Mjjc Nilfisk foam lance de bugün itibariyle elimize geçti. Aksesuar olarak tek eksiğim jant fırçası ve yıkama kovası kaldı Kimyasal olarakta jant temizleyici ve kaliteli bir lastik parlatıcı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mjjc Nilfisk foam lance de bugün itibariyle elimize geçti. Aksesuar olarak tek eksiğim jant fırçası ve yıkama kovası kaldı Kimyasal olarakta jant temizleyici ve kaliteli bir lastik parlatıcı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende teyp soketi almıştım 23.06.2019 tarihinde dün elime ulaştı. Ürün bedeli 5 dolar yazıyordu kargo hariç . PTT kargo benden 11 lira aldı ekstra. 4,50 lira gümrük sunum sanırsam, 0,70 lira damga vergisi, 5,71 lira da %20 gümrük vergisi yazmışlar. Hayırlı olsun bakalım.
Bende de aynı sıkıntı var
Satıcılar cevap bile yazmıyor
Ama sanırım bu sıkıntı bizim ülkemizden kaynaklanıyor
Ptt artık kayıtsız YD postaları bile kayıt altına alıp vergi yazmaya başladı
Büyük ihtimalle onlarla uğraştıklarından yığılma oluştu
Bende de aynı sıkıntı var
Satıcılar cevap bile yazmıyor
Ama sanırım bu sıkıntı bizim ülkemizden kaynaklanıyor
Ptt artık kayıtsız YD postaları bile kayıt altına alıp vergi yazmaya başladı
Büyük ihtimalle onlarla uğraştıklarından yığılma oluştu
Türkiye’ye gelip mi dönmüşler
Yasaklı ürünler mi ki acaba bilemedim
Ben bu vergilendirme olayı yüzünden gecikiyor ama gelir diye düşünüyordum
Zaten bu kayıtsız postaya vergi işine acayip ayar oldum
Bir $ ın altında ıvır zıvır dört beş tane sipariş vermiştim, hepsine en az bir o kadar daha vergi vermek çok zor gelecek
Aslında bu vergilendirme işi çıkınca özellikle takip ettim sadece kayıtlılara vergi koyuyorlardı, ben de ona güvenerek geçtim siparişi ama son bir haftadır vergilendirilmiş kayıtsız postalar gelmeye başladı
Ben aliexpressden haziranda aldıgım 3 adet eldiven 1 hafta önce geldi. Sizinki de mutlak gelir. Eger ptt kargo takip sayfasında gümrük ücret miktarı yazıyorsa mutlaka gelmesi lazım.