Merhaba,
Yan camlarin bazi kisimlarinda kirec lekesi farkettim. Sirke ise yaramayinca 3d almaya karar verdim.
Eger elinde olupta ihtiyaci olmayan varsa satinalmak isterim.
Tesekkurler simdiden.
HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba,
Yan camlarin bazi kisimlarinda kirec lekesi farkettim. Sirke ise yaramayinca 3d almaya karar verdim.
Eger elinde olupta ihtiyaci olmayan varsa satinalmak isterim.
Tesekkurler simdiden.
Plastik yüzeyde kireç lekelerini Koch chemie Green Starla çıkarabilmiştik 1:1 şeklinde sulandırıp belki işe yarayabilir. Elinizde varsa deneyebilirsiniz.
Plastik yüzeyde kireç lekelerini Koch chemie Green Starla çıkarabilmiştik 1:1 şeklinde sulandırıp belki işe yarayabilir. Elinizde varsa deneyebilirsiniz.
Elimde GS var. Denemedim ama bu lekeler eski sahibinden kalma buyuk ihtimal. Yani uzun zamandir cama islemis durumda. Saf sirke ise yaramadi. Demenekte fayda var ama, yarin bakacagim. Tesekkurler.
Elimde GS var. Denemedim ama bu lekeler eski sahibinden kalma buyuk ihtimal. Yani uzun zamandir cama islemis durumda. Saf sirke ise yaramadi. Demenekte fayda var ama, yarin bakacagim. Tesekkurler.
Eraser gibi güçlü ürünleri test etmeden uygulamayın derim çözücüler bazen kuvvetli gelip yüzeyin yorgunluğuna göre tahribat gibi durumlar bırakıp can sıkıcı olmasın. Malum camda geri dönüşte zor olur. Kolay gelsin şimdiden
@eryayli, sirke işe yaramadıyla eski lekelrdir muhtemelen.
sizin vesilenizle bir üründe bahsedebiliriz kemikleşmemiş yeni görülmüş kireç lekeleri için hem temizlik hem koruma yapan bir içerege sahip. plastik cam ve boyalı dış yüzeylerde güvenle kullanılabiliyor. yinede küçük bir alanda test yapılmalı ve iç kısımda kullanılmamalı.
video da bırakıyorum