Alinik 3D Eraser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Merhaba,
Yan camlarin bazi kisimlarinda kirec lekesi farkettim. Sirke ise yaramayinca 3d almaya karar verdim.
Eger elinde olupta ihtiyaci olmayan varsa satinalmak isterim.
Tesekkurler simdiden.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba,
Yan camlarin bazi kisimlarinda kirec lekesi farkettim. Sirke ise yaramayinca 3d almaya karar verdim.
Eger elinde olupta ihtiyaci olmayan varsa satinalmak isterim.
Tesekkurler simdiden.

Hocam İstanbul Gaziosmanpasadayim. Yolunuz duserse verebilirim isinizi gorecek kadar urun size. Ucretsiz.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Hocam İstanbul Gaziosmanpasadayim. Yolunuz duserse verebilirim isinizi gorecek kadar urun size. Ucretsiz.

Konu baltalamak gibi olmaz inşallah fakat dayanamadım, yahu hocam sen ne güzel bir insansın?:)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Konu baltalamak gibi olmaz inşallah fakat dayanamadım, yahu hocam sen ne güzel bir insansın?:)
Estağfirullah, koca sisesi 60 liralik sey icin para mi isteyeyim bir de :) o sizin guzelliginiz bende ekstra bir sey yok.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Denemek için 3d eraser ve gyeon water spot elimde var gelip kullanabilirsiniz. İşe yararsa ürün alırsınız. Bazen iş görmüyebiliyorlar.

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Fakat benim o tarafa pek yolum düşmüyor, Kurtköydeyim :)

Denemek için 3d eraser ve gyeon water spot elimde var gelip kullanabilirsiniz. İşe yararsa ürün alırsınız. Bazen iş görmüyebiliyorlar.
Teşekkür ederim Özgür hocam, Çok iyi olur, özelden yazıyorum size.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Plastik yüzeyde kireç lekelerini Koch chemie Green Starla çıkarabilmiştik 1:1 şeklinde sulandırıp belki işe yarayabilir. Elinizde varsa deneyebilirsiniz.

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Plastik yüzeyde kireç lekelerini Koch chemie Green Starla çıkarabilmiştik 1:1 şeklinde sulandırıp belki işe yarayabilir. Elinizde varsa deneyebilirsiniz.
Elimde GS var. Denemedim ama bu lekeler eski sahibinden kalma buyuk ihtimal. Yani uzun zamandir cama islemis durumda. Saf sirke ise yaramadi. Demenekte fayda var ama, yarin bakacagim. Tesekkurler.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elimde GS var. Denemedim ama bu lekeler eski sahibinden kalma buyuk ihtimal. Yani uzun zamandir cama islemis durumda. Saf sirke ise yaramadi. Demenekte fayda var ama, yarin bakacagim. Tesekkurler.

Eraser gibi güçlü ürünleri test etmeden uygulamayın derim çözücüler bazen kuvvetli gelip yüzeyin yorgunluğuna göre tahribat gibi durumlar bırakıp can sıkıcı olmasın. Malum camda geri dönüşte zor olur. Kolay gelsin şimdiden :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@eryayli, sirke işe yaramadıyla eski lekelrdir muhtemelen.
sizin vesilenizle bir üründe bahsedebiliriz kemikleşmemiş yeni görülmüş kireç lekeleri için hem temizlik hem koruma yapan bir içerege sahip. plastik cam ve boyalı dış yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. yinede küçük bir alanda test yapılmalı ve iç kısımda kullanılmamalı.
video da bırakıyorum

iyi detaylar.
Koch-Chemie Finish Spray Exterior

eryayli

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Merhaba tekrar,

@Ozgur_gs_91 bey ile sozlestik fakat benim musait olamamam nedeniyle bir turlu bulusmak firsat olmadi. Yine de teklifiniz icin tesekkur ederim.

@Mugzy den 3d eraser almistim. Bugun uygulama imkani buldum. Kirec lekesinden eser kalmadi. Kendisine buradan da tesekkur etmis olayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...