AliExpress'den Aldığımız Ürünler

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
hocam direkt firmware update edin. içinden çıkan firmware ile ses kontrolü devre dışı kalmıyor. bu da konuşmalarda müziklerde falan sesi algılayıp ses kaydını kapatıyor foto çekiyor vs..
Yaptım dostum hafıza kartını evde bırakmıştım yarin bi test ederim. Teşekkürler bilgilendirme için

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Geçenlerde mevzuu yapılan Çin'den gelen mektuplara vergi talep edileceği söyleminin somutlaştığı; hafta itibariyle paketlerin üzerindeki bedele bakılmaksızın 4,70 TL "Gümrük Sunum Ücreti" + 0,70 TL "Damga Vergisi" olmak üzere toplam 5,20 TL tutarında bir ücret talep edildiği söyleniyor. Hayırlısı bakalım...

Edit: Bu hafta kargosu gelen yahut bundan sonra gelecek olanlar bilgilendirebilirse sevinirim.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçenlerde mevzuu yapılan Çin'den gelen mektuplara vergi talep edileceği söyleminin somutlaştığı; hafta itibariyle paketlerin üzerindeki bedele bakılmaksızın 4,70 TL "Gümrük Sunum Ücreti" + 0,70 TL "Damga Vergisi" olmak üzere toplam 5,20 TL tutarında bir ücret talep edildiği söyleniyor. Hayırlısı bakalım...

Edit: Bu hafta kargosu gelen yahut bundan sonra gelecek olanlar bilgilendirebilirse sevinirim.
Vay arkadaş kurtulmak için hepsini bu hafta vermiştik inş böyle bişey gelmez :mad:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Vay arkadaş kurtulmak için hepsini bu hafta vermiştik inş böyle bişey gelmez :mad:
Bir süredir kargolar bekletiliyor diye şikayetler görüyordum zaten. Bundan sonra çok kurtuluş olacağını sanmıyorum. ÖTV hesabı bir gelir pir gelir. Zira sadece geçen sene Çin'den 26 milyon mektup geldiği söylendi.