AliExpress'den Aldığımız Ürünler

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tanesi 6usd a geliyor yaklaşıl 30Tl. 1 ayda gelir. Zaten Trde satılıyor bu fiyatlara

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
aliexpress ten güncel kaliteli wax silme bezi ve kurulama bezi örenebilecek var mı

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Süper Absorbansı Araba Temizlik Bezi 100X40 CM Prim Mikrofiber Oto Havlu Ultra Boyutu Havlu Kerelik Kurutma Tüm Araçlar
Super Absorbency Car Cleaning Cloth 100X40CM Premium Microfiber Auto Towel Ultra Size Towel One Time Drying The Whole Vehicles-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group. Kurulama bezi olarak aldım kullanımı rahat guzel ürün. Tam havlu gibi sikmadan kurulama yapmıyor 2 kez sıkıp yapıyorum ama kenara köşelere giriyor fiyatına göre başarılı.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli

brkgok

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
Ankara
Süper Absorbansı Araba Temizlik Bezi 100X40 CM Prim Mikrofiber Oto Havlu Ultra Boyutu Havlu Kerelik Kurutma Tüm Araçlar
Super Absorbency Car Cleaning Cloth 100X40CM Premium Microfiber Auto Towel Ultra Size Towel One Time Drying The Whole Vehicles-in Sponges, Cloths & Brushes from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group. Kurulama bezi olarak aldım kullanımı rahat guzel ürün. Tam havlu gibi sikmadan kurulama yapmıyor 2 kez sıkıp yapıyorum ama kenara köşelere giriyor fiyatına göre başarılı.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüylerin sıklığı ve uzunluğu nasıl hocam resimde göründüğü gibi mi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tüylerin sıklığı ve uzunluğu nasıl hocam resimde göründüğü gibi mi
Resimde görüldüğü gibi, kapı içleri kuytu kenar kurulamak için çok iyi. Büyük k performans beklemeyin, yani sadece bununla araba kurulamak biraz zahmetli olur. Tabiiki bu karşılaştırmayı premium bezlerle yapıyorum.
Dediğim gibi yardımcı bez olarak alacaksanız kaçırmayın, ben öyle kullanıyorum, çok memnunum.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Autotriz var bende hani olmasada olur. 1 saat uğraşıp 1 karış bile olmayan yerin çiziğini alırım derseniz alın.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Esas amaç iç mekan trimleri. Bu set iş görür mü acaba? Autotriz zaten o fiyatlara alınmaz profesyonel değilsek.
Aşağı yukarı aynı işi görücektir. Ama dediğim gibi hani böyle çizik alayım derdinde bişi değil. İçerdede kullanırken uğraştırıyor en azından parlatıyor. Yumuşak yüzeylerde iş görebilir.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aşağı yukarı aynı işi görücektir. Ama dediğim gibi hani böyle çizik alayım derdinde bişi değil. İçerdede kullanırken uğraştırıyor en azından parlatıyor. Yumuşak yüzeylerde iş görebilir.
Amacım iç mekan karbonfiber trimleri gıdıklamak