi gerektiriyor sadece. hatta camları bu havlu ile kurulamazsam, sıkmadan tüm aracı kurulayabiliyorum. onun dışında kalitesi bim bezleriyle karşılaştırılmayacak seviyede iyi diyebilirim.

Üründe 2 seçenek var ebat olarak. (40x40 ve 40x60) Yorumunuz hangisi için.

kuralsız

Çaylak Detaycı
Üye
Bende 15-16 parça ürün aldım sadece birine ücret çıktı
farklı farklı isimlere alınca problem olmuyor bende ilk aldığım zamanlarda senin gibi olmuştu 6-7 tane almıştım 1 tanesine çıkmıştı sonra abimin adına babamın adına filan aldım öyle yapınca ücret çıkmadı hiç